https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 13.12.2021

Juha Korhola on nimitetty SEW-EURODRIVE Oy toimitusjohtajaksi

Juha Korhola on nimitetty SEW-EURODRIVE Oy toimitusjohtajaksi. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Hans Martens jatkaa yrityksessä johdon tukena ja hallituksen jäsenenä sekä SEW Industrial Gears Oy:n toimitusjohtajana.

sew

Noudetut käyttölaitteet tarkastetaan SEW-EURODRIVE Oy:n Hollolan huoltokeskuksessa.

- Otan SEW-EURODRIVE Oy:n toimitusjohtajan tehtävät vastaan innostunein mielin. Yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa jatkamme liiketoiminnan kehittämistä. Käyttötekniset kokonaisratkaisumme, kattavat palvelumme ja paikallinen läsnäolomme ovat merkittävä lisäarvo asiakkaillemme. Yhteiskunnan digitalisoituessa toimialamme on erittäin kiinnostavassa murroskohdassa ja tarjoaa meille uusia mahdollisuuksia, kertoo Juha Korhola.

- Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme SEW-EURODRIVE Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Juha Korholan. Hän on toiminut yrityksessä vuodesta 2003 useissa myynnin tehtävissä, viimeksi myyntijohtajana. Juhalla on jo pitkäaikaista kokemusta toiminnastamme ja yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Yrityksellämme on vielä paljon potentiaalia kasvaa ja kehittyä käyttöautomaation kokonaistoimittajana. Haluamme tarjota arvoa asiakkaillemme nyt ja tulevaisuudessa, kertoo Hans Martens.

Samalla yhtiön ilmoittaa, että Markku Vesikari on nimitetty SEW-EURODRIVE Oy:n ja SEW Industrial Gears Oy:n toimitusjohtajan sijaiseksi. Hänen toimii myös molempien yritysten talousjohtajana vastuualueinaan talous, compliance, ICT ja hallinto.

Suvi Sankala on puolestaan nimitetty SEW-EURODRIVE Oy:n ja SEW Industrial Gears Oy:n henkilöstöjohtajaksi.

Uusimmat artikkelit

Konepajateollisuuden tehokkuuden edistäjä

Metallintyöstössä käytettävät lastuamisnesteet vaikuttavat suoraan konepajateollisuuden tuotannon tehokkuuteen, laatuun, ekologisuuteen sekä koneistajan työskentelyolosuhteisiin. Parhaimmillaan oikealla lastuamisnesteen valinnalla saadaan säästettyä aikaa, rahaa, koneita, ihmisiä ja luontoa.

11.8.2022 | Alan Uutiset

Kaivosteollisuusala koolle 25.−27.10.2022 FinnMateria-ammattimessuille

FinnMateria, Pohjoismaiden johtavat kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden, kiertotalouden ja maarakentamisen erikoismessut, järjestetään 25.−27.10.2022 Paviljongissa. ”Ammattimessuja odotetaan innolla, ja FinnMateria on lähes loppuunmyyty”, sanoo FinnMateria-messumyynnistä vastaava myyntipäällikkö Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.