Alan Uutiset | 9.6.2015

50 aloittanut työt vastuullisessa kesäduunissa VVO-konsernissa

VVO-KONSERNIN 50 kesätyöntekijää ovat aloittaneet pestinsä Helsingissä ja yhdeksällä muulla VVO-kotikeskuspaikkakunnalla ympäri Suomen. Kesätyöhakemuksia tuli tänä vuonna ennätykselliset 973 ja kesätyöntekijöitä palkattiin enemmän kuin koskaan ennen.

vastuullinen

Miisa Lehtinen ja Ville Mirch toimivat kesän 2015 myyntineuvottelijoina pääkaupunkiseudulla.

VVO-konserni ottaa toista kertaa osaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja tekee itseään tunnetuksi toimialansa tulevaisuuden osaajien keskuudessa.

Yhtiölle on kunnia-asia tarjota kesätyöntekijöilleen mielekästä työtä, hoitaa rekrytointiprosessi asiallisesti, antaa riittävää työhön perehdytystä ja ohjausta, olla oikeudenmukaisia ja tasapuolisia, maksaa kohtuullista palkkaa sekä hoitaa työsopimukset ja -todistukset kirjallisesti eli olla esimerkillinen ja vastuullinen työnantaja myös kesätyöntekijöille.

Kesätyöntekijät työskentelevät mm. palveluneuvojina, myyntineuvottelijoina, isännöitsijöinä ja taloushallinnon tehtävissä. Tarjolla on monenlaisia töitä, jotka tukevat alan opintoja. Innokkaat ja työhön tarttuvat kesätyöntekijät tuovat taloon omia näkemyksiään ja tarjoavat samalla uudistumisen mahdollisuuksia myös työnantajalle.

– Myyntineuvottelijan kesätyö on mielenkiintoista ja päivät aina erilaisia, kertoo kolmatta kesää VVO-kotikeskus Lappeenrannassa työskentelevä Laura Posti.

– Alkujaan hain VVO:lle töihin, koska halusin uusia kokemuksia asiakaspalvelun piiristä. Nyt tänne vetävät myös mukavat työtoverit ja hyvä ilmapiiri.

– Takana on muutama yhteisnäyttö ja seuraavaksi pidän näytöt yksin, sitä en ennen ole tehnyt. On mukavaa tulla uudelleen tänne töihin, kun joka kesä on saanut tehdä myös uusia asioita ja oppia lisää.

Lisätietoja: vvo.fi

Uusimmat artikkelit

20.9.2019 | Tutkimus ja koulutus

Tarkastus- ja kunnossapitotoiminnan robotiikan kiihdytysohjelma RIMA käynnisti avoimen haun alan yrityksille

Euroopan komission Horisontti 2020 -ohjelman RIMA (Robotics for Inspection and Maintenance), on julkistanut ensimmäisen avoimen haun 8,1 miljoonan euron vapaalla omalla pääomarahoituksella pienille, keskisuurille ja hieman isommille yrityksille. RIMA eurooppalainen kiihdytysohjelma tarkastus- ja kunnossapitotoiminnan robotiikalle, 

Neste ja Niemi yhteistyöhön - muuttojen kasvihuonekaasupäästöt vähenevät jopa 90 %

Muutto- ja logistiikka-alan yritys Niemi Palvelut ottaa käyttöönsä 100 prosenttisesti jätteistä ja tähteistä valmistetun Neste MY uusiutuva diesel -polttoaineen dieselautoissaan ja luopuu fossiilisten polttoaineiden käytöstä. Uudistuksen myötä Niemen asiakkaiden muuttojen aiheuttamat kasvihuonekaasupäästöt vähenevät jopa 90 prosenttia.

19.9.2019 | Alan Uutiset

Viafin Service Oyj käynnistää erikoiskunnossapitoliiketoiminnan

Viafin Service Oyj (”Viafin Service”) kertoo käynnistävänsä strategiansa mukaisesti uuden erikoiskunnossapitoliiketoiminnan ja, että yhtiön Etelä-Suomen tulosyksikön johtajana aloittaa Jani Toivonen. Toivonen siirtyy tehtävään Maintpartner Expert Services Oy:stä, jossa hän on toiminut Maintpartnerin Etelä-Suomen palvelupäällikkönä.

18.9.2019 | Kumppaniartikkeli

Uusi puhtaasti kaasukäyttöinen Wärtsilä 31SG -moottori vähentää merenkulun päästöjä

Teknologiayhtiö Wärtsilä tuo markkinoille puhtaasti  kaasukäyttöisen Wärtsilä 31SG -moottorin  merisovelluksia varten. Wärtsilä 31 -tuotealustaan perustuvan moottorin dieselversio julkaistiin  Guinnessin ennätystenkirjassa maailman tehokkaimpana nelitahtidieselmoottorina

Perusväylänpidon lisärahoitus tulee tiestölle viime tipassa

Hallitus on sopinut vuoden 2020 budjettiesityksestä.  Perusväylänpidon rahoitukseen ehdotetaan pysyvää 300 miljoonan euron tasokorotusta tie-, raide- ja vesiväylien korjausvelan kasvun pysäyttämiseksi ja korjausvelan vähentämiseksi. Yhdessä muiden korotusten kanssa perusväylänpidon rahoitukseen tulee lisäystä 362 miljoonaa euroa vuonna 2020.

Kemissä raivataan jo uuden biotuotetehtaan pohjaa

Metsä Groupin Kemin tehdasalueella raivataan jo tonttia uudelle biotuotetehtaalle, joka sijoittuu nykyisen sellutehtaan viereen.

Dronejen käyttömahdollisuuksissa vain avaruus rajana

Dronet esittelivät monipuolisia hyödyntämismahdollisuuksiaan laajassa kansainvälisessä Drone Tournament -kilpailussa. Tavoitteena oli lisäksi houkutella uusia toimijoita alalle ja kehittää innovaatioita. Business Finland oli mukana yhteistyössä.