https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tuoteturvallisuus ja toimitusketjun jäljitettävyys asiakkaille yhä tärkeämpiä

Algol Chemicals julkaisi alkuvuodesta uuden strategiansa mukaiset, lyhyen aikavälin vastuullisuustavoitteet vuosille 2022–2024. Tulosten perusteella muun muassa tuoteturvallisuus ja toimitusketjun jäljitettävyys ovat nousseet asiakkailla yhä tärkeämmiksi.

algl

– Tavoitteiden mukaisilla toimillamme kykenemme entistä paremmin varmistamaan turvallisuuden ja vastuullisuuden kaikessa toiminnassamme. Tavoitteellinen vastuullisuuden edistäminen vastaa myös sidosryhmiemme odotuksiin, Algol Chemicalsin toimitusjohtaja Kalle Kettunen toteaa.

Yhtiön lähivuosien vastuullisuustavoitteissa keskitytäänkin muiden muassa tuoteturvallisuuteen ja toimitusketjun vastuullisuuteen.

– Toimitusketjumme ulottuu hankinnoista tuotteiden pakkaukseen ja kuljetuksiin. Meidän tulee jatkuvasti varmistaa, että toimittamamme tuotteet ovat paitsi turvallisia käyttää myös käsitellä ja kuljettaa, Kettunen kertoo.

Jotta tuoteturvallisuus ja tuotteiden vaatimustenmukaisuus voidaan taata, yhtiö kerää järjestelmällisesti tietoa ja tuotedokumentaatioita. Esimerkiksi tuotteiden REACH-asetukset sekä pakkaus- ja elintarvikesäädökset ovat tässä työssä keskeisiä.

Uusi prosessi tukemaan toimittajien valintaa

Vuoden 2021 aikana otettiin käyttöön myös sekä toimittaja-arviointi että liiketoimintaperiaatteet toimittajille ja alihankkijoille (Supplier Code of Business Conduct). Näillä pyritään varmistamaan koko toimitusketjun vastuullisuus. Prosessi tukee asiakkaiden vastuullisuusvaatimukset täyttävien toimittajien valintaa.

– Olemme uudistaneet kumppaniprosessiamme ja edellytämme kaikilta uusilta kumppaneiltamme yhä kattavampaa selvitystä heidän vastuullisuudestaan. Edellytämme myös jo olemassa olevilta toimittajilta ja alihankkijoilta sitoutumista paitsi liiketoimintaperiaatteisiimme myös arvoihimme, jotka ovat vastuunotto, yhteistyö ja kehitys. Näin voimme tarjota asiakkaillemme tuotteita ja palveluja, jotka täyttävät heidän vastuullisuusvaatimuksensa, Kettunen sanoo.

Yhtiö tarkastelee vuosittain ajanjaksolle määriteltyjen vastuullisuustavoitteiden edistymistä. Tiedot julkaistaan verkkosivustolla: www.algolchemicals.com/fi/yritys/vastuullisuus

Uusimmat artikkelit

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

12.12.2024 | Alan Uutiset

Suomeen sijoitetaan uusi yhteiseurooppalainen supertietokone ja EU:n tekoälytehdas

EuroHPC tekee merkittäviä investointeja – Suomi mukana uuden sukupolven supertietokoneiden ja tekoälytehtaiden kehityksessä.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

26.11.2024 | Tutkimus ja koulutus

Vaasan yliopiston johtama uusi konsortio tutkii vety-argon-kierron mahdollisuuksia

Hydrogen-Argon Power Cycle (iHAPC) tutkimus pilotoi vety-argon-kierron käyttöä energiantuotannossa. Tavoitteena on osoittaa, että teknologia on täysin päästötön sekä myös hyötysuhteeltaan ainutlaatuinen.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.