https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 7.10.2021

Colly Company yhdistyy osaksi YTM-Industrialia

Colly Company Oy Ab yhdistyy YTM-Industrialiin liiketoimintakaupalla 1.11.2021, jonka jälkeen Colly Company Oy Ab:n nimi muuttuu YTM-Industrial Oy:ksi. Molemmat yritykset kuuluvat Indutrade-konserniin.

Colly-Company-yhdistyy-osaksi-YTM-Industrialia

Yhdistymisen tavoitteena on vahvistaa yhtiön asemaa yhtenä Suomen johtavana teollisuuden ja prosessitekniikan myynti- ja jälkipalveluyrityksenä. Yhdistyminen mahdollistaa molemminpuolisia synergiaetuja niin tukitoimintojen kuin kattavamman myynti- ja palveluosaamisen sekä tuotevalikoiman osalta.

Molemmat yritykset saavat yhdistymisen myötä käyttöönsä lisää resursseja ja osaamista, mikä mahdollistaa vahvemman aseman markkinoilla ja vahvistaa yhtiön palvelukykyä. Lisäksi yhdistyminen tekee YTM-Industrialista vahvemman kumppanin toimittajillemme.

Colly Company tunnetaan erityisesti teollisuuden suodatustekniikkaratkaisuistaan, jotka linkittyvät saumattomasti YTM-Industrialin prosessitekniikkatiimin tuotteisiin, mittausteknologiaan ja voiteluratkaisuihin. Yhdistyminen on siten myös molempien yritysten sidosryhmille positiivinen uutinen.

Colly Companyn koko henkilöstö jatkaa YTM-Industrialissa vanhoina työntekijöinä. Colly-suodatustiimi keskittyy erityisesti maailman johtavan Pall-suodatusteknologian myyntiin, markkinointiin ja jälkimarkkinapalveluihin. Tämän lisäksi YTM-Industrialin edustukseen siirtyvät muun muassa WEH®, Straub, Saint-Gobain, UltraPure International, Azud, Durbal, Latty, Sartorius, Bühler, EM-Technik, Ultra Clean® ja Kest Technology edustukset.

Käytännön toimintojen osalta yhdistyminen sujuu vaivattomasti. Olemme toimineet samassa osoitteessa ja toimitiloissa jo useamman vuoden ajan. Säilytämme Colly Company nimen yrityksen aputoiminimenä. Henkilöstön puhelinnumerot pysyvät samoina. Sähköpostiosoitteet muuttuvat @ytm.fi päätteisiksi, mutta vanhat osoitteet toimivat vielä siirtymäjakson ajan.

Uusimmat artikkelit

Valmetilta teollisen internetin ratkaisu mittaustiedon keräämiseen kaasukuljetuskonteista

Valmet on kehittänyt teollisen internetin ratkaisun, joka kerää kriittistä mittaustietoa kaasukuljetuskonteista. Tarkka tiedonkeruu ilman perinteisiä fyysisiä mittauksia parantaa räjähdysherkkien, esimerkiksi metaania tai vetyä sisältävien konttien turvallisuutta, tuo säästöjä ja antaa tietoja konttien sisällöstä logistiikkaa varten.

19.10.2021 | Tutkimus ja koulutus

Neste avaa tutkimuskeskuksen Singaporeen

Neste vauhdittaa kasvustrategiansa toteutusta perustamalla tutkimuskeskuksen Singaporeen. Investoinnin myötä Neste kasvattaa maailmanlaajuista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaansa ja edistää kumppaniyhteistyötä Aasian ja Tyynenmeren alueella ja erityisesti Singaporessa.

18.10.2021 | Alan Uutiset

Metsäteollisuus elpyy – teollisuuspuun hakkuut kasvavat

Koronapandemian vähittäinen väistyminen ja talouden elvytystoimien jatkuminen heijastuvat maailmantalouteen ja kasvattavat metsäteollisuustuotteiden tuotanto- ja vientimääriä vuonna 2021. Suomessa teollisuuden kasvava puuntarve lisää hakkuumääriä ja nostaa kantohintoja.

K-ryhmä saavutti vuoden 2025 energiatehokkuustavoitteensa – taustalla uudet innovaatiot

K-ryhmä sitoutui vuonna 2017 pienentämään energiankulutustaan 7,5 prosenttia vuoteen 2025 mennessä. Tuoreet luvut paljastavat, että tavoite on täyttynyt neljä vuotta etuajassa.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.