https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 16.11.2021

Fieldwire yhdistyy Hiltiin kehittääkseen alan johtavan työmaanhallintajärjestelmän

Kansainvälinen rakennusalan sähkötyökalujen, kiinnitysjärjestelmien, palveluiden ja ohjelmistojen toimittaja Hilti on tehnyt ostosopimuksen San Fransiscosta lähtöisin olevasta rakennusalan ohjelmistoyritys Fieldwirestä. Hiltin tuella Fieldwire pystyy tehostamaan järjestelmän kehitystyötä.

hilti

Fieldwiren työmaanhallintajärjestelmä on käytössä yli miljoonalla työmaalla ympäri maailman.

– Ostamalla Fieldwiren vahvistamme mahdollisuuksiamme tukea asiakkaitamme parantamaan tuottavuuttaan järjestelmäratkaisuilla. Hilti on investoinut digitaalisiin ratkaisuihin, koska digitalisaatiosta on tullut merkittävä tuottavuuden ajuri rakennusalalla. Tämä yritysosto vahvistaa ohjelmistojen tuoteportfoliotamme ja on looginen askel tavoitteessamme olla asiakkaidemme johtava kumppani digitalisaatiossa. Tarkoituksemme on jatkaa järjestelmään investoimista ja luoda seuraava alan johtava työmaanhallintajärjestelmä, sanoo Christoph Loos, Hilti-konsernin toimitusjohtaja

Vuonna 2013 perustettu Fieldwire on rakentanut vahvan liiketoiminnan Pohjois-Amerikassa ja laajentunut myös kansainvälisesti Eurooppaan ja Aasian ja Tyynenmeren alueille rakentaen markkinaspesifejä ratkaisuja työmaiden tehostamiseen. Fieldwire tukee asiakkaitaan hallinnoimaan työmaitaan digitaalisesti kehittämällään järjestelmäratkaisulla. Järjestelmän käyttäjiä ovat niin yleis- kuin erityisurakoitsijat.

Fieldwiren perustajat, Yves Frinault ja Javed Singha, jatkavat liiketoimintayksikön johdossa ja nykyiset työntekijät siirtyvät Hilti Fieldwireen, samalla tavoitteena on myös merkittävästi kasvattaa henkilöstömäärää.

– Perustimme Fieldwiren auttaaksemme rakennusurakoitsijoita saavuttamaan unelmansa, tehostaakseen työmaidensa tuottavuutta ja luodakseen vahvempia ja kannattavampia yrityksiä. Hiltistä olemme löytäneet kumppanin, joka todella jakaa arvomme ja mahdollistaa meille tehokkaammat mahdollisuudet kehittää ratkaisuja asiakkaillemme niin uusilla kuin vanhoilla markkinoilla. Olemme innoissamme Hilti-konserniin yhdistymisestä, sanoo Yves Frinault, Fieldwiren perustajajäsen ja toimitusjohtaja.

Kauppasumma on noin 300 miljoonaa dollaria.

Uusimmat artikkelit

1.12.2021 | Alan Uutiset

Sitowise ja Livair yhdistävät voimansa

Rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo Sitowise Group Oyj on ostanut vuonna 1990 perustetun LVI-tekniikan suunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneen espoolaisen Livair Oy:n.

Pakkausjätteille uudet tiukat kierrätystavoitteet

Valtioneuvosto hyväksyi 30.11.2021 viisi tuottajavastuuta koskevaa asetusta* ja kaatopaikkoja koskevan asetuksen. Valtioneuvoston asetus pakkauksista ja pakkausjätteistä korvaa aiemman asetuksen, ja muita asetuksia muutetaan.

  

Tukesin kemikaaliturvallisuuslupa Suomen Akkukeräykselle – laitoksella lyijyakuista erotetaan hyötymetallit jatkojalostukseen

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on antanut Suomen Akkukeräys Oy:lle luvan varastoida laajamittaisesti lyijyakkuromua, jätteenkäsittelyssä syntyviä vaarallisia jätteitä ja kemikaaleja. Yritys murskaa Raumalla sijaitsevassa kierrätyslaitoksessa teollisuudessa ja ajoneuvoissa käytettyjä lyijyakkuja. Akuista erotetaan hyötymetallit, jotka toimitetaan Eurooppaan jatkojalostettavaksi.

17.11.2021 | Kumppaniartikkeli

Fescon tarjoaa ympäristöystävällistä kuonaa hiekkapuhalluksen korvaajaksi

Patentoitu kvartsivapaa masuunikuona eli Granuli otettiin käyttöön korvaavana tuotteena perinteiselle luonnohiekalle. Hyödyt ovat merkittävät ympäristölle ja ihmisten terveydelle. 

Etteplan tukemaan Väylävirastoa ohjeiston tuottamisessa

Etteplan on voittanut Väyläviraston kilpailutuksen koskien rakenteisen sisällön tuottamista ja teknisen viestinnän asiantuntijapalvelua. Sopimuksen kesto on 3+2 vuotta. Hankittava asiantuntijapalvelu pitää sisällään informaatiosuunnittelua, teknistä kirjoittamista ja kuvitusta sekä sisältöjen julkaisua. Lisäksi Etteplan huolehtii työkaluista ja prosesseista.

15.11.2021 | Tutkimus ja koulutus

Väitös: Palveluiden lopputulosten takaaminen haastava, mutta taloudellisesti kannattava strategia teollisuusyrityksille

Kun laitteen myymisen sijaan yritys myykin lopputuloksiin perustuvia palveluita, niin kannettavana on enemmän riskiä, mutta samalla myös kilpailijoita pulleampi kukkaro. Tämä käy ilmi Lauri Korkeamäen väitöskirjasta, jossa hän on tutkinut laitevalmistajien lopputuloksiin perustuvia palveluita.

Helikopteri kuvaa Oulun kaukolämpö- ja sähköverkkoja

Oulun Energia Oy ja Oulun Energia Sähköverkko Oy varmistavat kaukolämmön ja sähköverkon toimitusvarmuutta kuvaamalla kaukolämpöverkkoa ja sähköverkkoa helikopterista 6.-8.11.2021