https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 26.8.2021

Altibox, Digita ja Pingday/StadshubbsAlliansen käynnistävät pohjoismaisen IoT-kumppanuushankkeen

Norjalainen Altibox, suomalainen Digita ja ruotsalainen Pingday/StadshubbsAlliansen ovat käynnistäneet IoT-kumppanuushankkeen, jonka tarkoituksena on edistää IoT-palveluiden saatavuutta maiden välillä.

hb

IoT-kumppanuushankkeessa mukana olevat Altibox, Digita ja Pingday operoivat LoRaWAN-teknologiaan pohjautuvia IoT-verkkoja kotimaissaan. Käynnistyneen kumppanuushankkeen myötä yritykset ovat ottaneet käyttöön roamingpalvelut LoRaWAN-verkkojensa välillä. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa IoT-pohjaisten palveluiden tarjoajat voivat huomattavasti helpommin tarjota ratkaisuja kaikissa kolmessa Pohjoismaassa.

Vuonna 2018 ruotsalainen Pingday käynnisti valtakunnallisen IoT- ja LoRaWAN-yhteistyöhankkeen, Stadshubbsalliansen.se-palvelun. Usean yrityksen yhteistyöhankkeen myötä yli 50 ruotsalaiskunnassa hyödynnetään nyt samaa IoT-alustaa sekä teknistä- ja markkinaosaamista aina etelässä sijaitsevasta Lundista pohjoiseen Kiirunaan saakka. Teknisesti katsoen alusta toimii yhtenä verkostona.

Suomessa toimiva Digita on vakaa kotimainen kattavan IoT-infrastruktuurin tarjoava toimija. Digitan valtakunnallinen LoRaWAN-verkko palvelee satoja asiakkaita ja jatkossa Digitan on tarkoitus mahdollistaa IoT-palveluiden toimiminen myös muissa maissa dataverkkovierailua hyödyntäen.

- Yritysten välisessä hankkeessa yhdistyy laaja kokemus IoT-alalta sekä ketterien liiketoimintamallien kehittämisestä. Tarjoamalla paikallisille yhteisöille parhaita mahdollisia digitaalisia mahdollisuuksia ja jakamalla tietoa yli rajojen, digitaalinen muutos kehittyy nopeammin, älykkäämmin ja kestävämmin, todetaan Digitan lehdistötiedotteessa.

Uusimmat artikkelit

23.9.2021 | Alan Uutiset

Konkurssiaaltoa ei tullutkaan – miten suojautua asiakasyritysten maksuvaikeuksilta

Koronapandemian alkaessa ekonomistit ympäri maailman ennustivat kaikkien aikojen konkurssiaaltoa. Valtioiden nopeasti liikkeelle polkaisemat tukitoimet, lainojen lyhennysvapaat ja verottajan myöntämät lykkäykset ovat toistaiseksi suojanneet yrityksiä konkursseilta. Määräaikaiset lainsäädännön muutokset ja valtioiden tukitoimet ovat kuitenkin päättyneet kesällä 2021 tai päättyvät viimeistään kuluvan syksyn aikana.

Typpihapon luokituksen muuttuminen voi edellyttää kemikaaliturvallisuussäädösten mukaisia toimia

Typpihapolle on määritetty EU:ssa yhdenmukainen, sitova luokitus- ja merkintävaatimus. Muutos voi vaikuttaa tuotantolaitoksen vaarallisten kemikaalien käsittelyn ja varastoinnin laajuuteen. Muutosta sovelletaan 1.3.2022 alkaen.

Jumiskon vesivoimalaitoksen peruskunnostuksesta lisää joustavuutta tuotantoon

Kemijärvellä sijaitsevan Jumiskon vesivoimalaitos on otettu peruskunnostuksen jälkeen jälleen käyttöön. Peruskunnostuksen ansiosta voimalaitoksen säätömahdollisuudet ja energiatehokkuus paranevat, Pohjolan Voima (PVO) kertoo lehdistötiedotteessa.

Vaasan yliopisto järjestää kansainvälisen älykkäiden energiajärjestelmien ja -teknologioiden SEST2021-konferenssin 6.–8.9.2021

Vaasan yliopisto järjestää 6.–8. syyskuuta 2021 kansainvälisen konferenssin älykkäistä energiajärjestelmistä ja -teknologioista. Kolmipäiväinen SEST2021 järjestetään koronapandemian vuoksi etäkonferenssina. Konferenssi on tarkoitettu akateemisille tutkijoille ja energia-alan ammattilaisille.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.