https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 28.9.2021

Alihankinta-messujen avaus antoi uskoa tulevaan

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2021 järjestettiin 21.–23.9.2021 pandemian tuoman välivuoden jälkeen. Tapahtuma kokosi Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 917 näytteilleasettajaa 16 maasta ja 7460 kävijää.

alihankinta

Pääkumppanina tänä vuonna toimi Business Tampere. Alihankinta ja AlihankintaHEAT järjestetään seuraavan kerran 27.–29.9.2022. Tapahtuman teema on Teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät.

Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2021 onnistui vallitsevassa tilanteessa hyvin, vaikka kävijämäärä yli puolittui normaalivuosiin verrattuna.

Perinteisesti tapahtuma on tuonut Tampereelle yli 16 000 messuvierasta.

–Tunnelma oli varsin positiivinen ja yhdessä jaettu ilo siitä, että vihdoin tapahtuma saatiin toteutettua, oli aistittavissa koko messujen ajan. Se tunnettu ”alihankintahenki” näytti olevan yhä voimissaan pandemia-ajasta huolimatta. Yrityksiltä löytyi kiitettävästi ymmärrystä sille, että rajoitukset, etätyösuositukset sekä matkustus- ja liikkumiskiellot vaikuttivat isosti kokonaiskävijämäärään. Vastapainoksi saimme paljon palautetta kävijöiden hyvästä laadusta ja ennen kaikkea siitä, että rohkeasti toteutimme tämän tapahtuman, sanoo tapahtumasta vastaava Tampereen Messut -konsernin markkinointi- ja viestintäjohtaja Tanja Järvensivu.

Vuoden teollisuusteko palkittiin ensimmäistä kertaa

Alihankinnan toisena päivänä tehtiin historiaa, kun tapahtuman pääkumppani Business Tampereen lanseeraama Vuoden teollisuusteko -tunnustus jaettiin ensimmäisen kerran. Voittajaksi kolmesta vahvasta ehdokkaasta nousi nokialainen AGCO Power Oy. Palkinnon vastaanotti AGCO Powerin toimitusjohtaja Juha Tervala ja jakoi Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Tunnustus nostaa esiin teollisuuden merkitystä ja arvostusta, korostaa yksittäisten tekojen suurempaa vaikuttavuutta ja kannustaa aktiivisuuteen. Vuoden teollisuusteko -palkinto jaetaan jatkossa vuosittain.

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Vuoden 2021 Päähankkija -palkinnon saajaksi valittiin Finn-Power Oy ja Vuoden 2021 Alihankkija -palkinnon sai Coreplast Laitila Oy. Palkinnot vastaanottivat Finn-Power Oy:n ostojohtaja Tero-Jussi Teppo sekä Coreplast Laitila Oy:n toimitusjohtaja Mikko Toivonen ja myyntijohtaja Kauko Kämäräinen. Vuodesta 1987 lähtien jaetuilla tunnustuksilla halutaan edistää suomalaisen valmistavan teollisuuden kilpailukykyä ja verkostoitumista.

Ensi vuoden teemana ”Teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät”

Alihankinta ja AlihankintaHEAT - tapahtumakokonaisuuden teemana oli tänä vuonna Datasta bisnestä, jonka näkökulmina korostuivat älykäs teollisuus, turvallisuus ja tuottavuus. Tapahtuman teemakummeina toimivat johtaja Jani Savinainen Sandvik Mining and Construction Oy:stä, operatiivinen datajohtaja Anni Rasinen Fiskars Groupista sekä yritys- ja kyberturvallisuuden asiantuntija Mika Susi. Seuraavan kerran Alihankinta ja AlihankintaHEAT järjestetään 27.–29.9.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Teemana on ”Teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät”.

Uusimmat artikkelit

Valmetilta teollisen internetin ratkaisu mittaustiedon keräämiseen kaasukuljetuskonteista

Valmet on kehittänyt teollisen internetin ratkaisun, joka kerää kriittistä mittaustietoa kaasukuljetuskonteista. Tarkka tiedonkeruu ilman perinteisiä fyysisiä mittauksia parantaa räjähdysherkkien, esimerkiksi metaania tai vetyä sisältävien konttien turvallisuutta, tuo säästöjä ja antaa tietoja konttien sisällöstä logistiikkaa varten.

19.10.2021 | Tutkimus ja koulutus

Neste avaa tutkimuskeskuksen Singaporeen

Neste vauhdittaa kasvustrategiansa toteutusta perustamalla tutkimuskeskuksen Singaporeen. Investoinnin myötä Neste kasvattaa maailmanlaajuista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaansa ja edistää kumppaniyhteistyötä Aasian ja Tyynenmeren alueella ja erityisesti Singaporessa.

18.10.2021 | Alan Uutiset

Metsäteollisuus elpyy – teollisuuspuun hakkuut kasvavat

Koronapandemian vähittäinen väistyminen ja talouden elvytystoimien jatkuminen heijastuvat maailmantalouteen ja kasvattavat metsäteollisuustuotteiden tuotanto- ja vientimääriä vuonna 2021. Suomessa teollisuuden kasvava puuntarve lisää hakkuumääriä ja nostaa kantohintoja.

K-ryhmä saavutti vuoden 2025 energiatehokkuustavoitteensa – taustalla uudet innovaatiot

K-ryhmä sitoutui vuonna 2017 pienentämään energiankulutustaan 7,5 prosenttia vuoteen 2025 mennessä. Tuoreet luvut paljastavat, että tavoite on täyttynyt neljä vuotta etuajassa.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.