https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Parikkalan vesihuollon ja Digitan yhteistyö edennyt mallikkaasti – “Käytännön hyöty merkittäviä”

Digita ja Parikkalan vesihuolto solmivat yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista vuonna 2020. Onnistunut pilottivaihe päättyi viime vuonna ja tulevina vuosina tavoitteena on asentaa noin 900 etäluettavaa mittaria.

parikkalan-torin-vesipiste-550x500

Antti Juntunen aloitti työnsä Parikkalan kuntatekniikan päällikkönä viime vuoden helmikuussa.

– Pilottivaihe kattoi 10 etäluettavaa mittaria. Tähän mennessä asennettuna on noin 50 mittaria ja vuosina 2021–2028 tarkoituksena on asentaa yhteensä noin 900 etäluettavaa mittaria, kertoo Juntunen.

Parikkalan vesihuollolle Digita on ollut oiva kumppani ja yhteistyö on sujunut mutkitta.

– Työt lähtivät heti vauhdilla liikkeelle ja Digita on osannut auttaa meitä erinomaisesti, toteaa Juntunen.

Etäluettavat mittarit ovat parantaneet Parikkalan vesihuollon palvelutasoa. Parikkalan vesihuolto ei ollut aiemmin hyödyntänyt IoT-ratkaisuja, mutta uudet etäluettavat mittarit ovat merkki siitä, että tulevaisuudessa voidaan hyödyntää entistä laajemmin eri IoT-ratkaisuja.

– Käytännön hyöty on ollut merkittävä. Olemme saaneet tehostettua työskentelyämme kokonaisvaltaisesti ja laskettua kustannuksia. Laskutus, mittareiden lukeminen etänä ja eri häiriötilanteiden havaitseminen ja reagointi ovat helpottuneet huomattavasti. Asiakkaat ovat myös olleet tyytyväisiä, kertoo Juntunen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhteistyömme Parikkalan vesihuollon kanssa jatkuu. Parikkalan vesihuolto on ollut aktiivinen hyödyntämään uusia IoT-teknologian tarjoamia mahdollisuuksia liiketoiminnassaan ja palvelukehityksessään”, iloitsee Digitan IoT-liiketoiminnan myyntipäällikkö Mona Miettinen.

Digitan vesihuollolle tarjoamat IoT-palvelut, sisältäen IoT-verkon ja OmaVesi-pilvipalvelun, skaalautuvat kaikenkokoisille vesilaitoksille.

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.