https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 11.8.2022

Kaivosteollisuusala koolle 25.−27.10.2022 FinnMateria-ammattimessuille

FinnMateria, Pohjoismaiden johtavat kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden, kiertotalouden ja maarakentamisen erikoismessut, järjestetään 25.−27.10.2022 Paviljongissa. ”Ammattimessuja odotetaan innolla, ja FinnMateria on lähes loppuunmyyty”, sanoo FinnMateria-messumyynnistä vastaava myyntipäällikkö Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta.

Finnmateria-9768

Kuva: Anne Kalliola

FinnMateria on kaivosteollisuusalalle ja koko vuoriklusterille suunnattu ammattitapahtuma, joka kerää alan yritykset, vaikuttajat, päättäjät ja asiantuntijat verkostoitumaan oman alan erityismessuille. FinnMateria järjestetään kahdeksatta kertaa ja tänä vuonna messujen teemana on Vastuullinen muuttuva maailma.

− Vastuullinen muuttuva maailma on teema, joka koskettaa kaikkia FinnMateria 2022 -messuille osallistuvia organisaatioita. Esimerkiksi kaivosteollisuudessa vastuullisuuteen on panostettu jo useita vuosia. Alalle perustettiin kuusi vuotta sitten Kestävän kaivostoiminnan verkosto. Messuilla organisaatiot voivat vaihtaa vinkkejä ja kokemuksiaan vastuullisuuden edistämisestä, sanoo FinnMateria 2022 yhteistyökumppaneihin kuuluva Pekka Suomela Kaivosteollisuus ry:stä.

Messuilla tehdään kauppaa, verkostoidutaan ja päivitetään ammattiosaamista

FinnMateria on arvostettu ammattitapahtuma, joka järjestetään kahden vuoden välein Jyväskylässä, Paviljongissa. Koronarajoitusten takia vuoden 2020 messut jouduttiin jättämään väliin.

− FinnMateria-messuja on odotettu jo neljä vuotta, ja tänä syksynä ne päästään vihdoin järjestämään, iloitsee myyntipäällikkö Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta.

Hän kertoo, että ammattimessuille ja henkilökohtaiselle tapaamiselle on selvästi kysyntää, ja messutilojen näytteilleasettajapaikat on myyty lähes loppuun. Kartoitusten mukaan messuja odotetaan innolla myös kävijöiden suunnalla. Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n keväällä 2022 teettämän tutkimuksen mukaan 86 prosenttia Jyväskylän Messujen tapahtumakävijöistä aikoo lähteä messuilemaan heti, kun tapahtumia järjestetään tai tarjonnassa on itselle kiinnostavat messut.

− Messuille tullaan solmimaan liikesuhteita, tekemään kauppaa ja luomaan luottamusta tulevalle yhteistyölle. Live-verkostoitumisen tarve ei ole vähentynyt, vaan kasvokkain kohtaamiset ovat edelleenkin paras perusta bisnekselle. Messujen ylivoimaisena etuna on se, että messuilla voi tutustua helposti muutaman päivän aikana satoihin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, Mennala sanoo.

Messuilla saa myös kätevästi läpileikkauksen alan uusimmista tuote- ja palveluinnovaatiosta sekä vinkkejä alan trendeistä ja tulevista muutoksista.

−  Oman ammattiosaamisen ylläpito on tänä päivänä tärkeää kaikilla aloilla. Messuilla pääsee osallistumaan kymmeniin ajankohtaisluentoihin sekä keskustelemaan alaan liittyvistä teemoista. Näin saa myös ideoita ja inspiraatiota oman työhön ja mahdolliseen lisäkouluttautumiseen, Mennala lisää.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

28.9.2022 | Kumppaniartikkeli

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Fescon Oy palvelee voimalaitosasiakkaita erilaisin teknologiapalveluin, jota luotsaa Fesconin teknologiajohtaja Tapio Klasila yli 20-vuoden kokemuksellaan. Klasila on voimalaitosmateriaalien ja -järjestelmien rautainen ammattilainen ja hänen kokemuksensa on auttanut asiakkaita saavuttamaan merkittäviä etuja liiketoiminnassaan.

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.