https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 5.9.2022

Caverion ostaa teknologiayhtiön Tanskasta

Caverion laajentaaa yritysostolla yhtiön asemaa meri- ja energia-alalla ja teollisuudessa. Yhtiö ostaa Tanskan johtavan teknisen suunnittelun, sähköistyksen ja automaatiopalveluiden toimittajan CS electricin.

Caverion

70 työntelijää nykyisin työllistävä CS electric perustettiin vuonna 1973. Yrityksen liikevaihto oli 13,4 miljoonaa euroa vuonna 2021.

"Olemme viime vuosina kasvaneet voimakkaasti, ja kysyntä meri-, energia- ja muun teollisuuden teknologiaratkaisujamme ja muita palvelujamme kohtaan on lisääntynyt. Caverionin koko, kansainvälinen läsnäolo ja kyvykkyydet tarjoavat selkeitä etuja liiketoimintamme kehittämiseen yhdessä", CS electricin toimitusjohtaja Søren Mathiasen sanoo.

”Yritysosto tarjoaa meille mahdollisuuden laajentaa tarjoomaamme Länsi-Tanskassa teolliseen automaatioon, hyödyntäen osaamistamme viimeaikaisesta DI-Teknikin yritysostosta. Toivotamme CS electricin asiantuntijat tervetulleiksi Caverionin tiimiin", Tanskan divisioonan johtaja Carsten Sørensen sanoo.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

28.9.2022 | Kumppaniartikkeli

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Fescon Oy palvelee voimalaitosasiakkaita erilaisin teknologiapalveluin, jota luotsaa Fesconin teknologiajohtaja Tapio Klasila yli 20-vuoden kokemuksellaan. Klasila on voimalaitosmateriaalien ja -järjestelmien rautainen ammattilainen ja hänen kokemuksensa on auttanut asiakkaita saavuttamaan merkittäviä etuja liiketoiminnassaan.

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.