https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 135 »

17.12.2021 | Alan Uutiset

Biometaanin tuotanto on monikertainen vuonna 2025

Biometaanin ja biokaasun tuotantokapasiteetti on kasvussa. Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n arvion mukaan uutta tuotantokapasiteettia on käytössä vuonna 2025 noin 330 GWh, josta 82 prosenttia olisi biometaanin tuotantoa.

13.12.2021 | Alan Uutiset

Juha Korhola on nimitetty SEW-EURODRIVE Oy toimitusjohtajaksi

Juha Korhola on nimitetty SEW-EURODRIVE Oy toimitusjohtajaksi. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Hans Martens jatkaa yrityksessä johdon tukena ja hallituksen jäsenenä sekä SEW Industrial Gears Oy:n toimitusjohtajana.

13.12.2021 | Alan Uutiset

Sitowise laajentaa palveluntarjontaansa siltojen ja taitorakenteiden vedenalaisten tutkimusten parissa

Sitowise on ostanut osan VRT Finland Oy:n liiketoiminnasta. Kauppa laajentaa Sitowisen palveluita siltojen ja taitorakenteiden vedenalaisten tutkimusten parissa ja vie osaamisen maailman parhaaksi.

7.12.2021 | Alan Uutiset

Digita ja Inergia solmivat sopimuksen IoT-verkon hyödyntämisestä

Inergia -konserniin kuuluvat yhtiöt Inarin Lapin Vesi Oy, Inergia Lämpö Oy ja Tunturiverkko Oy ovat solmineet Digitan kanssa viiden vuoden sopimuksen vesihuollon, kaukolämmön sekä sähköverkon digitalisoinnista Digitan LoRaWAN-teknologiaan pohjautuvan IoT-verkon avulla. 
 

1.12.2021 | Alan Uutiset

Sitowise ja Livair yhdistävät voimansa

Rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo Sitowise Group Oyj on ostanut vuonna 1990 perustetun LVI-tekniikan suunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneen espoolaisen Livair Oy:n.

30.11.2021 | Alan Uutiset

Suomussalmen kunta ja Digita sopimukseen vesihuollon digitalisoinnista

Suomussalmen kunnan vesilaitos vastaa vesihuoltolain mukaisesta vesihuollon järjestämisestä. Suomussalmi on solminut Digitan kanssa kymmenen vuoden sopimuksen vesihuollon digitalisoinnista Digitan LoRaWAN-teknologiaan pohjautuvan IoT-verkon avulla.

29.11.2021 | Alan Uutiset

Uusiutuvasti tuotetun sähkön tuotantoa ja jakelua standardoidaan

Kansainväliset sähköalan standardointijärjestöt työstävät uusiutuvalla energialla valmistetun sähkön tuottamista, verkkoon liittämistä ja jakelua koskevia standardeja.