https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tallberg ottaa käyttöön Smartvattenin vedenkulutuksen etäseurantapalvelun

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj vähentää kiinteistökohteidensa hiilidioksidipäästöjä ja tukee kestävää kehitystä uudistamalla rakennustensa energiankäyttöä. Nyt yhtiö haluaa varmistua rakennustensa vesitehokkuudesta ottamalla käyttöön Smartvattenin vedenkulutuksen etäseurantapalvelun.

iStock-1168631366

Julius Tallberg Kiinteistöt Oyj on vuonna 1987 perustettu kotimainen kiinteistösijoitusyhtiö, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa. Portfolio koostuu toimisto-, liike-, tuotanto- ja varastokiinteistöistä.

Vuotohälytysten lisäksi Smartvattenin palvelulla voidaan tarkastella yleistä veden käyttöä, mikä auttaa kiinteistöjen omistajia luomaan tehokkaampia vesistrategioita. Vaihtamalla vesikalusteet vettä säästäviin kalusteisiin ja seuraamalla vedenkulutusta reaaliajassa yritys voi vähentää vedenkulutustaan jopa 20 prosenttia. Tämä sopii hyvin heidän energiankäytön uudistukseensa, jonka tavoitteena on vähentää lämmitykseen ja sähköön liittyvää kulutusta. Vedenkulutus on nyt lisätty yhdeksi yrityksen energiankäytön parannuskohteeksi.

- Osana vastavalmistunutta vastuullisuusohjelmaamme, koemme merkityksellisenä sekä säästää vettä että kuluja kiinteistöjemme vesitehokkuuden parantamisen avulla, toteaa tekninen isännöitsijä Erno Paakki Tallbergilta.

Uusimmat artikkelit

13.6.2024 | Alan Uutiset

Vanhoista renkaista uusia autonosia – Nesteen, Borealiksen ja Covestron yhteishanke

Käytetyt auton renkaat nesteytetään kemiallisen kierrätyksen avulla ja jalostetaan peruskemikaaleiksi sekä edelleen erittäin puhtaiksi polykarbonaateiksi. Polykarbonaatteja voidaan käyttää erilaisissa autoteollisuuden käyttökohteissa ajovalojen osista jäähdyttimien säleikköihin.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.