https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 12.8.2022

Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messut kokoaa yhteen alan asiantuntijat, koneet ja uutuudet

Elintarviketeollisuuden ja logistiikka-alan ammattilaiset pääsevät verkostoitumaan, kohtaamaan asiakkaitaan ja kuulemaan alan uusimmat suuntaukset syyskuussa. Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 14.‒15.9.2022. Molempien tapahtumien pääyhteistyökumppanina toimii Valio.

kuva-merja-ojala

Kuvaaja: Merja Ojala

‒ Ammattimessut toimivat vaikeassa maailmantilanteessa vertaistukipaikkana ja alan uusimpien uutisten sekä trendien kohtaamispaikkana. Kollegoiden ja uusien yhteistyökumppaneiden lisäksi kävijät näkevät elintarviketeollisuus- ja logistiikka-alan laitteita ja viime vuosien aikana kehiteltyjä innovaatioita. Tapahtumat täydentävät toisiaan, sillä Logistiikka-messut tuo lisäarvoa myös elintarviketeollisuuden ammattilaisille. Sisälogistiikan uusimpiin ratkaisuihin tutustuminen avartaa näkökulmia elintarviketeollisuusyritysten arjen ratkaisuihin, sanoo Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messujen projektipäällikkö Heli Lempinen.

Valion viestintäpäällikkö Aino Laakson mukaan huoltovarmuus ja omavaraisuus ovat viime vuosina nostaneet arvostustaan, mikä on lisännyt koko elintarviketeollisuusalan kiinnostavuutta.

‒ Ilmastonmuutos, pandemia, maataloustuotannon vaikea tilanne ja sota Ukrainassa vaikuttavat työhömme merkittävästi. Emme ole päässeet pariin vuoteen kohtaamaan kasvokkain, joten juuri nyt on oikea ja tärkeä aika kokoontua saman katon alle vaihtamaan kuulumiset pitkältä ajalta ja jakaa parhaat oivallukset, yhdessä koko toimialaa kehittäen.

Teemoina vastuullisuus ja joustavaa sisälogistiikkaa

Elintarviketeollisuus-messut kytkeytyy vastuullisuusteeman ympärille. Tapahtumassa on mukana 80 näytteilleasettajaa, jotka tuovat messuhalleihin paikalle tuotantokoneita ja toiminnanohjausjärjestelmät. Mukana messuilla on myös raaka-ainevalmistajat ja ammattihygieniaosaajat sekä pakkausalan asiantuntijat.

Messuteema vastuullisuus näkyy tapahtuman ohjelmasisällössä. Esimerkiksi Valion Head of Packaging Development Juhana Pilkama tulee kertomaan ruokatalon vastuullisista pakkausratkaisuista. Liha ja Ruoka -lehden toimituspäällikkö Ninnu Perälä keskittyy ohjelmassaan liha- ja valmisruoka-alan vastuullisuustalkoisiin. Messuilla mitellään myös leipomoalan SM-joukkuekilpailussa ja palkitaan saunapalvin pelastusoperaation sankareita.  

Logistiikka-messuille saapuu 63 näytteilleasettajaa mukanaan ketterät varastonkiertojärjestelmät ja automatisoidut teknologiat. Tapahtuman teema joustavaa sisälogistiikka nousee esille messujen ohjelmasisällöissä. Logistiikan kehittämis- ja yhteistyöverkosto Limowa keskittyy ohjelmassaan esimerkiksi ketterään materiaalinkäsittelyyn mobiiliroboteilla ja tehtaan sisälogistiikan automatisointiin. Messuilla palkitaan myös LOGY ry:n valitsema Sisälogistiikan innovaatiopalkinto. 

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

28.9.2022 | Kumppaniartikkeli

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Fescon Oy palvelee voimalaitosasiakkaita erilaisin teknologiapalveluin, jota luotsaa Fesconin teknologiajohtaja Tapio Klasila yli 20-vuoden kokemuksellaan. Klasila on voimalaitosmateriaalien ja -järjestelmien rautainen ammattilainen ja hänen kokemuksensa on auttanut asiakkaita saavuttamaan merkittäviä etuja liiketoiminnassaan.

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.