Konecranes ja belgialainen MPET allekirjoittivat merkittävän kunnossapitosopimuksen

Konecranes allekirjoitti elokuussa 2017 merkittävän kunnossapitosopimuksen: yrityksen Antwerpenin kunnossapitoyksikkö vastaa jatkossa kaikkien MSC PSA European Terminalin (MPET) runsaan 150 konttilukin kunnossapidosta ja korjauksesta.

Konecranes_terex_Merger_1

Euroopan suurimman konttiterminaalin Konecranes Noell -konttilukit edustavat useaa eri laitesukupolvea. Kunnossapitosopimuksella halutaan varmistaa koko kaluston mahdollisimman hyvä käytettävyys. MPET käsittelee suurimman osan Antwerpenin sataman konteista, ja yrityksen toiminta kasvoi tasaisesti vuoden 2016 aikana.

- Ylitimme viime vuonna 10 miljoonan TEUn rajan, joten tarvitsimme jatkuvasti uusia koneita. Niinpä olemme viimeisen 12 kuukauden aikana ottaneet käyttöön lähes sata uutta Konecranes Noell -konttilukkia. Koska haluamme pitää konttilukkiemme käytettävyyden mahdollisimman hyvänä, päätimme antaa laitteiden kunnossapidon niiden valmistajan Konecranesin hoidettavaksi. Olemme nyt valmiina vastaamaan terminaalin kasvuun pitkällä aikavälillä, sanoo Randy Verresen, Manager Rolling Equipment, Antwerp Terminal Services NV (PSA Antwerpin ja MPET:n kunnossapito-organisaatio).

MPET:n valinnassa painoi se, että Konecranes on johtava satamateknologiaratkaisujen toimittaja. Konecranes-kunnossapito on tarjonnut monipuolista ja asiantuntevaa palvelua Antwerpenissä jo vuosikymmenten ajan.

- Antwerpenin satama on meille yksi tärkeimmistä. Satamassa toimii useita asiakkaitamme, joilla on paitsi konttilukkeja, myös muunlaisia Konecranes-satamalaitteita, kuten siirrettäviä satamanostureita (MHC), automaattisia pinoamisnostureita (ASC) ja konttitrukkeja. Huolehdimme niiden kaikkien huollosta ja kunnossapidosta. Satamassa toimivassa huoltotiimissämme onkin kaikkiaan 18 huoltoteknikkoa, ja MPET:n kanssa tehdyn konttilukkien kunnossapitosopimuksen myötä tiimiä vahvistetaan vielä 16 kunnossapitoammattilaisella, kertoo Tom Cerpentier, Regional Director Port Services, Konecranes.
Konecranes-huoltotiimi toimii Antwerpenissa ollakseen lähellä yhdessä Euroopan johtavista satamista toimivia asiakkaitaan.

- Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille luotettavaa ja laadukasta palvelua ympäri vuorokauden ja varmistaa, että laitteiden seisonta-aika jää minimiin. MPET:n kaltaiset johtavat terminaalioperaattorit hyötyvät osaamisesta, jota me laitevalmistajana pystymme tarjoamaan. Tämä vaikuttaa merkittävästi asiakkaidemme laitekannan tuottavuuteen, Cerpentier sanoo.

www.konecranes.fi

Uusimmat artikkelit

14.11.2017 | Alan Uutiset

Pohjois-Euroopan energia-alan asiantuntijat koolla Helsingissä

– Globaalilla tasolla tärkein tavoite on nyt energiajärjestelmien irrottaminen hiilestä. Samaan aikaan energian turvallisuus ja kasvun mahdollisuudet tulee varmistaa, sanoo Laura Cozzi. Hän on yksi Helsingissä 14.–15.11. pidettävän Nordic Energy Forumin puhujista. 

Neste ja American Airlines selvittävät yhdessä uusiutuvien polttoaineiden käyttömahdollisuuksia

Neste, maailman johtava uusiutuvan dieselin tuottaja, ja American Airlines, maailman suurin lentoyhtiö, aloittavat yhteistyön, jossa selvitetään mahdollisuuksia pienentää American Airlinesin ympäristöjalanjälkeä Nesteen uusiutuvien polttoaineiden avulla. 

Ainutlaatuisia automaatioratkaisuja maailman moderneimmalla välipalatehtaalla

Insta Automation oli mukana luomassa Valio Oy:n uutta elokuussa käyttöön otettua välipalatehdasta. Riihimäen välipalatehdas on Valio Oy:n historian suurin yksittäinen investointi, jonka rakennustyöt käynnistyivät kolme vuotta sitten. Vaatimukset uudelle tehtaalle olivat kunnianhimoiset.

TITAN GANYMET ULTRA -kaasumoottoriöljylle MTU ja TEDOM hyväksynnät

Fuchs Oil Finland Oy:n TITAN GANYMET ULTRA -kaasumoottoriöljy, jossa yhdistyy premiumlaadun perusöljyt ja sinkkivapaat erikoislisäaineet, on saanut kaksi uutta hyväksyntää.

Uuden sukupolven induktiiviset FAG HEATER -lämmittimet - Nopeampi lämmitys säästää aikaa ja energiaa

Schaefflerin uuden sukupolven FAG HEATER -lämmittimillä voidaan lämmittää jopa 1600 kg painoiset työkappaleet nopeasti ja tehokkaasti. Uusien lämmittimien entistäkin parempi hyötysuhde tekee niistä markkinajohtajia, joiden korkea suorituskyky ja alhainen energiankulutus tarkoittavat mm. 30-50 % nopeampaa lämmitystä.

7.10.2017 | Tutkimus ja koulutus

Henkilöstön koulutus on investointi, joka tuo tulosta

Oikea osaaminen on strateginen vahvuus, josta ei yritys voi tinkiä. Se tarkoittaa sujuvuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta työpaikalla sekä mahdollistaa yrityksen tavoitteiden saavuttamisen.