https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 9.8.2022

Jyväskylän Sähkömessut nostaa esiin alan trendit

Syyskuun alussa järjestettävä Sähkö Valo Tele Av 2022 -messujen ohjelma on julkaistu. Tapahtuma tarjoaa jälleen ainutlaatuisen laajan kokonaisuuden ajankohtaista tietoa, teknologiaa ja kontakteja. Jyväskylän Paviljongin täysissä messuhalleissa esittäytyy satoja toimijoita, tuotemerkkejä ja palveluja alan tarpeisiin.

 

Kuva_1_Sahkomessut_Anne_Kalliola_712750977

Kuva on Sähkö Valo Tele Av 2020 -messuilta. Kuvaaja: Anne Kalliola

Messuohjelma kattaa alan kuumat aiheet, joista niin ammattilaisten kuin päättäjien tulee olla ajan tasalla. Niihin kuuluvat muun muassa aurinkoenergia, sähköinen liikenne, kiinteistöautomaatio ja uudet standardit.

Esimerkkejä puhujista ovat Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori Jarno Limnéll sekä Helsingin kaupungin johtava energia-asiantuntija Kalevi Härkönen. Yritysten edustajat esittelevät niin ikään ajankohtaisia aiheita kymmenissä tietoiskuissaan jokaisena messupäivinä.

Ratkaisuja isoihin haasteisiin

− Sähköalan yhteiskunnallinen merkitys on noussut entisestään, sillä siltä odotetaan ratkaisuja isoihin kysymyksiin alkaen ilmastonmuutoksen torjunnasta aina ihmisten jokapäiväiseen hyvinvointiin. Ratkaisuja on toki olemassa ja niitä otetaan vauhdilla käyttöön niin energiajärjestelmän kuin koko rakennetun ympäristömme uudistamiseksi, sanoo tapahtumasta vastaava myyntijohtaja Ilari Tervakangas, Jyväskylän Messut Oy:stä.

Isoista trendeistä alaa puhuttavat esimerkiksi kasvava hajautettu päästötön sähköntuotanto, pyrkimys entistäkin parempaan energiatehokkuuteen sekä ennakoitua nopeampi siirtymä sähköautoiluun. Niiden myötä sähköverkot ja kiinteistöt tarvitsevat digitalisaation tuomaa älykkyyttä. Yksittäisten laitteiden sijaan tarvitaan järjestelmiä sekä aiempaa laajempaa teknistä ja kaupallista osaamista. Tervakankaan mukaan tämä näkyy messuosastoilla, joiden tarjonta on monipuolisempaa kuin koskaan aiemmin.

− Sähkömessut tarjoavat kävijöilleen ainutlaatuisen kokonaiskuvan kuvan trendeistä sekä uusista teknologioista ja toimijoista, joilla ala haasteisiin vastaa. Loppuunmyydyissä messuhalleissa esittäytyy koko ala yrityksineen ja järjestöineen, joten nähtävää ja koettavaa riittää. Kävijäpalaute on ollut aina erinomaista, joten voimme odottaa tutun Jyväskylän hengen vallitsevan tälläkin kertaa, hän sanoo.

Tietojen päivitystä ja veroetua

Tervakangas muistuttaa, että yritykset voivat saada veroetua koulutusvähennyksenä ja kannustaakin yrittäjiä tekemään messupäivästä yrityksen koulutuspäivän. Poimimalla omaan toimintaan liittyvät esitykset ja näyttelyosastot saa kerralla päivityksen, jonka yhteydessä myös toimijat ratkaisujen ja palvelujen takana tulevat tutuiksi.

Alan oppilaitoksille messut tarjoavat mahdollisuuden näyttää kokonaiskuva, jota muualta ei saa. Lisäksi opiskelijoille on jälleen erityinen messupolku, johon kuuluvilla osastoilla on kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa sekä nimetty henkilö, joka ottaa opiskelijat vastaan.

Sähkö Valo Tele Av 2022 -messut järjestetään 7.−9.9.2022 Jyväskylän Paviljongissa. Lisätiedot ja maksuttomaan sisäänpääsyyn oikeuttava ennakkorekisteröinti www.sahkomessut.fi

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

28.9.2022 | Kumppaniartikkeli

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Fescon Oy palvelee voimalaitosasiakkaita erilaisin teknologiapalveluin, jota luotsaa Fesconin teknologiajohtaja Tapio Klasila yli 20-vuoden kokemuksellaan. Klasila on voimalaitosmateriaalien ja -järjestelmien rautainen ammattilainen ja hänen kokemuksensa on auttanut asiakkaita saavuttamaan merkittäviä etuja liiketoiminnassaan.

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.