https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 1.10.2015

HBM panostaa optiseen mittausteknologiaan

HBM Nordic project engineering laajentaa optisen mittausteknologian tuotevalikoimaansa. Sen tuotteita käytetään pääasiassa kevyiden materiaalien rakenteelliseen testaukseen ja kehitykseen. Hyötyjä ovat lyhyt järjestelmän seisokkiaika, korkea vakavuus ja mittauslaitteiston kompakti mitoitus.

HBM

HBM tarjoaa nyt myös rakenteellista kunnonvalvontaa Fiber Bragg -hilatekniikkaan perustuvien mittausratkaisujen avulla.

Laajentunut tarjonta käsittää kuituoptiset Bragg-anturit, kuten venymä- liuskat, venymä-, lämpötila- ja kallistusanturit, kiihtyvyysanturit ja interrogaattorit, jotka voidaan liittää TCP/IP-yhteyden kautta mihin tahansa Ethernet-liitännällä varustettuun tietokoneeseen. Kevytrakenteisia materiaaleja käytetään enenevässä määrin kuljetus- ja rakennusalalla, mekaanisessa koneenrakennuksessa ja energiateollisuudessa nimenomaisesti painon vähentämistä varten.

Lisätietoa: www.hbm.com

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.