https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

EU ehkäisee tuki- ja liikuntaelinsairauksia työsuojeluviranomaisten valvontakampanjalla

Tänään alkaa Euroopan Unionin jäsenmaiden toteuttama Terveellinen työ – Työn keventämisen keinot käyttöön -työsuojelun valvontakampanja, jolla pyritään ehkäisemään tuki- ja liikuntaelinsairauksia (TULE). Maakohtaiset työsuojelutarkastukset tehdään maalis-kesäkuun aikana.

euosha

Kampanjassa keskitytään TULE-sairauksien riskeihin toistotyössä ja käsin tapahtuvassa taakkojen käsittelyssä. Kampanjan työsuojelutarkastukset tehdään seuraaville toimialoille: terveyspalvelut ja sosiaalihuolto, liikennettä palveleva toiminta ja kuriiritoiminta, elintarvike- ja juomateollisuus sekä rakennusala.

Kampanjan tavoitteena on edistää työpaikoilla työterveyteen ja työturvallisuuteen sekä riskinhallintaan liittyviä toimenpiteitä TULE-sairauksien ehkäisemiseksi. Kampanja pyrkii edistämään TULE-sairauksien osalta tasapuolisia toimintaedellytyksiä niin, että EU:ssa työterveys ja -turvallisuus on työntekijöillä samalla tasolla ja yrityksillä on samat kilpailuolosuhteet.

Faktaa ja tilastotietoa

Työperäiset niin sanotut tule-vaivat ovat edelleen hyvin yleisiä Euroopassa, vaikka niitä on ennaltaehkäisty laajoilla toimenpiteillä. Vuoden 2015 Euroopan työolotutkimuksen mukaan noin kolmella viidestä työntekijästä on jokin tule-ongelma. Yleisimmät vaivat ovat selkä- ja yläraajakipu. EU-OSHAn vuoden 2019 ESENER-tutkimuksessa yleisimmästä todennäköisyys sille, että haitan mahdollisuus toteutuu käyttö- ja/tai altistusolosuhteissa">riskitekijöistä kolme neljästä on tule-riskejä. Näitä ovat toistuvat käden tai käsivarren liikkeet, pitkään istuminen ja ihmisten tai raskaiden kuormien nostaminen tai siirtäminen.

Tule-sairaudet ovat yleisimpiä työkyvyttömyyden, sairauspoissaolojen ja ennenaikaiselle eläkkeelle siirtymisen syitä. Ne ovat ongelma yksittäisille työntekijöille sekä yrityksille ja yhteiskunnille.

Uusimmat artikkelit

29.11.2022 | Alan Uutiset

Wärtsilä liittoutuu suomalaisen Hycamiten kanssa vetytuotannon kehittämiseksi

Konseptissa hyödynnetään olemassa olevaa LNG-infrastruktuuria.

Tutkimus todistaa: aggregaattien päästöistä eroon kannettavalla virtalähteellä

Tuore EU-rahoitteinen tutkimus osoittaa kannettavien virtalähteiden päästövähennys- ja kustannusäästöpotentiaalin.

Stora Enso uudisti Imatran tehtaiden puunkäsittelyn – vettä kuluu 500 miljoonaa litraa vähemmän vuodessa

Stora Enson Imatran tehtaiden käyttämät puut kuoritaan ja haketetaan keskitetysti Kaukopään tehtaan kolmella kuorintalinjalla.

4.11.2022 | Kumppaniartikkeli

Mekaaninen tiiviste on laitteen herkin kohta - näin tuotteen valinta ja huolto säästää rahaa

Oikeanlaisella tiivisteellä vältetään rikkoontumisia ja optimoidaan käyttökustannuksia. Mekaanisen tiivisteen huolto säästää rahaa ja ympäristöä. Sulzerin asiantuntijaverkosto on asiakkaan tukena kaikissa tiivisteisiin liittyvissä aiheissa.

Viranomaiselta hyväksyntä: Helen siirtää käyttö- ja kunnossapitopalveluita Enersenselle

Helen ostaa palvelut jatkossa Enersense IN Oy:ltä. Sopimuksen kesto on vähintään neljä vuotta.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.