https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 4.5.2022

Celltech Solutions ostaa Veldon ajoneuvoteollisuuteen keskittyneen liiketoiminnan

Suomen johtava akkujärjestelmien valmistaja Celltech vahvistaa tuotantoaan ostamalla tamperelaisen tarkkuuslaserhitsaukseen keskittyneen Veldo Oy:n ajoneuvoteollisuuteen keskittyneet toiminnot. Kaupassa Veldo Oy:n tuotantokalusto siirtyy tältä osin Tampereella toimivan Celltech Solutions Oy:n omistukseen ja liiketoimintaan liittyvä asiantuntija Celltechin palvelukseen. 

Veldo Oy kehittää, kaupallistaa ja markkinoi uusinta laserteknologiaa, jolla yhdistetään laser, robottiskanneri ja konenäkö yhdeksi kokonaisuudeksi. Näillä järjestelmillä pystytään vastaamaan muun muassa litiumioniakkujen hitsauksen vaatimuksiin.

Veldon perustaja ja omistaja Martti Salo näkee kaupan askeleena eteenpäin molemmilla yhtiöillä.

– Myymisen taustalla oli viime vuosien aikana läheinen ja kasvanut yhteistyö Celltechin kanssa ja kauppa on sille luonnollinen jatkumo. Veldo tulee jatkamaan laserhitsaukseen liittyvää toimintaa muilla liiketoiminta-alueilla kuten lääkelaiteteollisuudessa, Salo toteaa.

Celltech Solutions Oy:n toimitusjohtaja Kim Nikitin iloitsee resurssien ja osaamisen kasvamisesta.

– Monivuotisen yhteistyön myötä olemme kehittäneet uusia valmistusmenetelmiä, jotka ovat merkittävästi lisänneet meidän teknistä ja kaupallista kilpailukykyä teollisten akkujärjestelmien valmistajana. Nyt tehdyllä kaupalla varmistamme tuotantokapasiteettimme kasvattamisen sekä tärkeän teknisen osaamisen säilymisen organisaatiossamme, Nikitin kertoo.

– Uusiin tiloihin siirtymisen ja hankitun laitteiston myötä saimme keskitettyä koko tuotannon ja tuotekehityksen osaamisen saman katon alle. Laitteiston kehitystä jatketaan niin tuotantokapasiteetin kuin uusien akkujärjestelmien vaatimusten täyttämiseksi ja innovaatioiden mahdollistamiseksi, Nikitin jatkaa.

Veldo Oy:n omistus säilyy yrityksen nykyisillä omistajilla.

Uusimmat artikkelit

Riippuvuus maakaasusta voidaan katkaista älykkäällä energianhallintajärjestelmällä

Siemens Osakeyhtiö on kehittänyt ratkaisun, joka vähentää sekä päästöjä että riippuvuutta tuontienergiasta. 

16.5.2022 | Tutkimus ja koulutus

Hiilineutraalien prosessien materiaalitutkimukselle merkittävä TK-rahoitus Business Finlandilta

Business Finland on myöntänyt merkittävän rahoituksen MASCOT-projektille, joka vastaa tulevaisuuden kiertotalousprosessien ja vetyteknologioiden tuomiin materiaalien käytettävyyshaasteisiin ja luo tietopohjan niiden luotettavuuden ja kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Rakennusteollisuus RT:n Turvallisuusviikko käynnistyy tänään

Rakennusteollisuus RT:n järjestämää Turvallisuusviikkoa vietetään 16.-22.5.2022, jolloin rakennusalalla kiinnitetään erityistä huomiota työn turvallisuuteen ja terveellisyyteen. SRV käynnistää samalla koko loppuvuoden kestävän kampanjan Oikeus hyvään työpäivään.

16.5.2022 | Alan Uutiset

Olli Sippula polttoprosessien päästöjen professoriksi

Polttoprosessien päästöillä on monia haittavaikutuksia ja niiden hallintaan tarvitaan uusia menetelmiä.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.

Parikkalan vesihuollon ja Digitan yhteistyö edennyt mallikkaasti – “Käytännön hyöty merkittäviä”

Digita ja Parikkalan vesihuolto solmivat yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista vuonna 2020. Onnistunut pilottivaihe päättyi viime vuonna ja tulevina vuosina tavoitteena on asentaa noin 900 etäluettavaa mittaria.

Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin

Sähköverkkoyhtiö Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin Kainuussa. Säätilan muutos on aiheuttanut vikoja sähköverkkoon jo nyt. Vikojen korjaus on käynnissä.