https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 17.11.2021

Kemira laajensi vedenkäsittelykemikaalien tuotantokapasiteettia Isossa-Britanniassa

Kemiran tuotantokapasiteetin laajennushanke Isossa-Britanniassa on valmistunut. Rautapohjaisten vedenkäsittelykemikaalien tuotanto kasvaa Goolen tuotantolaitoksessa 15.11. alkaen yli 100 000 tonnilla vuodessa. 

water

iStock

Kemira lisäsi jo tammikuussa 2021 alumiinipohjaisten vedenkäsittelykemikaalien tuotantoa Ellesmere Portin tuotantolaitoksessa 30 000 tonnilla.

- Toisen investointivaiheen valmistuttua Kemiran markkina-asema vahvistuu entisestään Ison-Britannian markkinoilla. Tämä varmasti helpottaa osaltaan vedenkäsittelykemikaalien haastavaa toimitustilannetta Isossa-Britanniassa, sanoo Craig Leishman, joka työskentelee Kemiran myyntipäällikkönä Isossa-Britanniassa.

Kemira valmistaa yli 350 000 tonnia vedenkäsittelykemikaaleja neljässä tuotantolaitoksessaan Isossa-Britanniassa: Ellesmere Portissa, Goolessa, Bradfordissa ja Teesportissa. Tuotteita käytetään vedenkäsittelylaitoksissa juomaveden valmistamiseen luonnon pintavesistä.

- Näiden kemikaalien avulla raakavedestä poistetaan hiukkaset, väri, levät ja haitalliset bakteerit, minkä jälkeen vesi on valmis lopullista desinfiointia varten. Jätevedenkäsittelylaitoksissa vedenkäsittelykemikaaleilla poistetaan liiallisia ravinteita vedestä, mikä suojaa luonnollisia vesiresursseja, yhtiö kertoo lehdistötiedotteessa.

Uusimmat artikkelit

1.12.2021 | Alan Uutiset

Sitowise ja Livair yhdistävät voimansa

Rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo Sitowise Group Oyj on ostanut vuonna 1990 perustetun LVI-tekniikan suunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneen espoolaisen Livair Oy:n.

Pakkausjätteille uudet tiukat kierrätystavoitteet

Valtioneuvosto hyväksyi 30.11.2021 viisi tuottajavastuuta koskevaa asetusta* ja kaatopaikkoja koskevan asetuksen. Valtioneuvoston asetus pakkauksista ja pakkausjätteistä korvaa aiemman asetuksen, ja muita asetuksia muutetaan.

  

Tukesin kemikaaliturvallisuuslupa Suomen Akkukeräykselle – laitoksella lyijyakuista erotetaan hyötymetallit jatkojalostukseen

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on antanut Suomen Akkukeräys Oy:lle luvan varastoida laajamittaisesti lyijyakkuromua, jätteenkäsittelyssä syntyviä vaarallisia jätteitä ja kemikaaleja. Yritys murskaa Raumalla sijaitsevassa kierrätyslaitoksessa teollisuudessa ja ajoneuvoissa käytettyjä lyijyakkuja. Akuista erotetaan hyötymetallit, jotka toimitetaan Eurooppaan jatkojalostettavaksi.

17.11.2021 | Kumppaniartikkeli

Fescon tarjoaa ympäristöystävällistä kuonaa hiekkapuhalluksen korvaajaksi

Patentoitu kvartsivapaa masuunikuona eli Granuli otettiin käyttöön korvaavana tuotteena perinteiselle luonnohiekalle. Hyödyt ovat merkittävät ympäristölle ja ihmisten terveydelle. 

Etteplan tukemaan Väylävirastoa ohjeiston tuottamisessa

Etteplan on voittanut Väyläviraston kilpailutuksen koskien rakenteisen sisällön tuottamista ja teknisen viestinnän asiantuntijapalvelua. Sopimuksen kesto on 3+2 vuotta. Hankittava asiantuntijapalvelu pitää sisällään informaatiosuunnittelua, teknistä kirjoittamista ja kuvitusta sekä sisältöjen julkaisua. Lisäksi Etteplan huolehtii työkaluista ja prosesseista.

15.11.2021 | Tutkimus ja koulutus

Väitös: Palveluiden lopputulosten takaaminen haastava, mutta taloudellisesti kannattava strategia teollisuusyrityksille

Kun laitteen myymisen sijaan yritys myykin lopputuloksiin perustuvia palveluita, niin kannettavana on enemmän riskiä, mutta samalla myös kilpailijoita pulleampi kukkaro. Tämä käy ilmi Lauri Korkeamäen väitöskirjasta, jossa hän on tutkinut laitevalmistajien lopputuloksiin perustuvia palveluita.

Helikopteri kuvaa Oulun kaukolämpö- ja sähköverkkoja

Oulun Energia Oy ja Oulun Energia Sähköverkko Oy varmistavat kaukolämmön ja sähköverkon toimitusvarmuutta kuvaamalla kaukolämpöverkkoa ja sähköverkkoa helikopterista 6.-8.11.2021