https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Metson kolmivuotinen elinkaarisopimus Kevitsan kaivoksen kanssa sisältää prosessien optimointia

Metso on solminut kolmen vuoden elinkaaripalvelusopimuksen Sodankylässä sijaitsevan Kevitsan kupari- ja nikkelikaivoksen kanssa. Kevitsan omistaa kanadalainen First Quantum Minerals -yhtiö. Metso sitoutuu lyhentämään jauhinmyllyjen vuorausten vaihdosta aiheutuvaa seisokkiaikaa ja maksimoimaan jauhatustehoa koko sopimuskauden ajan. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

681683

Kuva: Metso Megaliner

Metso vastaa jatkossa Kevitsan jauhinmyllyjen vuorausten toimittamisesta, asennuksesta ja optimoinnista. Metson ja kaivoksen yhteinen tavoite on nostaa jauhinmyllyjen käytettävyyttä ja tuotantotehokkuutta sekä parantaa kaivoksen kannattavuutta alentamalla elinkaarikustannuksia.

– Ratkaisu nostaa käyttöasteemme uudelle tasolle ja parantaa merkittävästi kilpailukykyämme haastavassa markkinatilanteessa kestävällä tavalla, sanoo suunnittelupäällikkö Timo Ikäheimonen Kevitsan kaivokselta.

Osana elinkaaripalvelusopimusta Metson tavoitteena on pidentää käyntiaikaa seisokkien välillä optimoimalla kulutusosat ja lyhentämällä seisokkien kestoa. Metso lyhentää seisokkiaikoja kehittämällä edelleen suunnittelua ja toimittamalla Kevitsaan patentoimiaan MegalinerTM-vuorauksia. Megalinerin nopea asennusprosessi lyhentää seisokkiaikaa. Megaliner-osien asennus jauhinmyllyihin lisää myös työturvallisuutta, sillä ne asennetaan myllyyn ulkopuolelta. Asennustapa mahdollistaa sen, ettei asentajien tarvitse oleskella vaara-alueella pultteja asentaessaan.

– Yhteistyösopimuksen tavoitteena on alentaa Kevitsan kaivoksen rikastamon seisokkiaikaa ja varmistaa sen korkea käyttöaste. Sitoudumme myös koko ajan kehittämään ja parantamaan rikastamon toimintoja, toteaa Olli Kellokumpu, myyntijohtaja, Suomi, Minerals, Metso.

Asennukset alkavat vuoden 2015 loppupuolella. Sopimus kirjataan vaiheittain Metson saatuihin tilauksiin sopimuskauden aikana.

First Quantum Minerals Ltd. on voimakkaasti kasvava kaivos- ja metalliyritys, jolla on seitsemän kaivosta ja viisi kehitysprojektia eri puolilla maailmaa. Yritys tuottaa kuparia, nikkeliä, kultaa, sinkkiä ja platinaryhmän metalleja. Projektit Sambiassa, Panamassa ja Perussa nostavat valmistuessaan yhtiön vuotuisen kuparintuotantokapasiteetin yli 1,3 miljoonaan tonniin.

Lisätietoja:  www.metso.com/fi

Uusimmat artikkelit

16.1.2025 | Alan Uutiset

Sähkön vuosi 2024: päästöt vähenivät 25 prosenttia

Ydinvoima on edelleen suurin sähkön tuotantomuoto, tuuli on noussut toiseksi suurimmaksi. Sähkön päästöt ovat nyt vain kymmenes vuoden 2010 päästöistä.

Iijoen Haapakosken vesivoimalaitoksen turbiinin peruskunnostus valmistui

Tammikuun alussa tehtyjen onnistuneiden koekäyttöjen jälkeen voimalaitoksen molempien turbiinien koko kapasiteetti on taas käytössä.

30.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Ammoniakki -tutkimusprojekti sai miljoonarahoituksen

Ammoniakki kytkeytyy erittäin vahvasti vetytalouden edistämiseen. Sen käyttöön liittyy kuitenkin monia kysymyksiä, joita selvitetään yliopistojen ja teollisuuden yhteisessä tutkimushankkeessa.

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.