Moottoriöljyltä lisää vaihtovälivarmuutta raskaaseen ajoon

Teboil Super HPD ECV -moottoriöljyt ylittävät joukon uusia suorituskykyluokkia. Uudistuksen myötä öljy täyttää erityisesti raskaiden Volvojen viimeisimmät VDS-4.5-vaatimukset sekä API CK-4 -luokituksen.

Kuvituskuva_Raskas Volvo

Teboil on viime aikoina tuonut markkinoille useita uusia tuotteita eri tuoteryhmiin. Samaan aikaan myös olemassa olevia tuotteita kehitetään jatkuvasti. Voiteluaineidensa tuotekehityksen seurauksena Super HPD ECV -sarjan moottoriöljyt ylittävät nyt uusia suorituskykyvaatimuksia, kuten API CK-4, Volvo VDS-4.5, Renault RLD-4, Cummins CES 20086 ja Mack EO-S 4.5.

- Suomalaisten markkinoiden kannalta erityisesti Volvon uusin moottoriluokitus on tärkeä. Suomessa on paljon Volvon raskasta ajoneuvo- ja työkonekalustoa. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme uusimman Volvo VDS-4.5 -vaatimuksen ylittävät moottoriöljyt, tuoteryhmäpäällikkö Juha-Pekka Riihimäki toteaa.

Vaihtovälivarmuutta raskaaseen ajoon

Uusitun reseptin myötä moottoriöljyt säilyttävät ominaisuutensa luotettavasti pidempään. Uusien luokitustasojen johdosta öljyillä on nyt parannetut puhtaanapito- ja kulumisenesto-ominaisuudet, jolloin ne antavat tehokkaamman suojan koko öljynvaihtovälin ajan.

Vakaiden viskositeettiominaisuuksien sekä tehokkaan ilmanerottumisen ansiosta voitelukalvo säilyy vahvana myös kriittisen korkeassa kuormituksessa. Öljyt kestävät myös aikaisempaa paremmin hapettumisesta johtuvaa vanhenemista, jota erityisesti korkeat öljyn lämpötilat nopeuttavat.

- Yhä tehokkaammat moottorit, raskaammat kuormat ja pidemmät öljyvaihtovälit asettavat moottoriöljyn ominaisuudet koetukselle. Uuden sarjan moottoriöljyt tarjoavat luotettavaa voitelua koko öljynvaihtovälin ajan, Riihimäki toteaa.

Sopii myös vanhempaan kalustoon

Kaikki Teboil-voiteluaineet valmistetaan Haminan voiteluainetehtaalla ja ne on suunniteltu vaativiin pohjoisiin käyttöolosuhteisiin. Moottoriöljyt sopivat sekä työkonekalustoon että maantieliikenteeseen. Moderni Mid-SAPS-tyyppinen lisäaineteknologia on yhteensopiva monien pakokaasun jälkikäsittelylaitteilla varustettujen moottorien kanssa. Moottoriöljysarjan uudet luokitukset ovat taaksepäin yhteensopiva. Öljyt sopivat siis erinomaisesti myös vanhempaan kalustoon tarjoten niillekin entistä parempaa 

Uusimmat artikkelit

19.4.2019 | Alan Uutiset

Fortum sai ympäristöluvan Porin tuhkajalostamolle

Etelä-Suomen aluehallintovirasto myönsi Fortumin Porin tuhkajalostamolle ympäristöluvan 18.4.2019. Porin tuhkajalostamossa käsitellään jätteenpolttolaitoksissa syntyvät tuhkat lain vaatimalla tavalla.

VR Kunnossapito selätti kilpailijat HKL:n metrojunien urakassa

VR-Yhtymä Oy on tehnyt merkittävän aluevaltauksen voittamalla Helsingin kaupungin liikennelaitoksen kilpailutuksen metrojunien peruskorjauksesta. Hankkeen kokonaisarvo VR:lle on noin 30 miljoonaa euroa ja sen toteuttaa VR Kunnossapito Oy.

Maailman ensimmäinen markkinapaikka hiilidioksidin poistolle

Puro on maailman ensimmäinen markkinapaikka, joka käy kauppaa hiilidioksidin poistolla ilmakehästä. Puro on 23 yrityksen pilottihanke, jonka tavoitteena on tehdä hiilidioksidin poistosta verifioitavaa, vertailukelpoista ja kaupallista toimintaa.

Lahti Precision tuo markkinoille mobiilipohjaisen punnituspalvelun

Lahti Precision on tuonut markkinoille maailman ensimmäinen järjestelmistä riippumattoman mobiilipohjaisen punnituspalvelun mScalesin.

PostNord ja GKN Powder Metallurgy vauhdittavat 3D-tulostuksen toimitusketjun kehitystä

Globalisaatio ja digitalisaatio vaikuttavat merkittävällä tavalla nykypäivän tuotantoteollisuuteen. Toimitusajoista on tullut keskeinen kilpailutekijä laadukkaan ja tehokkaan tuotannon rinnalle, mikä nostaa automaation merkityksen uudelle tasolle. PostNord ja GKN Powder Metallurgyn ovat ryhtyneet yhteistyöhön tavoitteenaan lisätä 3D-tulostusmarkkinoiden avoimuutta ja saatavuutta.

Ilmastonmuutos kuriin aurinkopolttoaineiden tuotannolla

Uudessa keinotekoisen fotosynteesin tutkimushankkeessa imitoidaan luonnon fotosynteesiprosessia ja kehitetään teknologia, joka tuottaa auringonvalosta, ilmakehän hiilidioksidista ja vedestä uusiutuvaa hiilineutraalia energiaa yhteiskunnan tarpeisiin.

3.4.2019 | Kumppaniartikkeli

GlobalReader vie tuotantolaitokset lähemmäs Industry 4.0 maailmaa

Ammattitaitoisen ja motivoituneen työvoiman löytäminen on tänä päivänä monelle valmistavan teollisuuden yritykselle haastavaa. Vaikka tehdastyön luonne on lisääntyneen automaation ansiosta muuttunut vuosien varrella täysin, työn arjen todellisuus ei useinkaan vastaa millenniaalisukupolven edustajien odotuksia. Pelkkä rahallinen korvaus työstä ei useinkaan heille riitä, vaan työn tekemisen on oltava myös mielekästä ja motivoivaa.