https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 73 »

Energiavirasto valmistelee tehoreservin hankintaa

Energiavirasto kertoo valmistelevansa tehoreservin hankintaa kaudelle 2022–2023. Tehoreservin kilpailutus pyritään aloittamaan huhti-toukokuun vaihteessa. Tavoitteena on, että tehoreservikapasiteetti on käynnistysvalmiudessa viimeistään joulukuussa 2022.

Wärtsilä ja Solstad Offshore yhteistyöhön päästöjen vähentämiseksi

Solstad Offshore pyrkii puolittamaan 90 aluksen laivastonsa hiilidioksidipäästöt vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteisiin päästäkseen yritys on käynnistänyt yhteistyön Wärtsilän kanssa.

Koronavirusmuunnoksia tunnistetaan myös jätevedestä – ensimmäiset havainnot omikronista joulukuussa

THL:n jätevesiseurannalla tunnistetaan koronavariantteja jätevesinäytteistä. Koronavirusvarianttien tunnistaminen jätevedestä on mahdollista kehittyneillä sekvensointitekniikoilla, vaikka koronaviruksen perimäaines, virus-RNA, on jätevedessä laimentuneena ja se voi olla vioittunut ympäristötekijöiden vaikutuksesta.

Suunto pienentää hiilijalanjälkeään Vantaan Energian Uusiolämmön avulla

Vuonna 1936 perustettu vantaalainen yritys Suunto kertoo valinneensa Vantaan Energian täysin uusiutuvan ja päästöttömän uusiolämmön tukemaan yrityksen vastuullisuustavoitteita. Yhtiö valmistaa muun muassa GPS-urheilukelloja, kompasseja ja sukellustietokoneita. 

P2X Solutions valmistautuu Suomen ensimmäisen vihreän vedyn tuotantolaitoksen rakentamiseen – Fimpec ja Sweco sopimuskumppaneiksi

Suomalainen vihreän vedyn ja power-to-x-teknologiaan erikoistunut yritys P2X Solutions on allekirjoittanut projektin konsultointi- ja hankintapalveluiden sekä laitossuunnittelun puitesopimukset Fimpecin ja Swecon kanssa. Kumpikin yhtiö on myös valittu kumppaniksi Harjavaltaan rakennettavan Suomen ensimmäisen vihreän vedyn tuotantolaitoksen rakentamisprojektiin.

Ydinvoimalan kunnossapito hyötyi yhteisestä kehittämisestä

Henkilöstöä osallistava työprosessien mallintaminen soveltui hyvin ydinvoimalan kunnossapidon työn kehittämiseen. Menetelmä auttoi tunnistamaan kehittämistarpeita ja rakentamaan yhteistä ymmärrystä työn arjesta, mitkä ovat tärkeitä asioita työn sujuvuuden ja turvallisuuden näkökulmasta, selviää Työterveyslaitoksen (TTL) julkaisusta.

Sucroksen juurikassokeritehdas vähentää päästöjään vaihtamalla öljyn ja kivihiilen maakaasuun ja biokaasuun

Suomalainen Nordzucker Group -konserniin kuuluva sokeriteollisuusyhtiö Sucros Oy on päättänyt vaihtaa Säkylän juurikassokeritehtaansa kolmen kattilan polttoaineen raskaasta polttoöljystä ja kivihiilestä Gasumin toimittamaan nesteytettyyn maakaasuun (LNG) ja biokaasuun (LNG).