https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 7.9.2023

Fortum vastaa jatkossa itse vesivoimaloidensa kunnossapidosta Suomessa ja Ruotsissa

Fortum ottaa vastuun yli 120 vesivoimalaitoksensa ja noin 230 padon paikallisesta käytöstä ja kunnossapidosta ja lopettaa palveluiden ulkoistuksen kesäkuusta 2024 alkaen.

b6d3dd8a60eb4ad2_800x800ar (1)

Fortumin Leppikosken vesivoimalaitos. Kuva: Fortum

Tällä hetkellä paikallisesta vesivoimalaitosten käytöstä ja kunnossapidosta vastaavat One Nordic Hydro Ruotsissa ja Caverion Suomessa.

Fortum aloittaa suunnittelun ulkoistuksen purkamiseksi yhteistyössä kumppaneidensa kanssa. Osana prosessia ja riippuen muutosneuvotteluista noin 200–300 työntekijää One Nordic Hydrolta ja Caverionilta siirtynee Fortumille. Ulkoistussopimusten purkamisella ja henkilöstön siirroilla ei ole tulosvaikutusta Fortumille.

– Meille on jatkossa strategisesti tärkeää, että vesivoimamme käyttö ja kunnossapito hoidetaan oman henkilöstömme voimin, ja toivotamme uudet kollegat tervetulleiksi Fortumille. Voimme nyt entisestään kehittää turvallisuuskulttuuriamme sekä kasvattaa henkilöstömme sitoutumista voimaloidemme suorituskyvyn ylläpitämiseksi korkealla tasolla. Uskomme, että tämä ratkaisu tekee meistä myös houkuttelevamman työnantajan energiamurroksessa, sanoo Fortumin vesivoimaloiden käytöstä vastaava johtaja Katarina Atteryd Eckerwall.

Vesivoima tasapainottaa sähkön kysynnän ja tarjonnan vaihteluita, kun tuuli- ja aurinkoenergian osuus sähköjärjestelmässä kasvaa. Vesivoima on Fortumin strategian ytimessä, ja viime vuonna vesivoiman osuus Fortumin pohjoismaisesta sähköntuotannosta oli 44 prosenttia.

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

21.9.2023 | Alan Uutiset

Metsä Tissue valitsi Ison-Britannian uuden pehmopaperitehtaansa sijaintipaikaksi

Metsä Tissue on valinnut suunnittelemansa uuden pehmopaperitehtaan sijaintipaikaksi Goole East Riding of Yorkshiren kreivikunnassa. Toteutuessaan hanke lisäisi Ison-Britannian omavaraisuutta pehmopaperituotteissa yli 30 prosentilla.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.