https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 1.10.2015

HBM panostaa optiseen mittausteknologiaan

HBM Nordic project engineering laajentaa optisen mittausteknologian tuotevalikoimaansa. Sen tuotteita käytetään pääasiassa kevyiden materiaalien rakenteelliseen testaukseen ja kehitykseen. Hyötyjä ovat lyhyt järjestelmän seisokkiaika, korkea vakavuus ja mittauslaitteiston kompakti mitoitus.

HBM

HBM tarjoaa nyt myös rakenteellista kunnonvalvontaa Fiber Bragg -hilatekniikkaan perustuvien mittausratkaisujen avulla.

Laajentunut tarjonta käsittää kuituoptiset Bragg-anturit, kuten venymä- liuskat, venymä-, lämpötila- ja kallistusanturit, kiihtyvyysanturit ja interrogaattorit, jotka voidaan liittää TCP/IP-yhteyden kautta mihin tahansa Ethernet-liitännällä varustettuun tietokoneeseen. Kevytrakenteisia materiaaleja käytetään enenevässä määrin kuljetus- ja rakennusalalla, mekaanisessa koneenrakennuksessa ja energiateollisuudessa nimenomaisesti painon vähentämistä varten.

Lisätietoa: www.hbm.com

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

21.9.2023 | Alan Uutiset

Metsä Tissue valitsi Ison-Britannian uuden pehmopaperitehtaansa sijaintipaikaksi

Metsä Tissue on valinnut suunnittelemansa uuden pehmopaperitehtaan sijaintipaikaksi Goole East Riding of Yorkshiren kreivikunnassa. Toteutuessaan hanke lisäisi Ison-Britannian omavaraisuutta pehmopaperituotteissa yli 30 prosentilla.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.