https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Miten valita oikea kastepistemittalaite paineilmasovellukseen?

Yksi tärkeimmistä puhtaan ja kuivan paineilmajärjestelmän mittauksista on kastepisteen mittaus. Oikean, paineilmajärjestelmäsi vaatimuksia vastaavan kastepisteanturin ja lähetintyypin valinta on tärkeä tehtävä.

Vaisala-Kastepistemittalaitteen valinta-640 x 350px

Koska kastepistemittauksia voidaan tehdä lähes missä tahansa järjestelmän tuotanto- tai käyttöpuolella, sovellusten olosuhteet ja siten laitevaatimukset voivat vaihdella merkittävästi. Mitkä ovat järjestelmäsi kriittiset kastepisteet? Ovatko ne tuotto- vai käyttöpuolella? Onko erityisiä sovellus- tai laitteisto-vaatimuksia?

Lataa opas joka on suunniteltu auttamaan olennaisimmissa kysymyksissä , joita on hyvä miettiä eri vaihtoehtoja punnittaessa. Oppaasta saat tarvittavat tiedot ja työkalut hankintapäätöksen tekemiseen.

  • Millainen käyttö-ympäristö on kyseessä – etsitkö kiinteää vai kannettavaa mittalaitetta?
  • Millainen kuivain on käytössä?
  • Mikä on paine ja lämpötila mittauspisteessä?
  • Mitataanko suoraan paineilmalinjassa vai käytetäänkö näytteenottokammiota?

Vaisala DRYCAP® ja HUMICAP®-anturiteknologiat varmistavat tarkan ja luotettavan mittauksen, erinomaisen pitkän ajan stabiilisuuden ja lyhyen vasteajan. Kaikki Vaisalan anturit sietävät kontaminaatiota kuten ympäristön korkeaa kosteutta ja jopa täydellistä kastumista, kompressoriöljyä ja kemiallisia epäpuhtauksia. Antureilla on markkinoiden nopein vasteaika siirryttäessä kosteasta olosuhteesta kuivaan. Lisäksi antureiden lähes olematon ryömintä mahdollistaa kahden vuoden kalibrointivälin.

Uusimmat artikkelit

22.11.2024 | Alan Uutiset

Presidentti Stubb jakoi ensimmäistä kertaa kansainvälistymispalkinnot

Yrityspalkinnot saivat Unikie, Konecranes ja ABB. Yhteisöpalkinto annettiin Forest Joensuulle.

Uusittu turbiini vie Metsä Board Kyron tehdasta lähemmäs fossiilittomuutta

Uuden turbiinin paremman hyötysuhteen ansiosta tehtaan biovoimalan tuottaman sähkön osuus tehtaan kokonaistarpeesta kasvaa 50 prosenttiin aiemman kolmasosan sijaan.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.

2.10.2024 | Tutkimus ja koulutus

SSAB:n Raahen tehtaan uusi päälaboratorio on Pohjoismaiden suurimpia

Laborotorion rakentaminen on osa yhtiön valmistautumista fossiilivapaaseen teräksentuotantoon. Vuosittain laboratoriossa analysoidaan noin 240 000 näytettä, joista tehdään noin 4,4 miljoonaa määritystä.

27.9.2024 | Kumppaniartikkeli

Innovaatiot vaativat yhteistyötä

Suomalainen osaaminen on tärkeässä roolissa globaalin pumppujätti Sulzerin toiminnassa. Sen varaan rakentuvat sekä oma että kumppanien prosessien tutkimus- ja kehitystoiminta ja tehokkuuden jatkuva parantaminen.