https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 2.12.2020

Infrarakentamisen digitalisoinnin toimijat Infrakit Group Oy ja Buildie Oy aloittavat yhteistyön

Infrarakennusalalle digitaalisia ratkaisuja tuottavat ohjelmistotalot Buildie Oy ja Infrakit Group Oy ovat sopineet yhteistyösopimuksen, jonka ensimmäinen askel on yhteisen rajapinnan rakentaminen ohjelmistojen välille.

Buldie

Infrarakentamisen uudistajat sopimassa tulevan yhteistyön suuntaviivoista. Vasemmalla toimitusjohtaja ja perustaja Teemu Kivimäki Infrakitiltä, ja oikealla toimitusjohtaja ja perustaja Taneli Ristmeri Buildieltä.

Integraation avulla yhteiset asiakkaat välttyvät tiedon tuplakirjaamiselta ja ylimääräiseltä tiedon siirtelyltä, mikä tehostaa, sujuvoittaa ja nopeuttaa infrahankkeiden projektidokumentointia.
– Huomasimme toistuvasti, että asiakkaamme käyttävät sekä Buildietä että Infrakittiä ja yhteisille asiakkaillemme olisi erittäin hyödyllistä, jos tietty projektiaineisto liikkuisi järjestelmien välillä. Ajoittain asiakkaat joutuivat valitsemaan, kumpaa järjestelmää hankkeissa käytettiin, jotta päällekkäisyyksiltä vältyttiin, Buildien toimitusjohtaja Taneli Ristmeri aloittaa.
–  Integraatio tulee täydentämään molempia palveluita. Eikä nähdäksemme rajapinta jää vain tähän kuvaukseen, vaan jatkokehitämme rajapintaa asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan, Ristmeri lisää.
Tuleva rajapinta mahdollistaa yritysten yhteisten asiakkaiden infrarakennushankkeiden tehokkaan tiedonsiirron palveluiden välillä. Tulevaisuudessa Infrakitin tietomallinnukseen erikoistuneesta palvelusta nähdään projektiaineisto mobiilidokumentointiin erikoistuneen Buildien projektipankissa.

– Mikään järjestelmä yksinään ei ratkaise infrarakentamisen tiedonhallintaa, vaan tarvitaan rajapintoja ja tiedon fiksua liikkumista järjestelmien välillä. Infrakit on infrarakentamisen alusta, joka mahdollistaa kaikkien infraprojekteissa käytettävien työkalujen integroimisen. Infrakit ja Buildie ovat molemmat innovatiivisia yhtiöitä kansainvälisellä fokuksella – yhteistyö on luonnollinen askel eteenpäin, luonnehtii Infraktinin toimitusjohtaja Teemu Kivimäki.
Ensisijaisesti yhteistyökumppanuudesta hyötyvät kotimaiset asiakkaat, mutta tulevaisuudessa Buildien vientitoimintojen kasvaessa myös ulkomaiset asiakkaat.
– Näen yhteistyössä valtavan potentiaalin. Infrakitin kaltaiset toimialan edelläkävijät ovat meille mieluisia kumppaneita myös maailmanvalloitukseen, mikä on molempien yhtiöiden tulevaisuuden visio, Ristmeri kertoo. 

Yhteistyökumppanuus sovittiin syksyn 2020 aikana ja rajapinnan rakentamistyö aloitetaan välittömästi.

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.