https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 16.6.2015

BG Varasto Oy:llä mittava investointi Exide Technologiesin älykkääseen varaamojärjestelmän

Broman Groupin tytäryhtiö BG Varasto Oy:n Hyvinkään logistiikkakeskus siirtyi vuoden 2015 alussa tekemään töitä kahdessa vuorossa. Muutokseen liittyen yritys hankki Exide Technologiesin akkuvaraamojärjestelmän. Uusi järjestelmä pitää Motonetin ja AD Varaosamaailman logistiikan hoitavan keskuksen trukit ajossa koko työajan.

Exide

Varaamotilaa riittää jatkoinvestointeihinkin, lupaa Exiden myyntipäällikkö Tomi Knuutila. BG Varaston Petri Nietula taustalla.

BG Varasto Oy:n Hyvinkään 23 000 neliömetrin logistiikkakeskus hoitaa niin ikään Broman Groupiin kuuluvien Motonetin ja AD Varaosamaailman maahantuonnin ja logistiikan järjestelyt. Ketjuihin kuuluu yhteensä 55 toimipistettä. Hyvinkään varastossa pientavarahyllystöä on noin 30 km ja lavapaikkoja 25 000. Logistiikkakeskuksessa on käytössä noin 50 trukkia.

– Vaihtoehtoinen ratkaisu, lisätrukkien hankinta ja investointi näiden vaatimaan entistä suurempaan varaamotilaan, olisi ollut kustannuksiltaan huomattavasti kalliimpi ja myös lyhytkestoinen ratkaisu. Lisäksi saavutamme noin 15 prosentin säästön myös sähkönkulutuksessa, sanoo BG Varasto Oy:n logistiikkapäällikkö Petri Nietula.

Varaamojärjestelmä sisälsi akut, varaajat, akkupöydät, IV- ja sähkökonsultoinnin sekä asennuksen. Uudet korkeataajuusvaraajat tuovat säästöä sähkönkulutukseen. Akkujen siirtely tapahtuu akkusiirtimillä, joten työtapaturmille altistavaa raskaiden akkujen käsin käsittelyä ei enää tarvita.

Exide Technologiesin myyntipäällikkö Tomi Knuutila sanoo, että moderni varaamojärjestelmä elää samassa tahdissa käyttöasteen ja tilojen kanssa. Latauspaikkoja voidaan tarpeen mukaan lisätä ilman, että varaamotilaa tarvitsee kasvattaa. Järjestelmä sallii tarvittaessa myös kolmivuorotyöhön siirtymisen.

– Uudistukseen ja sen vaikutuksiin valmistauduttiin huolella ja yhdessä suunnitellen. Näin tuleva tilantarve, mahdolliset laitehankinnat sekä varaamon vaateet sähköratkaisuille ja ilmanvaihdolle pystyttiin ottamaan ennakoivasti huomioon, Knuutila sanoo.

Lisätietoja: www.exide.fi

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.