https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 66 »

VTT hakee tekoälystä ratkaisuja työkuormituksen tunnistamiseen

Pandemia ja siitä seurannut nopea siirtyminen etätöihin ovat lisänneet työkuormitusta ja -uupumuken syntymistä. VTT johtaa kansainvälistä Mad@Work-hanketta, jossa selvitetään tekoälyn mahdollisuuksia kuormituksen varhaiseen tunnistamiseen. Samalla kehitetään uusia työkaluja työhyvinvoinnin tukemiseen.

Koronaviruksen eliminointi myrkyittä: Suomalaisyritys tuo markkinoille otsonivesilaitteen

Alkoholipohjaiset desinfiointiaineet ja muut myrkylliset desinfiointikemikaalit voi vastedes korvata helppokäyttöisellä otsonivesilaitteella.

Kemikaalien ja niihin liittyvien määrätietojen ilmoittamiseen muutoksia vuoden alusta

Kemikaali-ilmoituksella ilmoitettaviin tietoihin on tullut tarkennuksia vuoden alussa. Yritys ilmoittaa kemikaali-ilmoituksella Suomen markkinoille saattamansa kemikaalin tiedot viranomaiselle. Yritys toimittaa kemikaali-ilmoituksen Tukesille sähköisen asiointipalvelun eli KemiDigi-järjestelmän kautta.

Merenkulkualan hiilivapaus vaatii uusia, päästöttömiä teknologioita

Merenkulkualalla on parhaillaan käynnissä valtava murros sen etsiessä kilvan uusia ratkaisuja meriliikenteen päästöjen vähentämiseksi. Ammoniakki laivapolttoaineena on yksi kuumimmista tutkimusaiheista. Wärtsilä puolestaan kehittää parhaillaan uudenlaista moottorityyppiä, joka tulee jatkossa hyödyntämään tätä Co2-päästötöntä polttoainetta.

TTL: Haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) pitoisuudet toimistojen sisäilmassa vähäisiä

Työterveyslaitoksen tutkimus osoittaa, että haihtuvien orgaanisten yhdisteiden eli VOC-yhdisteiden pitoisuudet toimistojen sisäilmassa ovat pieniä ja että ne ovat epätodennäköinen syy työpaikkojen sisäilmaongelmiin. VOC-yhdisteiden lähteitä ovat muun muassa rakennus- ja sisustusmateriaalit, hajusteet, siivousaineet sekä liikenne.

Noin 1 000 automaatiolaitetta yhä suojaamatta suomalaisissa verkoissa

Kyberturvallisuuskeskus on kartoittanut suomalaisten verkkojen turvallisuutta etsimällä verkosta suojaamattomia automaatiolaitteita. Vuonna 2020 havaittiin niitä noin tuhat. Automaatiolaitteita ovat esimerkiksi automaation hallintajärjestelmät, erilaiset näyttöpaneelit ja kiinteistöjen hallintaan käytetyt järjestelmät.

Muovijäte ylös joesta ja kiertoon – Tutkimuskohteena Indonesian Jakarta

Vesistöissä kelluva muovijäte voidaan saada kannattavasti talteen ja hyötykäyttöön, jos työ aloitetaan ennen kuin jäte kulkeutuu meriin asti. VTT:n johtamassa tutkimusprojektissa selvitetään, miten jokiin päätynyttä muovijätettä kannattaisi nostaa ylös ja kierrättää. Koealueena toimii Indonesian Jakarta.