https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 21.7.2020

Clean Steel aloittaa yhteistyön kansainvälisen sellujätin kanssa

Clean Steel on tehnyt sopimuksen Uruguaylaisen Montes del Platan sellutehtaan kanssa. Stora Ensolla ja Arauconille kuuluvan yhteisyrityksen tuotantolaitos sijaitsee Lounais-Uruguayssa, Punta Pereirasssa. Lyhytkuitusellua tuottava tehdas aloitti toimintansa vuonna 2014 ja sen vuosittainen tuotantokapasiteetti on 1,4 miljoonaa tonnia.

maxresdefault (1)

Tehty sopimus koskee laitoksen voimakattilan lämmönsiirtopintojen puhdistamista Smart Blasting -menetelmällä syksyllä 2020 laitoiksen vuosihuollon yhteydessä. 

- Käytännössä kyse on kattilan tehdasasetusten palauttamisesta ja tehokkaan toiminnan varmistamisesta. Patentoidulla Smart Blasting -menetelmän avulla kertynyt tuhka ja lika voidaan poistaa tehokkaasti ja palauttaa näin kattilan normaali tuotantoteho. Puhtaat lämmönsiirtopinnat mahdollistavat samalla laajat kattilatarkastukset ja kattilan kuntoarvioin, tiivistää Clean Steelin myyntijohtaja Vesa Railamaa

Sopimus Uruguaylaisen tehtaan kanssa on seurausta Clean Steelin panostuksista toimintansa kansainvälistämiseksi.

- PK-yritysten rajallisista resursseista huolimatta olemme panostaneet määrätietoisesti kotimarkkinan lisäksi myös kv -markkinoihin. Railamaan mukaan myös palveluviennissä on paljon mahdollisuuksia perinteisen viennin, kuten laivanrakennuksen, paperikoneiden ja telekommunikaation lisäksi.

- Kasvuun pitää investoida ja maailmalle pitää mennä, jatkaa Railamaa. 

Clean Steelin potenttiaalia voidaan pitää maailmankin mittakaavassa kohtuullisen merkittävänä liiketoimintana. Energian siirtyessä tulevaisuudessa fossiilisista polttoaineista biopolttoaineisiin, lisääntyy myös kysyntä likaantumisenhallinnan merkityksen kasvaessa.

- On selvää, että kasvava kiinnostus osaamistamme kohtaan liittyy käsillä olevaan isompaan muutokseen. Kiertotalousajatusten mukana haasteellisemmat polttoaineet yleistyvät ja palveluidemme kysyntä kasvaa. Tämä on ehdottomasti tulevaisuuden ala, toteaa Railamaa.

Suomessa Clean Steel:n Smart Blasting -menetelmällä tehostetaan vuosittain yli 70 kattilan toimintaa. Yhtiö perustettiin 2011 ja sen tärkeimmät asiakkaat ovat metsäteollisuuden yritykset ja energialaitokset.

Teksti: Ossi Hiltunen

Uusimmat artikkelit

21.1.2021 | Alan Uutiset

Valmet toimittaa kattilalaitoksen kaukolämmön tuotantoon Seinäjoen Energialle

Valmet toimittaa kattilalaitoksen Seinäjoen Energia Oy:n Kapernaumin lämpökeskukseen. Uusi kattila mahdollistaa uusiutuvien polttoaineiden käytön lisäämisen kaukolämmön tuotannossa.

Noin 1 000 automaatiolaitetta yhä suojaamatta suomalaisissa verkoissa

Kyberturvallisuuskeskus on kartoittanut suomalaisten verkkojen turvallisuutta etsimällä verkosta suojaamattomia automaatiolaitteita. Vuonna 2020 havaittiin niitä noin tuhat. Automaatiolaitteita ovat esimerkiksi automaation hallintajärjestelmät, erilaiset näyttöpaneelit ja kiinteistöjen hallintaan käytetyt järjestelmät.

15.1.2021 | Tutkimus ja koulutus

Kaupunkien ilmansaasteiden hallintaa parannetaan EU-rahoituksen tuella

Apulaisprofessori (tenure track) Matti Rissanen Tampereen yliopistosta on saanut Euroopan tutkimusneuvoston myöntämän Consolidator Grant -apurahan. Rahoitus myönnettiin antropogeenisten eli ihmisen toiminnan aikaansaamien hiilivetyjen autokatalyyttisen hapettumisen tutkimiseen.

Enersense on allekirjoittanut jatkosopimuksen koskien Elektrilevin sähköverkkojen huoltoa Virossa

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj:n International operations -liiketoimintaan kuuluva virolainen tytäryhtiö Empower AS on allekirjoittanut Viron suurimman verkko-operaattorin, Elektrilevin, kanssa jatkosopimuksen koskien sähköverkkojen huoltoa. 

Lämmityskattiloiden ohjaaminen siirtyi mobiiliin

Biolämmityskattiloita Karstulassa suunnitteleva ja valmistava Boweco on tuonut Suomen markkinoille lämmityskattiloiden ohjausratkaisun, jonka käyttö onnistuu mobiililaitteella.

Stora Enso investoi 80 miljoonaa euroa Imatran tehtaiden puunkäsittelyyn

Metsäjätti Stora Enso kertoo investoivansa Imatran tehtaiden puunkäsittelyn keskittämiseen ja nykyaikaistamiseen. 80 miljoonan euron investoinnilla parannetaan Stora Enson korkealuokkaisen pakkauskartongin tuotantokykyä. 

16.11.2020 | Kumppaniartikkeli

FINN-Tarkastus Oy laajensi nostolaitteiden tarkastuksiin

Tämän vuoden elokuussa sähkölaitteistojen tarkastuksista tunnettu FINN-Tarkastus Oy aloitti uuden vaiheen panostamalla vahvasti koneturvallisuus- ja koulutuspalveluihin. Nyt yritys on ottanut seuraavan askeleen aloittamalla nostureiden, henkilönostimien ja muiden nostolaitteiden lakisääteiset käyttöönotto- ja määräaikaistarkastukset FINAS-akkreditointipalvelun myönnettyä 5.11.2020 pätevyysalueeseen nostolaitteiden tarkastuksia koskevan laajennuksen.