https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tunne öljysi kunto paremmin ja säästä kunnossapidossa

Kaikki koneet, joissa on voiteluöljyjärjestelmä, voivat hyötyä öljyn kosteuden valvonnasta. Vesi heikentää öljyn suorituskykyä voiteluaineena, jäähdytysaineena, eristeenä ja muissa käyttötarkoituksissa.

Vaisala-Öljynkosteus-Promaint 640x450px

Vesi on yleinen teollisen öljyn epäpuhtaus, joka heikentää öljyn ominaisuuksia kaikissa sen käyttökohteissa, kuten voiteluöljynä tai jäähdytysaineena, eristeenä tai hydraulinesteenä. Korkea kosteuspitoisuus lisää korroosion, ylikuumenemisen ja koneiden toimintahäiriöiden vaaraa sekä muiden korkeita kustannuksia-aiheuttavien ongelmien riskiä.

Öljyn kyky sitoa vettä riippuu sen tyypistä, iästä ja käytetyistä lisäaineista. Kun öljyn vesipitoisuus ylittää saturaatiopisteen, vesi erkaantuu öljystä vapaaksi vedeksi. Mittaamalla veden aktiivisuutta öljyssä on mahdollista arvioida vapaan veden muodostumisriskiä ja siten vähentää kulumista ja korroosiota merkittävästi.

Vaisalan ainutlaatuiset öljyn kosteusmittalaitteet mittaavat öljyssä esiintyvän veden aktiivisuutta jatkuvatoimisesti ja ilmaisevat, mikä on marginaali vapaan veden muodostumiselle öljyyn. Toisin kuin perinteiset näytteenottomenetelmät, joista tuloksen saaminen voi kestää päiviä tai viikkoja, Vaisalan jatkuvatoiminen mittaus varmistaa laitteistojen luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa.

Laitteistoon suoraan asennettu mittaus mahdollistaa optimaalisten huoltovälien suunnittelun ja ennakoivan kunnossapidon, sekä ehkäisee ei-toivottuja seisokkeja. Lisäksi mittaus vähentää kriittisten ja kalliiden laiteosien toimintahäiriöiden riskiä ja sen avulla voi käynnistää öljyn kuivausjärjestelmät vain tarvittaessa. Tämä on erityisen tärkeää sovelluksissa, joissa vesikontaminaation seuraukset ovat vakavia, kuten turbiineissa, laivamoottoreissa ja paperitehtaissa.

Vaisalan öljyn kosteuden mittauslaitteiden valikoimasta löytyvät laitteet, joiden avulla voidaan optimoida laitteiston tehokkuus ja suorituskyky. Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme!

www.vaisala.com

Uusimmat artikkelit

30.12.2024 | Alan Uutiset

Selvitys: Valtaosa pohjoismaisten puolustusteknologiayritysten pääomarahoituksesta päätyy Suomeen

Danske Bankin ja Dealroomin tekemän pohjoismaisen selvityksen mukaan erityisesti avaruus- ja kvanttiteknologia-startupit vetävät rahoitusta Suomeen. Viidessä vuodessa kotimaiset yritykset ovat keränneet pääomaa yli miljardi dollaria.

30.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Ammoniakki -tutkimusprojekti sai miljoonarahoituksen

Ammoniakki kytkeytyy erittäin vahvasti vetytalouden edistämiseen. Sen käyttöön liittyy kuitenkin monia kysymyksiä, joita selvitetään yliopistojen ja teollisuuden yhteisessä tutkimushankkeessa.

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.