https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 18.8.2015

Fennovoima Oy tiedottaa: Titan-2 ja Destia solmivat urakkasopimuksen

Hanhikivi 1 -ydinvoimalahankkeen pääurakoitsija Titan-2 on julkistanut uuden aliurakoitsijan. Destia valittiin toteuttamaan urakka, joka sisältää valmistelevia töitä laitosalueella: pintamaan ja kasvillisuuden poistoa, maaleikkausta, pengerrystöitä sekä tiejärjestelyjä. Destia aloittaa työt laitosalueella elokuun aikana. Töiden kestoksi arvioidaan noin puoli vuotta. Osapuolet ovat sopineet, että sopimuksen tarkkaa arvoa ei julkisteta.

Nyt tehtävät työt valmistelevat aluetta laitosrakentamista varten. Varsinaisen ydinvoimalan rakentaminen alkaa arviolta vuonna 2018 sen jälkeen, kun Fennovoimalle on myönnetty ydinenergialain mukainen rakentamislupa.

– Julkistamme vielä uusia sopimuksia alueen töistä lähiaikoina, apulaisjohtaja Alexander Zmikhnovskiy Titan-2-yhtiöstä lupaa.

Hanhikivi 1 -ydinvoimalaitoksen rakentamisurakka kuuluu venäläisen Titan-2-yhtiön päähankkeisiin. Yhtiöllä on aiempaa kokemusta vastaavasta rakennushankkeesta Hanhikivi 1:n referenssilaitoksen Leningrad II ‑ydinvoimalaitoksen rakentamisesta Sosnovyi Borissa.

Titan-2 on Fennovoiman laitostoimittajan RAOS Project Oy:n pääurakoitsija. Se on yksi Venäjän johtavista rakennusalan yrityksistä. Sen palveluihin kuuluvat suunnittelu-, rakennus- ja asennustyöt, laitetoimitukset, niiden tekninen valvonta ja ylläpito.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys. Se rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee nykyaikaisia liikenne- ja teollisuusympäristöjä sekä tuottaa liikenteen asiantuntijapalveluja.

Lisätiedot www.fennovoima.fi

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.