https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Vältä suunnittelemattomia tuotantokatkoksia

Jatkuvatoiminen vety- ja kosteuspitoisuuden monitorointi  on oleellinen osa ennakoivaa huoltoa. Se auttaa välttämään suunnittelemattomia tuotantokatkoksia, pidentää muuntajan käyttöikää ja laskee muuntajan kokonaiskustannuksia.

MHT410_1_large

Vaisala MHT410

Vaisalan jatkuvatoiminen kosteus-, vety- ja lämpötilalähetin MHT410 antaa nopeaa, reaaliaikaista sekä luotettavaa mittaustietoa vedyn sekä kosteuden muutoksista. Kosteus vaikuttaa suoraan muuntajan elinikään. Öljyn kosteus vaikuttaa merkittävästi muuntajan eristepaperin kuntoon ja öljyn kykyyn toimia eristeenä. Kosteuspitoisuuden muutokset voivat tapahtua nopeasti. Muuntajaöljyn vetypitoisuuden kehittymisnopeudesta voidaan päätellä vian vakavuus.

MHT410 tekee mittaukset suoraan muuntajan eristeöljystä. Ainutlaatuisen mittapääratkaisun ansiosta MHT410 antaa tarkan ajantasaisen trendin, josta voidaan tehdä luotettavia johtopäätöksiä muuntajan kunnosta reaaliajassa. Lähetin on suunniteltu rakenteeltaan kestäväksi, eikä siinä ole kuluvia osia, kuten erotinkalvoja, pumppuja, letkuja tai paristoja. MHT410 on helppo asentaa ja nopea ottaa käyttöön.

Luotettava mittaus

MHT410 lähettimet mittaavat öljyn kosteutta, vetyä ja lämpötilaa suoraan muuntajaöljystä toisin kuin perinteiset ratkaisut. Koska antureissa ei käytetä kalvoteknologiaa, ne sietävät yli- ja alipainetta. Jokainen mittapää myös vuototestataan yksilöllisesti.

Kestävän rakenteensa ja luotettavan mittausteknologian ansiosta MHT410 lähettimen käyttäjän ei tarvitse huolehtia vääristä hälytyksistä.

Helppo asentaa

MHT410 lähettimessä on integroitu kolme kriittistä mittausta yhteen mittapäähän. Asentajan on helppo itsenäisesti asentaa kompakti laite toimivaan muuntajaan. 

  • Yksi laite, yksi asennus
  • Mittapään asennussyvyys on säädettävissä. Se sopii erilaisiin muuntajaventtiileihin ja on suorassa kontaktissa eristeöljyyn
  • Laite ei vaadi kentällä tehtäviä säätöjä

 Lue lisää ja katso video asennuksesta www.vaisala.fi/mht410

 

Uusimmat artikkelit

16.1.2025 | Alan Uutiset

Sähkön vuosi 2024: päästöt vähenivät 25 prosenttia

Ydinvoima on edelleen suurin sähkön tuotantomuoto, tuuli on noussut toiseksi suurimmaksi. Sähkön päästöt ovat nyt vain kymmenes vuoden 2010 päästöistä.

Iijoen Haapakosken vesivoimalaitoksen turbiinin peruskunnostus valmistui

Tammikuun alussa tehtyjen onnistuneiden koekäyttöjen jälkeen voimalaitoksen molempien turbiinien koko kapasiteetti on taas käytössä.

30.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Ammoniakki -tutkimusprojekti sai miljoonarahoituksen

Ammoniakki kytkeytyy erittäin vahvasti vetytalouden edistämiseen. Sen käyttöön liittyy kuitenkin monia kysymyksiä, joita selvitetään yliopistojen ja teollisuuden yhteisessä tutkimushankkeessa.

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.