https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 75 »

Lidlin Laukaan jakelukeskus tuottaa omaa uusiutuvaa energiaa maaliskuusta eteenpäin

Lidlin Laukaan jakelukeskuksesta toimitetaan tuotteita päivittäin yli kuuteenkymmeneen Lidlin myymälään. Maaliskuusta eteenpäin jakelukeskus toimii osittain omalla uusiutuvalla energialla, kun aurinkopaneelit on lopulta asennettu paikalleen. 

Nesteen tavoitteena on prosessoida vuosittain yli miljoona tonnia jätemuovia vuodesta 2030 lähtien

Neste Oyj kertoo prosessoineensa tänä syksynä onnistuneesti 400 tonnia nesteytettyä jätemuovia jalostamossaan Suomessa. Määrä vastaa 20 000 keskiverto-EU-kansalaisen vuosittain tuottamaa muovijätteen määrää*.

Työturvallisuus paranee rakennusalalla – tekoäly tullut avuksi

Työturvallisuus on ottanut hurjan kehitysloikan 50 vuodessa rakennusalalla ja vauhti kiihtyy tekniikan ja tekoälyn kehityksen myötä.

VTT hakee tekoälystä ratkaisuja työkuormituksen tunnistamiseen

Pandemia ja siitä seurannut nopea siirtyminen etätöihin ovat lisänneet työkuormitusta ja -uupumuken syntymistä. VTT johtaa kansainvälistä Mad@Work-hanketta, jossa selvitetään tekoälyn mahdollisuuksia kuormituksen varhaiseen tunnistamiseen. Samalla kehitetään uusia työkaluja työhyvinvoinnin tukemiseen.

Koronaviruksen eliminointi myrkyittä: Suomalaisyritys tuo markkinoille otsonivesilaitteen

Alkoholipohjaiset desinfiointiaineet ja muut myrkylliset desinfiointikemikaalit voi vastedes korvata helppokäyttöisellä otsonivesilaitteella.

Kemikaalien ja niihin liittyvien määrätietojen ilmoittamiseen muutoksia vuoden alusta

Kemikaali-ilmoituksella ilmoitettaviin tietoihin on tullut tarkennuksia vuoden alussa. Yritys ilmoittaa kemikaali-ilmoituksella Suomen markkinoille saattamansa kemikaalin tiedot viranomaiselle. Yritys toimittaa kemikaali-ilmoituksen Tukesille sähköisen asiointipalvelun eli KemiDigi-järjestelmän kautta.

Merenkulkualan hiilivapaus vaatii uusia, päästöttömiä teknologioita

Merenkulkualalla on parhaillaan käynnissä valtava murros sen etsiessä kilvan uusia ratkaisuja meriliikenteen päästöjen vähentämiseksi. Ammoniakki laivapolttoaineena on yksi kuumimmista tutkimusaiheista. Wärtsilä puolestaan kehittää parhaillaan uudenlaista moottorityyppiä, joka tulee jatkossa hyödyntämään tätä Co2-päästötöntä polttoainetta.