https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 28.6.2023

Kempower avaa uuden tehtaan Lahteen – samalla yhteistyö LUT:in kanssa syvenee

Uusi tuotantolaitos avataan asteittain ensi vuonna. Yhtiö arvioi rekrytoivansa noin 200 uutta työntekijää. Kempower laajentaa myös yliopistoyhteistyötä avaamalla uuden tutkimuskeskuksen LUT yliopiston Lahden kampukselle.

af1f7a44-da1d-4e8c-aaf4-6fb1732628b2

Uusiin tiloihin sijoitetaan tuotannon lisäksi myös muun muassa tuotekehitystä ja toimistotiloja. Kuva: Kempower

Sähköajoneuvojen latausratkaisuja valmistava Kempower laajentaa toimintojaan ja avaa uuden tuotantolaitoksen Lahteen. Yhtiö on allekirjoittanut tilavuokrausta koskevan aiesopimuksen, joka käsittää yhteensä noin 10 000 neliömetriä uutta tilaa sekä option tilojen laajentamiseen tulevaisuudessa.

Uusiin tiloihin sijoitetaan tuotannon lisäksi myös muun muassa tuotekehitystä ja toimistotiloja. Uusi tuotantolaitos avataan asteittain vuoden 2024 aikana, ja käytettävä tila kaksinkertaistaa Kempowerin tuotantotilat Euroopassa. Lahden laajennus on ensimmäinen osa yhtiön kapasiteettilaajennuksia Euroopassa vuosien 2024–2025 aikana. Kempower harkitsee edelleen mahdollista tarvetta lisäkapasiteetille Euroopassa.

Kempowerin uudet tilat sijaitsevat Isku Centerissä Lahden Mukkulassa. Kiinteistö on toiminut aikaisemmin kokonaisuudessaan Iskun huonekalutehtaana. Nyt tiloissa toimii Iskun lisäksi muun muassa LAB-ammattikorkeakoulu ja LUT yliopisto sekä muita yrityksiä. Tilavalinta perustui muun muassa tilojen soveltuvuuteen ja laajentamismahdollisuuksiin.

Kempower laajentaa myös yliopistoyhteistyötä Lahdessa avaamalla uuden tutkimuskeskuksen LUT yliopiston Lahden kampukselle vuoden 2023 aikana.

– Tuntuu hienolta laajentaa yhtiömme toimintaa sen kotipaikkakunnalla Lahdessa. Uusien toimitilojemme myötä pystymme vastaamaan luotettavien pikalatausratkaisujen kasvavaan kysyntään. Keskittämällä tuotekehityksen ja tutkimuksen lähelle tuotantoa voimme jatkaa kasvua kustannustehokkaasti, ja keskittää sähköisen liikenteen huippuosaamista Suomeen, Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki sanoo yhtiön tiedotteessa.

Kempowerin tavoitteena on olla alan viiden suurimman toimijan joukossa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa vuoteen 2030 mennessä. Tämän vuoden loppuun mennessä yhtiö avaa uuden tuotantolaitoksen myös Durhamiin, Pohjois-Carolinaan.

– Siitä lähtien, kun Isku on keskittänyt tuotantoaan naapurikiinteistöllä sijaitsevalle modernille tehtaalleen, on ollut hienoa nähdä, kuinka aikaisemmille tiloille on löytynyt uutta käyttöä. Tämä on erinomainen esimerkki vanhan tehdaskiinteistön uusiokäytöstä. Kempowerin saapuminen kiinteistölle on luonnollinen jatkumo sille vastuullisuustyölle, joka aloitettiin aikanaan, kun kiinteistöä uudistettiin korkeakoulukäyttöön. Tässä yhteydessä kiinteistölle rakennettiin kattava maalämpöjärjestelmä ja vuosi sitten se liitettiin paikalliseen aurinkovoimalaan, Iskun General Counsel Roope Vikström sanoo.

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

21.9.2023 | Alan Uutiset

Metsä Tissue valitsi Ison-Britannian uuden pehmopaperitehtaansa sijaintipaikaksi

Metsä Tissue on valinnut suunnittelemansa uuden pehmopaperitehtaan sijaintipaikaksi Goole East Riding of Yorkshiren kreivikunnassa. Toteutuessaan hanke lisäisi Ison-Britannian omavaraisuutta pehmopaperituotteissa yli 30 prosentilla.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.