https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 2.5.2024

Heikki Malinen Nesteen uudeksi toimitusjohtajaksi

Malinen siirtyy Nesteen palvelukseen Outokumpu Oyj:stä, jossa hän on toiminut toimitusjohtajana vuodesta 2020. Malinen on tällä hetkellä Nesteen hallituksen jäsen ja hän jättää tämän tehtävän ennen kuin aloittaa Nesteen toimitusjohtajana.

98ba654f21efd26a_800x800ar

Heikki Malinen. Kuva Outokumpu Oyj

Neste Oyj:n hallitus on nimittänyt Heikki Malisen, KTM, MBA (Harvard) Nesteen toimitusjohtajaksi ja hän aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 2.11.2024 alkaen.

– Heikki Malisella on vahva kokemus strategioiden kehittämisestä ja toteuttamisesta, tehostamisesta sekä ihmisten johtamisesta erilaisissa, haastavissa liiketoimintaympäristössä. Hänellä on laaja kokemus maailmanlaajuisesti useista eri toimialoista, mukaan lukien prosessiteollisuudesta. Hallitus uskoo, että Heikki on oikea henkilö johtamaan Nestettä eteenpäin ja toteuttamaan kasvutavoitteitamme luodaksemme lisäarvoa kaikille sidosryhmillemme, Nesteen hallituksen puheenjohtaja Matti Kähkönen sanoo.

– Neste tunnetaan maailmanlaajuisesti uusiutuvien polttoaineiden ja raaka-aineratkaisujen johtajana. Toimiala on vielä vuosikymmeniä kestävän muutoksen ja kasvun aikakauden alussa. Meillä on edessämme uusiutuvien lentopolttoaineiden sekä polymeeri- ja kemikaaliteollisuuden kasvua. Nesteen tulevaisuuden kasvu pohjautuu maailmanluokan tuotekehitykseen, teknologiseen ja toiminnalliseen perustaan sekä lahjakkaisiin ihmisiin. Olen innoissani voidessani liittyä mahtavaan Neste-tiimiin, vauhdittamaan transformaatiota ja viemään yhtiötä kohti sen täyden potentiaalin saavuttamista, Nesteen uusi toimitusjohtaja Heikki Malinen kommentoi.

Nesteen nykyinen toimitusjohtaja Matti Lehmus jatkaa tehtävässään, kunnes Malinen aloittaa työnsä.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3:n ensimmäinen vuosihuolto on lopulta ohi – palasi yöllä sähköntuotantoon

37 vuorokaudeksi tarkoitettu huolto kesti noin 74 vuorokautta ja yhdeksän tuntia. Teollisuuden Voima arvioi jo ennakkoon ensimmäisen vuosihuollon olevan työläs. Sähköntuotannonjohtaja Marjo Mustosen mukaan nyt päättyneistä huolloista saatiin arvokasta oppia tulevaisuuteen.

16.5.2024 | Alan Uutiset

Suomen kolmanneksi suurin tuulipuisto vihittiin käyttöön Pjelaxissa

Fortumin ja Helenin yhteishanke, 56 tuulivoimalan Pjelax-tuulipuisto tuottaa vuosittain noin viisi prosenttia Suomen koko tuulivoimatuotannosta.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.