https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 75 »

Etla: Päästöjen vähennystarve lähivuosina alentui

Suomen kasvihuonekaasupäästöjen vähennystarve on tänään julkaistun Etlan päästöennusteen mukaan hieman aiemmin arvioitua pienempi. Kasvihuonekaasupäästöt ovat alentuneet sekä koronakriisin aiheuttaman tuotannon kutistumisen johdosta että energiahuollon vähennettyä fossiilisten polttoaineiden käyttöä viime vuosina.

Rengasalan luomaa kierrätysjärjestelmää ohjaa laki

”Olemme halunneet tehdä kierrätysjärjestelmästämme mahdollisimman helpon. Kierrätys toimii, jos asiakkaan ei tarvitse miettiä sitä.” Näin sanoo Suomen Rengaskierrätys Oy:n toimitusjohtaja Risto Tuominen.

Finavia aloittaa UVC-tekniikan pilotoinnin – desinfioitu turvatarkastuskaukalo jokaisella käyttökerralla

Lentoasemayhtiö Finavia aloittaa turvatarkastuslaatikoiden desinfioinnin bakteerit ja virukset tappavan UVC-valoteknologian avulla. Pilotoinnin aikana eri teknologiaan perustuvia laitteistoja asennetaan koekäyttöön useille turvatarkastuslinjastoille.

UUSI LAKI: Työnantajan pitää arvioida altistuvatko työntekijät syöpävaarallisille aineille

Uusi laki syöpäsairauden vaaraa aiheuttaville aineille ja menetelmille ammatissaan altistuvien luettelosta ja rekisteristä (niin sanottu ASA-rekisteri) astui voimaan 1.9.2020.

Kaatopaikkakaasusta jalostettiin liikennepolttoainetta Salon Korvenmäen jätekeskuksessa

Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) ja energiateknologiayhtiö Q Powerin kokeilu hyödyntämiskelvottoman kaatopaikkakaasun muuntamisesta puhtaaksi biometaaniksi Salon Korvenmäen jätekeskuksessa on onnistunut odotuksia paremmin. Kokeilu osoitti, että Q Powerin teknologialla kaatopaikkakaasu on mahdollista muuntaa liikennepolttoaineeksi.

Korona puhdisti ilmaa hetkellisesti

Pandemian takia asetetut liikkumisrajoitukset paransivat ilmanlaatua tilapäisesti. Poikkeustilan päättymisen jälkeen pitoisuudet ovat kuitenkin palanneet lähes entiselle tasolleen.

Neste toimittaa vastuullista lentopolttoainetta kolmelle yhdysvaltalaiselle lentoyhtiölle

Neste kertoo toimittavansa yhdysvaltalaisille lentoyhtiöille Alaska Airlinesille, American Airlinesille ja JetBlue Airwaysille vastuullista lentopolttoainetta San Franciscon kansainväliseltä lentoasemalta lähteville lennoille.