https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 14.9.2021

Caverion ostaa Felconin, puhdastiloihin erikoistuneen yhtiön Itävallassa

Caverion on tänään allekirjoittanut sopimuksen ostaa itävaltalaisen Felcon GmbH:n (“Felcon”). Felcon-konserni on pieni, puhdastiloihin erikoistunut yhtiö Wienissä, Itävallassa. Yhtiö tarjoaa muun muassa suunnittelu-, rakentamis-, asennus-, validointi- sekä teknisiä palveluita. Yritysostolla Caverion tukee kasvustrategiaansa ja vahvistaa markkina-asemaansa puhdastiloihin liittyvässä liiketoiminnassa.

Felconin pääomistaja ja toimitusjohtaja Hans Lintner perusti yhtiön vuonna 1984. Felcon-konserni toimii pääasiassa Itävallan markkinoilla. Sen asiakkaat toimivat lääketieteen, biotekniikan sekä ruoka- ja kosmetiikkateollisuuden aloilla. Nyt sen molemmat omistajat ovat päättäneet myydä liiketoiminnan eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Yhtiöllä on 13 korkeasti koulutettua työntekijää. Kauppahintaa ei julkisteta.

– Tämä yrityskauppa on täydellinen lisäys puhdastilaliiketoimintaamme. Se täydentää liiketoimintaamme puhdastilateknologiassa – tällä älykkäiden teknologioiden alueella meillä on jo entisestään vahvaa osaamista. Näemme hyviä mahdollisuuksia laajentaa näitä palveluita toimintoihimme, sanoo Caverion Itävallan divisioonajohtaja Manfred Simmet.

Uusimmat artikkelit

23.9.2021 | Alan Uutiset

Konkurssiaaltoa ei tullutkaan – miten suojautua asiakasyritysten maksuvaikeuksilta

Koronapandemian alkaessa ekonomistit ympäri maailman ennustivat kaikkien aikojen konkurssiaaltoa. Valtioiden nopeasti liikkeelle polkaisemat tukitoimet, lainojen lyhennysvapaat ja verottajan myöntämät lykkäykset ovat toistaiseksi suojanneet yrityksiä konkursseilta. Määräaikaiset lainsäädännön muutokset ja valtioiden tukitoimet ovat kuitenkin päättyneet kesällä 2021 tai päättyvät viimeistään kuluvan syksyn aikana.

Typpihapon luokituksen muuttuminen voi edellyttää kemikaaliturvallisuussäädösten mukaisia toimia

Typpihapolle on määritetty EU:ssa yhdenmukainen, sitova luokitus- ja merkintävaatimus. Muutos voi vaikuttaa tuotantolaitoksen vaarallisten kemikaalien käsittelyn ja varastoinnin laajuuteen. Muutosta sovelletaan 1.3.2022 alkaen.

Jumiskon vesivoimalaitoksen peruskunnostuksesta lisää joustavuutta tuotantoon

Kemijärvellä sijaitsevan Jumiskon vesivoimalaitos on otettu peruskunnostuksen jälkeen jälleen käyttöön. Peruskunnostuksen ansiosta voimalaitoksen säätömahdollisuudet ja energiatehokkuus paranevat, Pohjolan Voima (PVO) kertoo lehdistötiedotteessa.

Vaasan yliopisto järjestää kansainvälisen älykkäiden energiajärjestelmien ja -teknologioiden SEST2021-konferenssin 6.–8.9.2021

Vaasan yliopisto järjestää 6.–8. syyskuuta 2021 kansainvälisen konferenssin älykkäistä energiajärjestelmistä ja -teknologioista. Kolmipäiväinen SEST2021 järjestetään koronapandemian vuoksi etäkonferenssina. Konferenssi on tarkoitettu akateemisille tutkijoille ja energia-alan ammattilaisille.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.