https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 21.10.2020

AR-ratkaisuja digitalisoituvalle teollisuudelle

Augumenta ja IISI Group ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on edistää lisätyn todellisuuden (AR) hyödyntämistä Taiwanin teollisuudessa. Lisätty todellisuus on digitalisaation tuomissa muutoksissa keskeinen teknologia, jolla yritysten omistamasta datasta saadaan näkyvää ja hyödynnettävissä olevaa.

Ensimmäisessä yhteisessä projektissa Augumentan AR-sovellukset otetaan käyttöön IISIn asiakkaan tuotantolaitoksessa Hsinchun teollisuuspuistossa, johon merkittävä osa Taiwanin puolijohdeteollisuudesta on keskittynyt. Augumentan virtuaalisten ohjauspaneelien ja markkeriteknologian avulla tehostetaan tuotantolinjan monitorointia ja materiaalivirtojen hallintaa ja haetaan merkittäviä parannuksia tuottavuuteen. Älylasiratkaisun ja 5G-verkon avulla tuotantolinjan työntekijät saavat käyttöönsä ajantasaisen tiedon nopeasti kaikkialta tuotantotiloista.

- Hsinchun projekti on ensimmäinen, jossa Augumentan SmartPanel-sovellus otetaan käyttöön yhtä laajassa mittakaavassa. Toteutuksessa ratkaisun edut tulevat hyvin selkeästi esille: virtuaalisen käyttöliittymän kustannustehokkuus ja joustavuus verrattuna siihen, että tuotantolinjalle asennettaisiin vastaava määrä kiinteitä pisteitä, kertoo Augmenta tiedotteessa.

IISI Group työllistää yli tuhat henkilöä ja yrityksellä on vahva asema Taiwanin markkinoilla. Se on tunnettu suurista järjestelmätoimituksista muun muassa valmistavalle teollisuudelle ja siksi vahva kumppani Suomen ja Japanin lisäksi myös Taiwanissa toimipisteen omaavalle Augumentalle. Yritykset tekevät tiiviisti yhteistyötä parhaiden AR-ratkaisujen kehittämisessä asiakkailleen. Yhteistyö kattaa kaikki Augumentan ydinratkaisut.

Uusimmat artikkelit

19.12.2024 | Alan Uutiset

VR FleetCare sai ison tilauksen raskaskuljetusvaunuista Norjan ja Ruotsin Puolustusvoimille

Arktinen osaaminen on sarjavalmistukseen soveltuvien vaunujen suunnittelun lähtökohtana. Pohjoismaisen huoltovarmuuden kannalta hanke on merkittävä; se mahdollistaa raskaiden puolustusmateriaalien kuljetukset rautateitse.

18.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Oppisopimuksella ammattiin - Ovako Imatran ensimmäinen oppisopimusryhmä valmistui

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijat ovat työsuhteessa ja saavat palkkaa oppiessaan uutta. Vasta valmistuneiden, metallien jalostuksen ammattilaisten Henri Luostarisen ja Marjo Saarelaisen mielestään teollisuusala ja oppisopimusmuotoinen opiskelu sopii erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita tekniikasta ja käsillä tekemisestä. 

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.