https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 75 »

Koronavirusmuunnoksia tunnistetaan myös jätevedestä – ensimmäiset havainnot omikronista joulukuussa

THL:n jätevesiseurannalla tunnistetaan koronavariantteja jätevesinäytteistä. Koronavirusvarianttien tunnistaminen jätevedestä on mahdollista kehittyneillä sekvensointitekniikoilla, vaikka koronaviruksen perimäaines, virus-RNA, on jätevedessä laimentuneena ja se voi olla vioittunut ympäristötekijöiden vaikutuksesta.

Suunto pienentää hiilijalanjälkeään Vantaan Energian Uusiolämmön avulla

Vuonna 1936 perustettu vantaalainen yritys Suunto kertoo valinneensa Vantaan Energian täysin uusiutuvan ja päästöttömän uusiolämmön tukemaan yrityksen vastuullisuustavoitteita. Yhtiö valmistaa muun muassa GPS-urheilukelloja, kompasseja ja sukellustietokoneita. 

P2X Solutions valmistautuu Suomen ensimmäisen vihreän vedyn tuotantolaitoksen rakentamiseen – Fimpec ja Sweco sopimuskumppaneiksi

Suomalainen vihreän vedyn ja power-to-x-teknologiaan erikoistunut yritys P2X Solutions on allekirjoittanut projektin konsultointi- ja hankintapalveluiden sekä laitossuunnittelun puitesopimukset Fimpecin ja Swecon kanssa. Kumpikin yhtiö on myös valittu kumppaniksi Harjavaltaan rakennettavan Suomen ensimmäisen vihreän vedyn tuotantolaitoksen rakentamisprojektiin.

Ydinvoimalan kunnossapito hyötyi yhteisestä kehittämisestä

Henkilöstöä osallistava työprosessien mallintaminen soveltui hyvin ydinvoimalan kunnossapidon työn kehittämiseen. Menetelmä auttoi tunnistamaan kehittämistarpeita ja rakentamaan yhteistä ymmärrystä työn arjesta, mitkä ovat tärkeitä asioita työn sujuvuuden ja turvallisuuden näkökulmasta, selviää Työterveyslaitoksen (TTL) julkaisusta.

Sucroksen juurikassokeritehdas vähentää päästöjään vaihtamalla öljyn ja kivihiilen maakaasuun ja biokaasuun

Suomalainen Nordzucker Group -konserniin kuuluva sokeriteollisuusyhtiö Sucros Oy on päättänyt vaihtaa Säkylän juurikassokeritehtaansa kolmen kattilan polttoaineen raskaasta polttoöljystä ja kivihiilestä Gasumin toimittamaan nesteytettyyn maakaasuun (LNG) ja biokaasuun (LNG).

Tapaturmavakuutuslaitokset maksoivat 554 miljoonaa euroa korvauksia vuonna 2020

Tapaturmavakuutuslaitokset maksoivat työtapaturmista ja ammattitaudeista korvauksia yhteensä 554 miljoonaa euroa sekä vahvistivat tapaturmaeläkkeitä 187 vahinkotapauksessa vuonna 2020, kertoo Työtapaturmavakuutuskeskus verkkosivustollaan.

Täydellinen suljettu kierto: Porin Veden Luotsinmäen jätevedenpuhdistamolla syntyvä liete biokaasuksi

Ensi kesästä lähtien Osuuskunta Satamaidon tuotteista osa valmistetaan Envor Pori Oy:n tuottamalla biokaasulla. Uusiutuvan energian raaka-aineena on Porin Veden Luotsinmäen jätevedenpuhdistamolla syntyvä liete.