https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 22.3.2024

Janne Tarvainen Millog Oy:n toimitusjohtajaksi

Janne Tarvainen aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään elokuussa. Toimitusjohtajan tehtäviä viime syksystä asti hoitanut Rami Harmaala siirtyy vastaamaan Puolustusvoimien asiakkuudesta ja kumppanuudesta.

tarvainen_janne---patria_promaint

Janne Tarvainen. Kuva: Patria

Millog Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Janne Tarvainen (DI). Hän siirtyy Millogille Nordic Regional Airlines Oy:n (Norra) toimitusjohtajan tehtävästä. Tarvainen aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään elokuun alussa 2024 ja hän raportoi yhtiön hallituksen puheenjohtajalle Esa Rautalingolle.

– Toivotan Jannen lämpimästi tervetulleeksi Millogille kehittämään konsernin toimintaa edelleen, toteaa Millog Oy:n hallituksen puheenjohtaja Esa Rautalinko.

Janne Tarvaisella on yli 25 vuoden työhistoria lentoliikenteen parissa. Ennen Norran toimitusjohtajan tehtävää hän on toiminut Finnair Cargon toimitusjohtajana ja eri johtotehtävissä liittyen lentoyhtiön päivittäisten operaatioiden hallintaan sekä lentokoneiden huoltotoimintaan (MRO; Maintenance, Repair & Overhaul).

Millog Oy:n toimitusjohtajan tehtävää syksystä 2023 hoitanut Rami Harmaala siirtyy Tarvaisen aloitettua vastaamaan Puolustusvoimien asiakkuudesta ja kumppanuudesta.

– Rami on tehnyt erinomaista työtä Millog Oy:n toimitusjohtajana, josta suuri kiitos. On hienoa, että Rami jatkaa Puolustusvoimien asiakkuudesta ja kumppanuudesta vastaavana johtajanamme, sanoo Esa Rautalinko.

Millog Oy on osa Patria-konsernia. Millog-yhtiöihin kuuluvat myös Millog Oy:n tytäryhtiöt Senop Oy ja Millog Marine & Power Oy. Millogin omistavat Patria Oyj (61,8 %) ja Insta Group Oy (38,2 %). Lisäksi Suomen valtiolla on yksi osake.

Uusimmat artikkelit

12.4.2024 | Alan Uutiset

Volvo Cars käyttää biokaasua ensimmäisessä ilmastoneutraalissa tehtaassaan Kiinassa

Volvon tehdas Taizhoussa on siirtynyt käyttämään biokaasua. Taizhou on toinen Volvon ilmastoneutraali autotehdas Göteborgissa sijaitsevan Torslandan-tuotantolaitoksen jälkeen.

Kunnossapitokonkari opiskelee työn ohella alan erikoisammattitutkintoa

L&T Ympäristöpalveluiden laitostyöntekijä Kari Asikainen suorittaa aikuisena jo kolmatta tutkintoa. Taitotalossa suoritettava Kunnossapidon erikoisammattitutkinto auttaa etenemään hallinnollisiin tehtäviin.

SSAB:n vihreä energian jätti-investointi meni Ruotsiin, Raahen terästehtaan vuoro myöhemmin

Uusi huippumoderni fossiilivapaan teräksen minimill-tuotantolaitos rakennetaan Ruotsiin. Tehtaan uudistus vähentää Ruotsin hiilidioksidipäästöjä seitsemän prosenttia. SSAB kertoo liiketoiminnallisten syiden puoltaneen hankkeen etenemistä seuraavaksi Luulajan tehtaassa.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.