https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

ABB investoi moottoreiden testilaboratorioon Pitäjänmäellä

ABB on avannut testilaboratorion asiakkailleen Pitäjänmäen-taajuusmuuttajatehtaan yhteyteen Helsinkiin. Uudessa laboratoriossa mitataan taajuusmuuttajan vaikutusta moottorin suorituskykyyn ja energiankulutukseen.

abb_investointi

Kokonaisuudessaan 650 000 euron laboratorioinvestoinnit ovat jatkoa ABB:n sijoituksille taajuusmuuttajaliiketoiminnan kehittämiseen Suomessa.

 

Uudessa testilaboratoriossa asiakkaiden moottoreita ohjaavat ABB:n uusimman sukupolven taajuusmuuttajat. Kolmannen osapuolen mittalaitteet tuottavat puolueetonta mittaustietoa taajuusmuuttajaohjauksen vaikutuksesta moottoreiden kuormitettavuuteen, dynamiikkaan, hyötysuhteeseen ja energiankulutukseen. Laboratorion palvelut on suunnattu koneenrakennusalan asiakkaille.

– Uuden laboratorion myötä voimme tuottaa koneenrakennusasiakkaillemme verifioitua, puolueetonta ja kirjaimellisesti rahanarvoista mittaustietoa päätösten tueksi. Testaamalla löydämme yhdessä parhaan mahdollisen taajuusmuuttajaratkaisun asiakkaan tarpeisiin ja vahvistamme kumppanuutta, liiketoimintajohtaja Lasse Mäkelin Suomen ABB:ltä sanoo.

Uusi laboratorio sijaitsee taajuusmuuttajatehtaalla Helsingin Pitäjänmäellä. Laboratoriossa voidaan testata moottoreita aina 400 kilowattiin saakka. Testituloksia hyödynnetään myös ABB:n taajuusmuuttajien tuotekehityksessä.

Yhtiö kertoo, että moottorilaboratorion perustamiseen ohjasivat hyvät kokemukset vuonna 2011 avatusta nosturi- ja vinssilaboratoriosta. Laboratoriossa koneenrakennusasiakkaat ovat voineet testata ja simuloida nosturi- ja vinssisovellustensa toimivuutta ABB:n taajuusmuuttajien kanssa todellista toimintaympäristöä vastaavissa olosuhteissa. Laboratorio on auttanut merkittävästi liiketoiminnan kasvattamisessa. ABB uusii myös tämän sovelluslaboratorion ja kasvattaa sen testauskapasiteettia.

Kokonaisuudessaan 650 000 euron laboratorioinvestoinnit ovat jatkoa ABB:n sijoituksille taajuusmuuttajaliiketoiminnan kehittämiseen Suomessa. Vuonna 2012 yhtiö avasi tuotekehityslaboratorion uuden sukupolven taajuusmuuttajateknologian kehittämiseen ja testaamiseen. Tammikuussa 2015 uutisoitiin tuotannon laajennusinvestoinnista.

ABB on maailman johtava taajuusmuuttajavalmistaja. Suomen ABB:n Drives and Controls -yksikkö kehittää ja valmistaa pienjännitteisiä taajuusmuuttajia ja niihin liittyviä ohjelmistotyökaluja kaikkiin sovelluksiin ja teollisuudenaloille maailmanlaajuisesti. Suomen-yksikkö vastaa taajuusmuuttajien tuotekehityksestä globaalissa ABB-yhtymässä. Maailmanlaajuisesti ABB:n taajuusmuuttajabisnes työllistää 6000 henkilöä yli 80 maassa. Pitäjänmäen-tehtaalla Helsingissä työskentelee noin 1300 henkilöä, joista 400 tutkimuksen ja tuotekehityksen parissa.

Uusimmat artikkelit

30.12.2024 | Alan Uutiset

Selvitys: Valtaosa pohjoismaisten puolustusteknologiayritysten pääomarahoituksesta päätyy Suomeen

Danske Bankin ja Dealroomin tekemän pohjoismaisen selvityksen mukaan erityisesti avaruus- ja kvanttiteknologia-startupit vetävät rahoitusta Suomeen. Viidessä vuodessa kotimaiset yritykset ovat keränneet pääomaa yli miljardi dollaria.

30.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Ammoniakki -tutkimusprojekti sai miljoonarahoituksen

Ammoniakki kytkeytyy erittäin vahvasti vetytalouden edistämiseen. Sen käyttöön liittyy kuitenkin monia kysymyksiä, joita selvitetään yliopistojen ja teollisuuden yhteisessä tutkimushankkeessa.

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.