https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 21.7.2020

Clean Steel aloittaa yhteistyön kansainvälisen sellujätin kanssa

Clean Steel on tehnyt sopimuksen Uruguaylaisen Montes del Platan sellutehtaan kanssa. Stora Ensolla ja Arauconille kuuluvan yhteisyrityksen tuotantolaitos sijaitsee Lounais-Uruguayssa, Punta Pereirasssa. Lyhytkuitusellua tuottava tehdas aloitti toimintansa vuonna 2014 ja sen vuosittainen tuotantokapasiteetti on 1,4 miljoonaa tonnia.

maxresdefault (1)

Tehty sopimus koskee laitoksen voimakattilan lämmönsiirtopintojen puhdistamista Smart Blasting -menetelmällä syksyllä 2020 laitoiksen vuosihuollon yhteydessä. 

- Käytännössä kyse on kattilan tehdasasetusten palauttamisesta ja tehokkaan toiminnan varmistamisesta. Patentoidulla Smart Blasting -menetelmän avulla kertynyt tuhka ja lika voidaan poistaa tehokkaasti ja palauttaa näin kattilan normaali tuotantoteho. Puhtaat lämmönsiirtopinnat mahdollistavat samalla laajat kattilatarkastukset ja kattilan kuntoarvioin, tiivistää Clean Steelin myyntijohtaja Vesa Railamaa

Sopimus Uruguaylaisen tehtaan kanssa on seurausta Clean Steelin panostuksista toimintansa kansainvälistämiseksi.

- PK-yritysten rajallisista resursseista huolimatta olemme panostaneet määrätietoisesti kotimarkkinan lisäksi myös kv -markkinoihin. Railamaan mukaan myös palveluviennissä on paljon mahdollisuuksia perinteisen viennin, kuten laivanrakennuksen, paperikoneiden ja telekommunikaation lisäksi.

- Kasvuun pitää investoida ja maailmalle pitää mennä, jatkaa Railamaa. 

Clean Steelin potenttiaalia voidaan pitää maailmankin mittakaavassa kohtuullisen merkittävänä liiketoimintana. Energian siirtyessä tulevaisuudessa fossiilisista polttoaineista biopolttoaineisiin, lisääntyy myös kysyntä likaantumisenhallinnan merkityksen kasvaessa.

- On selvää, että kasvava kiinnostus osaamistamme kohtaan liittyy käsillä olevaan isompaan muutokseen. Kiertotalousajatusten mukana haasteellisemmat polttoaineet yleistyvät ja palveluidemme kysyntä kasvaa. Tämä on ehdottomasti tulevaisuuden ala, toteaa Railamaa.

Suomessa Clean Steel:n Smart Blasting -menetelmällä tehostetaan vuosittain yli 70 kattilan toimintaa. Yhtiö perustettiin 2011 ja sen tärkeimmät asiakkaat ovat metsäteollisuuden yritykset ja energialaitokset.

Teksti: Ossi Hiltunen

Uusimmat artikkelit

25.3.2024 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma jälleen tiukasti teollisuuden ajan hermoilla

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen Oulun Ouluhallissa 22.–23.5.2024. Näytteilleasettajapaikat on loppuunmyyty,  ja tapahtuman ohjelmalava täyttyy mielenkiintoisista ja taatusti ajankohtaisista puheenvuoroista.

Metsä Group ja ANDRITZ rakentavat koetehtaan uusien ligniinituotteiden kehittämiseksi

Metsä Group rakentaa Äänekosken biotuotetehtaan yhteyteen ligniininjalostuksen koetehtaan. Laitteet toimittaa teknologiayhtiö ANDRITZ. Rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja koetehdas valmistuu loppuvuonna 2025. Koetehtaan kapasiteetti tulee olemaan kaksi tonnia uudenlaista ligniinituotetta päivässä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

Tuulivoima-ala tarvitsee lisää tekijöitä – Turun AMK ja VAMK kouluttavat uusia osaajia

Tuulivoimaloihin tullaan tarvitsemaan paljon teknisen alan osaajia.Turun ja Vaasan ammattikorkeakoulut aloittavat yhteisen tuulivoimaan liittyvän maksuttoman koulutuksen. Opinnot ovat työelämälähtöisiä ja ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.