« 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 35 »

Porvoolainen elektroniikkavalmistaja kehitti työmenetelmänsä työntekijöille terveellisemmiksi

Efla Oy kehitti työmenetelmiään terveellisemmiksi työntekijöille. Kehittämistoimet selkiyttivät töitä ja edistivät pullonkaulaohjauksen käyttöönottoa. Työsuojelurahasto rahoitti kehittämishanketta, jota ohjasi Palkkataito Oy kesäkuusta 2017 helmikuulle 2018.

Uusi teknologia tarjoaa ratkaisun dieselin typpioksidipäästöihin

Boschin kehittämä teknologia voi auttaa autonvalmistajia vähentämään typpioksidien päästöjä (NOx) niin radikaalisti, että ne alittavat vuoden 2020 raja-arvot jo etukäteen.

Kiertotalous kiinnostaa yrityksiä – tietokoneita jatkokäsittelevä keskus avattiin Vantaalle

Yhä useammat yritykset ovat havahtuneet IT-laitteiden jatkokäsittelyn parantavan koneiden kierrätysmahdollisuuksia ja huolehtivan niiden tietojen turvallisesta hävittämisestä. Vauhdittaakseen käytettyjen koneiden uudelleenkäyttöä 3 Step IT on avannut uuden käsittelykeskuksen Vantaalle.

Hallien kattoturvallisuutta voidaan parantaa monitoroinnilla

Katot joutuvat koville talvella. Monitorointijärjestelmän avulla saadaan ajoissa tietoa katon kunnosta.

Työterveyslaitos ja VTT luovat Suomeen työhyvinvointia edistävän ekosysteemin

Työterveyslaitos ja VTT lähtevät yhdessä uudistamaan suomalaista työhyvinvointia ja tuovat modernit teknologiat - kuten tekoälyn - laajamittaiseen hyötykäyttöön. Tavoitteena on yksilön työkyvyn ja hyvinvoinnin paraneminen.

Lidl asettaa tavoitteen muovin vähentämiselle – 20 prosenttia vähemmän muovia pakkauksissa 2025 mennessä

Lidl Suomi on päättänyt ensimmäisenä suomalaisena kauppaketjuna asettaa selkeän tavoitteen muovin vähentämiselle elintarvikepakkauksissa. Vuoden 2025 loppuun mennessä Lidl Suomi vähentää muovin määrää omien merkkiensä tuotepakkauksissa viidenneksellä.

Satotukku Oy parantaa energiatehokuuttaan

Vihannes- ja hedelmätukkutoimija Satotukku Oy aloitti vuonna 2016 kiinteistöönsä kohdistuvan energiatehokkuusohjelman. Energiakartoituksen tarkoituksena oli löytää keinot, joilla toteuttaa energiaa säästäviä toimenpiteitä ja pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä. Sen tuloksena yhtiöllä on muun muassa kiinteistönsä katolla 666 aurinkopaneelia.