https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 28.5.2022

Calefa laajenee yrityskaupan myötä

Calefa Oy on ostanut MTP Oy Multi-Technology Partnerin koko osakekannan.

calefa

Calefa Oy:n tytäryhtiö Calefa Technologies Oy valmistaa lämpöpumput ja modulaariset lämpölaitokset tehdastuotantona Ikaalisissa. Markku Lampola, Matti Tuominen, Petri Vuori, Juha Holma, Mikko Rantanen ja Mikko Holma.

Ikaalisissa sijaitseva yhtiö on pitkäaikainen Calefan sopimusvalmistaja lämpöpumppujen ja modulaaristen laitosten valmistuksessa. Tässä yhteydessä myös nimi muuttuu, Calefan uuden tytäryhtiön nimi on Calefa Technologies Oy.

CO2-päästöistä vapaan lämpöenergiatuotannon kokonaisratkaisuihin keskittyneen Calefan liikevaihto kasvoi viime vuonna noin 90 prosenttia ja tämän vuoden osalta kasvu on ollut jo 100 prosentin luokkaa edellisvuodesta. 

Myös valmistus pysyy kotimaassa

- Oman tuotantolaitoksen myötä haluamme turvata meille kriittisten laitteiden ja moduulikokonaisuuksien tuotannon voimakkaasti kasvavassa kysynnässä, Calefan ja uuden Calefa Technologies Oy:n toimitusjohtaja Petri Vuori sanoo.

Calefassa suunnittelu ja tuotanto tehdään 100 prosenttisesti Suomessa.

Yrityskaupan myötä tehdas siirtyy uusiin suurempiin tuotantotiloihin ja kolminkertaistaa tuotantokapasiteettinsa. Kaikki nykyiset työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä. Yrityksen aikaisemmat omistajat on sitoutettu jatkamaan yrityksen palveluksessa korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa ja kehitystyössä. 

- Tämä mahdollistaa keskittymisen meille tärkeimpiin, eli tuotteiden korkeaan laatuun, tehokkaaseen tuotantoprosessiin sekä tuotekehitykseen, yhtiössä tuotantopäällikkönä jatkava Juha Holma kommentoi. 

Taustalla voimakas kysyntä

- Kysyntä puhtaille ja polttamattomille energiaratkaisuille on erittäin kovaa tällä hetkellä. Teollisuus ja energiayhtiöt haluavat löytää ratkaisuja CO2-vapaaseen energiantuotantoon ja energiaomavaraisuuteen. Sama trendi on meneillään Suomessa, Euroopassa ja koko maailmassa. Me pystymme vastaamaan kaikkiin näihin kysymyksiin valmiilla toimivilla ratkaisuillamme, Petri Vuori sanoo.

Uusimmat artikkelit

21.6.2022 | Alan Uutiset

ESG näkyy nyt ylimmän johdon agendalla - yli kolmannes eurooppalaisista yrityksistä palkannut kestävän kehityksen johtajan

Vuonna 2021 kansainvälisissä yrityksissä nimitettiin enemmän kestävän kehityksen johtajia kuin viitenä edellisenä vuotena yhteensä, ilmenee PwC:n globaalin strategiakonsultointiin erikoistuneen yksikön Strategy&:n tutkimuksesta.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

Automatisointi lievittää logistiikan työvoimapulaa

Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö ja teknologiajohtaja Kari Hänninen kertovat, että esimerkiksi logistiikka-alalla robottien harteille voidaan ulkoistaa uuvuttavat ja toisteiset tehtävät.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.