https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 75 »

Työuupumus on kasvanut - työhyvinvointi kaipaa tukea myös teollisuudessa

Työuupumus on kasvanut lievästi viime vuonna kesästä loppuvuoteen, ja samaan aikaan työhyvinvointi on vastaavasti heikentynyt. Työterveyslaitoksen Miten Suomi voi? -tutkimuksen tekijät muistuttavat, että työhyvinvoinnin tukemisella voidaan vaalia myönteistä mielenterveyttä erityisesti vaativina poikkeusaikoina.

Älykkäillä jätepisteillä vähennetään jätehuollon rekkarallia

Suomalaiset ympäristöalan yritykset Hannoa Oy ja Haurun Jäteauto Oy ovat sopineet yhteistyöstä.  Tavoitteena on parantaa jätehuollon asiakastyytyväisyyttä sekä tehokkuutta ja samalla vähentää jätehuollon  aiheuttamia ympäristöpäästöjä.

Valmet hyödyntää vihreää siirtymää laajassa veturihankkeessaan

Business Finland on myöntänyt yhteensä 20 miljoonaa euroa EU:n elpymisvälineen rahoitusta (RRF) Valmetin veturihankkeelle. Valmetin tavoitteena on investoida projektiin 40 miljoonaa euroa seuraavan neljän vuoden aikana. Yhteensä veturihankkeille on myönnetty kuluvana vuonna 60 miljoonaa euroa.

Tallberg ottaa käyttöön Smartvattenin vedenkulutuksen etäseurantapalvelun

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj vähentää kiinteistökohteidensa hiilidioksidipäästöjä ja tukee kestävää kehitystä uudistamalla rakennustensa energiankäyttöä. Nyt yhtiö haluaa varmistua rakennustensa vesitehokkuudesta ottamalla käyttöön Smartvattenin vedenkulutuksen etäseurantapalvelun.

Etätyösuositus päättyy – Työterveyslaitoksen vinkit joustavaan työpaikalle paluuseen

Kun valtakunnallinen etätyösuositus päättyy 28.2.2022, monilla työpaikoilla suunnitellaan paluuta lähityöhön tai hybridityöhön. Hybridityö tarkoittaa lähi- ja etätyön yhdistämistä. Työterveyslaitoksen (TTL) asiantuntijat ovat koonneet vinkkejä turvalliseen työpaikalle paluuseen sekä etä- ja lähityön yhdistämiseen.

Energiavirasto valmistelee tehoreservin hankintaa

Energiavirasto kertoo valmistelevansa tehoreservin hankintaa kaudelle 2022–2023. Tehoreservin kilpailutus pyritään aloittamaan huhti-toukokuun vaihteessa. Tavoitteena on, että tehoreservikapasiteetti on käynnistysvalmiudessa viimeistään joulukuussa 2022.

Wärtsilä ja Solstad Offshore yhteistyöhön päästöjen vähentämiseksi

Solstad Offshore pyrkii puolittamaan 90 aluksen laivastonsa hiilidioksidipäästöt vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteisiin päästäkseen yritys on käynnistänyt yhteistyön Wärtsilän kanssa.