https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 13.9.2013

Comadem 2013 kolme päivää verkostoitumista

Helsingin Messukeskuksessa järjestetty kunnonvalvonnan kansainvälinen huipputapahtuma Comadem2013 ylitti kaikki odotukset. Tietoa jaettiin, sekä kunnossapidosta että muustakin.

Kesäkuun 11.–13. järjestettyyn kansainväliseen kunnonvalvonnan ja diagnostiikan Comadem2013-kongressiin osallistui noin 200 alan kansainvälistä asiantuntijaa 23 maasta. Kolmen tiiviin kongressipäivän aikana pidettiin runsaat 120 kunnonvalvonnan ja diagnostiikan viimeisiä kehityssuuntia esittelevää esitelmää.

Kongressin keynote-puhujiksi oli kutsuttu eri alojen huippuosaajia, joiden mielenkiintoiset ja innostavat esitelmät herättivät runsaasti keskustelua:

  • Riitta Partanen-Jokela – Director, Service Development, Kone Corporation
  • Jouko Suokas – Executive Vice President, VTT
  • Shon Isenhour – Director of Education , GPAllied, & SMRP Chairman of the Board
  • Kenneth Holmberg – Research Professor, VTT
  • Diego Galar – Professor, Luleå University.

Virallisen ohjelman vastapainoksi oli osallistujilla mahdollisuus verkostoitumiseen maanantain get-together-tapahtumassa, tiistain ekskursiolla Tytyrin kaivosmuseoon sekä keskiviikkoillan Gala-illallisella, jonka musiikista vastasi maailman Asset Management -genren huippubändi (toim. huom.) The Criminals.

Comadem International'in

Comadem International’in perustaja Prof. Dr. Raj B. K. N. Rao avasi tapahtuman.

Riitta Partanen-Jokela

Riitta Partanen-Jokela esitteli keynote-puheenvuorossaan Kone Co:n huolto- ja kunnossapidon liiketoiminnan strategioita ja kehityssuuntia.

Kongressin monipuolista

Kongressin monipuolista esitelmäantia seurasi noin 200 alan asiantuntijaa 23 maasta, Brasiliasta Venäjälle ja Kanadasta Australiaan.

Kongressin yhteydessä järjestetyssä näyttelyssä esittelivät kunnossapidon ja diagnostiikan tuotteitaan ja palveluitaan Oliotalo Oy, Sigma Solutions Oy, SKF Oy, National Instruments Oy, GPAllied Inc. ja IDCON Inc.

Kongressin osanottajilla oli lisäksi mahdollisuus osallistua samaan aikaan järjestetyn, voimalaitosten kunnonvalvontaan ja tuotanto-omaisuuden hallintaa käsittelevän BALTICA IX -kongressin esitelmiin.

»»Merkitse jo nyt kalenteriisi kunnossapitoalan ensi vuoden ”must”-tapahtuma, toukokuun 5.–8. järjestettävä EuroMaintenance 2014 -kongressi ja näyttely, jonka tarkempiin tietoihin voit tutustua osoitteessa www.euromaintenance2014.org

Verkostoituminen kansainvälisten

Verkostoituminen kansainvälisten kollegojen kanssa oli tärkeä osa kahvi- ja lounastaukojen sisältöä.

Kongressin yhteydessä

Kongressin yhteydessä pidetyssä näyttelyssä käytiin tiiviitä keskusteluita alan uusimmista sovelluksista

Opastetulla kierroksella

Opastetulla kierroksella Tytyrin kaivosmuseoon tutustuttiin aitoon kaivosympäristöön ja syötiin maittava illallinen 80 metrin syvyydessä.

Gala-illallisen musiikillisesta

Gala-illallisen musiikillisesta annista vastasi alan tapahtumissa kulttimaineeseen noussut The Criminals -yhtye.

Gala-illallisella saatiin seurata

Gala-illallisella saatiin seurata myös spontaaneja tanssiesityksiä eri puolilta maailmaa.

Antti Heljo

Antti Heljo

MaintWorld-lehti

antti@maintworld.com

Uusimmat artikkelit

Konepajateollisuuden tehokkuuden edistäjä

Metallintyöstössä käytettävät lastuamisnesteet vaikuttavat suoraan konepajateollisuuden tuotannon tehokkuuteen, laatuun, ekologisuuteen sekä koneistajan työskentelyolosuhteisiin. Parhaimmillaan oikealla lastuamisnesteen valinnalla saadaan säästettyä aikaa, rahaa, koneita, ihmisiä ja luontoa.

11.8.2022 | Alan Uutiset

Kaivosteollisuusala koolle 25.−27.10.2022 FinnMateria-ammattimessuille

FinnMateria, Pohjoismaiden johtavat kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden, kiertotalouden ja maarakentamisen erikoismessut, järjestetään 25.−27.10.2022 Paviljongissa. ”Ammattimessuja odotetaan innolla, ja FinnMateria on lähes loppuunmyyty”, sanoo FinnMateria-messumyynnistä vastaava myyntipäällikkö Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.