https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 12.4.2022

Digia laajentaa skaalautuvia palvelujaan Robotics as a Service -osaamiseen

Digia Oyj ja MOST Digital Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Digia ostaa MOST Digitalin koko osakekannan. Yritysostolla Digia kasvattaa skaalautuvia palvelujaan sekä vahvistaa integraatio- ja API-liiketoiminnan osaamista ja kasvua automaatioalustapalveluilla.

i

digia

Kaupan suunniteltu toteutuspäivä on 2.5.2022. Yritykset ovat tehneet yhteistyötä kumppaneina jo kaksi vuotta.

MOST Digitalin palveluksessa työskentelee 34 ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn ammattilaista sen toimipisteissä Helsingissä, Lempäälässä, Rovaniemellä ja Tukholmassa. MOST Digital toimittaa robotiikkaratkaisuja liiketoimintaprosessien automatisointiin itse kehittämänsä avoimeen lähdekoodiin perustuvan alustan päälle jatkuvina Robotics as a Service -palveluina ja sen oma itse kehittämä pilviratkaisu hyödyntää Microsoft Azurea.

– Nyt tehty yrityskauppa on looginen askel Digian palvelukyvykkyyksien laajentamisessa, Digian Managed Digital Core -palvelualueen strategisessa kehittämisessä sekä koko Digian kansainvälisessä kasvussa, kertoo Digian liiketoimintajohtaja Janne Tuominen.

– Asiakkaidemme palveluissa syntyy ja hyödynnetään dataa koko ajan kasvavalla tahdilla. Yhdistämällä voimamme MOST Digitalin kanssa vahvistamme osaamistamme yhdistämällä integraation ja automaatioalustan, mikä eliminoi manuaalisia vaiheita asiakkaiden prosesseissa sekä tarjoaa paremmat välineet myös datanhallintaan ja datan saatavuuteen, Tuominen jatkaa.

Osapuolet ovat sopineet, että yritysjärjestelyn kauppahintaa ei julkisteta.

Uusimmat artikkelit

Riippuvuus maakaasusta voidaan katkaista älykkäällä energianhallintajärjestelmällä

Siemens Osakeyhtiö on kehittänyt ratkaisun, joka vähentää sekä päästöjä että riippuvuutta tuontienergiasta. 

16.5.2022 | Tutkimus ja koulutus

Hiilineutraalien prosessien materiaalitutkimukselle merkittävä TK-rahoitus Business Finlandilta

Business Finland on myöntänyt merkittävän rahoituksen MASCOT-projektille, joka vastaa tulevaisuuden kiertotalousprosessien ja vetyteknologioiden tuomiin materiaalien käytettävyyshaasteisiin ja luo tietopohjan niiden luotettavuuden ja kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Rakennusteollisuus RT:n Turvallisuusviikko käynnistyy tänään

Rakennusteollisuus RT:n järjestämää Turvallisuusviikkoa vietetään 16.-22.5.2022, jolloin rakennusalalla kiinnitetään erityistä huomiota työn turvallisuuteen ja terveellisyyteen. SRV käynnistää samalla koko loppuvuoden kestävän kampanjan Oikeus hyvään työpäivään.

16.5.2022 | Alan Uutiset

Olli Sippula polttoprosessien päästöjen professoriksi

Polttoprosessien päästöillä on monia haittavaikutuksia ja niiden hallintaan tarvitaan uusia menetelmiä.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.

Parikkalan vesihuollon ja Digitan yhteistyö edennyt mallikkaasti – “Käytännön hyöty merkittäviä”

Digita ja Parikkalan vesihuolto solmivat yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista vuonna 2020. Onnistunut pilottivaihe päättyi viime vuonna ja tulevina vuosina tavoitteena on asentaa noin 900 etäluettavaa mittaria.

Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin

Sähköverkkoyhtiö Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin Kainuussa. Säätilan muutos on aiheuttanut vikoja sähköverkkoon jo nyt. Vikojen korjaus on käynnissä.