Alan Uutiset | 9.6.2015

50 aloittanut työt vastuullisessa kesäduunissa VVO-konsernissa

VVO-KONSERNIN 50 kesätyöntekijää ovat aloittaneet pestinsä Helsingissä ja yhdeksällä muulla VVO-kotikeskuspaikkakunnalla ympäri Suomen. Kesätyöhakemuksia tuli tänä vuonna ennätykselliset 973 ja kesätyöntekijöitä palkattiin enemmän kuin koskaan ennen.

vastuullinen

Miisa Lehtinen ja Ville Mirch toimivat kesän 2015 myyntineuvottelijoina pääkaupunkiseudulla.

VVO-konserni ottaa toista kertaa osaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja tekee itseään tunnetuksi toimialansa tulevaisuuden osaajien keskuudessa.

Yhtiölle on kunnia-asia tarjota kesätyöntekijöilleen mielekästä työtä, hoitaa rekrytointiprosessi asiallisesti, antaa riittävää työhön perehdytystä ja ohjausta, olla oikeudenmukaisia ja tasapuolisia, maksaa kohtuullista palkkaa sekä hoitaa työsopimukset ja -todistukset kirjallisesti eli olla esimerkillinen ja vastuullinen työnantaja myös kesätyöntekijöille.

Kesätyöntekijät työskentelevät mm. palveluneuvojina, myyntineuvottelijoina, isännöitsijöinä ja taloushallinnon tehtävissä. Tarjolla on monenlaisia töitä, jotka tukevat alan opintoja. Innokkaat ja työhön tarttuvat kesätyöntekijät tuovat taloon omia näkemyksiään ja tarjoavat samalla uudistumisen mahdollisuuksia myös työnantajalle.

– Myyntineuvottelijan kesätyö on mielenkiintoista ja päivät aina erilaisia, kertoo kolmatta kesää VVO-kotikeskus Lappeenrannassa työskentelevä Laura Posti.

– Alkujaan hain VVO:lle töihin, koska halusin uusia kokemuksia asiakaspalvelun piiristä. Nyt tänne vetävät myös mukavat työtoverit ja hyvä ilmapiiri.

– Takana on muutama yhteisnäyttö ja seuraavaksi pidän näytöt yksin, sitä en ennen ole tehnyt. On mukavaa tulla uudelleen tänne töihin, kun joka kesä on saanut tehdä myös uusia asioita ja oppia lisää.

Lisätietoja: vvo.fi

Uusimmat artikkelit

Työhyvinvointi on kahden kauppaa

Työ teollisuuden alalla on kuormittavaa, ja kuormitusta kasvattaa entisestään työn epäsäännöllisyys. Vuorotyö lisää muun muassa sydän- ja verisuonisairausten riskiä, mutta haittojen vähentämiseen voivat vaikuttaa niin työntekijä kuin työnantajakin.

Boomin dataintegraatiopalvelu IFS:n asiakkaiden käyttöön

IFS:n kenttähuollon ratkaisut, toiminnanohjausjärjestelmät ja kunnossapidon järjestelmät hyödyntävät jatkossa Boomin tarjoamia integraatiomahdollisuuksia yhdistämällä laajat ja nopeasti muuttuvat tietojoukot sovelluksiinsa.

19.2.2020 | Alan Uutiset

FUCHSin uusi voiteluainetehdas – suuri satsaus Pohjoismaiden markkinoille

Fuchsin uuden voiteluainetehtaan rakentaminen on täydessä vauhdissa Forsissa Tukholman eteläpuolella. 

Ratkaisu sähköautojen akkuongelmaan?

Lontoon UCL:n (University College of London) ja Kiinan tiedeakatemian tutkijat ovat kehittäneet ja osoittaneet uuden taivutettavan, grafeenista valmistetun superkondensaattorin, joka lupaa ratkaista sekä sähköautojen että kannettavien laitteiden akkuongelmat. Asiasta kertoi ETN.fi-verkkosivusto.

18.2.2020 | Tutkimus ja koulutus

Tutkimus: Sähköistäminen voi vähentää 60 prosenttia päästöjä Euroopassa vuoteen 2050 mennessä

Liikenteen, rakentamisen ja teollisuuden sähköistäminen voi vähentää kasvihuonekaasupäästöjä Euroopassa jopa 60 prosenttia vuosien 2020–2050 välillä, kertoo tutkimuslaitos BloombergNEF:n (BNEF) julkaisema tuore tutkimus.

Fortum jatkaa käyttö- ja kunnossapitoyhteistyötään Caverion-omisteisen Maintpartnerin kanssa Uudellamaalla

Fortum jatkaa Uudenmaan voima- ja lämpölaitoksia sekä verkkoja koskevaa käyttö- ja kunnossapitokumppanuuttaan Maintpartnerin kanssa neljällä vuodella. Maintpartner on hoitanut palvelua vuodesta 2016. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

16.12.2019 | Kumppaniartikkeli

Insta opettaa prosessit tuottavammiksi

Oikein käytetty data on teollisuudessa rahan arvoinen voimavara. Oppivat koneet tehostavat teollisia prosesseja, jolloin energiaa ja raaka-aineita säästyy, päästöt pienenevät ja yrityksen tuottavuus kohentuu. Opetusdata muuttuu prosessiteollisuudessa sen viimeisen viivan alla näkyväksi tulokseksi.