https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 66 »

Lidlin kierrätysaste sai kansainvälisen tunnustuksen

Lidlin kaikki jakelukeskukset Suomessa saavuttivat kansainvälinen turvallisuusalan organisaatio UL:n kierrätysastearvioinnissa Zero Waste to Landfill Platinum -tason. Jakelukeskusten kierrätysaste on 100 prosenttia.

Finn Spring hyödyntää lämmön kausivarastointijärjestelmää tilojensa lämmitykseen

Kokkolalainen teknologiayritys Heliostorage toimitti lämmön kausivarastointijärjestelmän juomavalmistaja Finn Springin Toholammin-tehtaalle. Järjestelmä otettiin käyttöön huhtikuussa 2019 ja sen avulla kesän aikana keräämällä lämmöllä saatiin lämmitettyä toimistotilat koko kuluneen talven ajan. 

Infraääni ei selitä tuulivoimaan liitettyä oireilua – tutkimushankkeen loppuraportti julkaistu

Osana valtioneuvoston yhteistä selvitys- ja tutkimustoimintaa toteutetussa hankkeessa selvitettiin, onko tuulivoimaloiden infraäänellä haitallisia vaikutuksia ihmisten terveyteen. Tutkimukset kohdistettiin alueille, joilla asukkaiden tiedettiin yhdistäneen oireitaan tuulivoimaloiden infraääneen.

Ympäristöä voi suojella myös voittoa tavoitellen

Clewat Oy kehitti aluksen, joka puhdistaa vesistöjä muun muassa muovista ja öljystä. Moni on halukas ratkaisemaan maailman vesistöjen ongelmat, mutta maksajia ei ole aina helppo löytää.

Suomen muovipakkausjätteestä jo kolmannes viedään ulkomaille

Kuluttajien muovipakkausjätteen keräys on kasvanut niin nopeasti, ettei kotimainen kierrätyskapasiteetti riitä. Muovipakkausjätettä on alettu viemään jo ulkomaille kierrätettäväksi, kertoo Hämeen sanomat.

VTT ja NCC tutkivat asfalttituotannon sivuaineiden käyttöä hiilensidontaan

VTT:n ja NCC:n käynnistämässä yhteishankkeessa selvitetään, voidaanko NCC:n toiminnoissa syntyvistä sivuvirroista saada muodostumaan hiilinieluja asfalttitehtaiden tuotannon yhteydessä. Esiselvityksen tuloksia saadaan elokuun loppuun mennessä.

Miljoonia kierrätettäviä laitteita hyödyntämättä

Vanhaksi jääneitä kierrätyskelpoisia sähkölaitteita löytyy valtaosalta kotitalouksia. Kiertotalouden kannalta kyse on hyödyntämättä jäävästä raaka-ainevarannosta.