https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 24.5.2021

Konwell laajentaa tarjontaansa ostamalla Kaasulaite Lennart Wikström Oy:n liiketoiminnan

Strategisen liiketoimintakaupan myötä Oy Konwell Ab voi tarjota asiakkailleen laajoja ja vaativia neste- ja maakaasujärjestelmien toimituskokonaisuuksia, kun alan pitkän linjan asiantuntija Lennart Wikström siirtyy Konwellin palvelukseen.

konwell

Oy Konwell Ab vahvistaa liiketoimintakaupalla asiantuntijuuttaan ja tarjontaansa kaasujärjestelmien osalta. Kuvassa Konwellin toimitusjohtaja Pia Heinänen-Alasaari, johtava konsultti Lennart Wikström ja varatoimitusjohtaja Kai Heinänen.

Teollisuusventtiileiden sekä kenttälaitteiden ja kokonaisratkaisujen asiantuntijayritys Oy Konwell Ab on syventänyt kaasualan portfoliotaan ostamalla johtavan teollisuuden kaasulaitteiden ja -järjestelmien toimittajan, Kaasulaite Lennart Wikström Oy:n liiketoiminnan.

Kaupan myötä Konwellin hartiat levenevät. Kaasualan syväosaaminen ja tuotevalikoima kasvavat kertaheitolla Lennart Wikströmin ja hänen mukanaan siirtyvien uusien päämiehien myötä.

Kaasuosaamisen merkitys korostumassa

Konwell näki kaasualan loogisena suuntana tarjonnan laajentamiselle, koska kaasun merkitys polttoaineena nousee samalla kun joustavuuden vaatimus energiajärjestelmässä ja pyrkimykset hiilineutraaliuteen kasvavat.

- Haluamme Konwellissa olla osana teollisuuden energiamurrosta kohti hiilineutraalimpaa tulevaisuutta ja koemme laadukkaiden kaasulaitteiden myymisen olevan merkittävässä osassa tätä kehitystä. Toisaalta haluamme pysyä muutenkin energiakaasujen käyttöön liittyvän teknologian kehityksessä mukana, jotta pystymme tarvittaessa toimimaan myös vetyinfrastruktuuriin liittyvien palvelujen toimittajana, summaa Konwellin varatoimitusjohtaja Kai Heinänen.

Konwell on systemaattisesti kasvattanut portfoliotaan kaasuihin ja polttoaineisiin jo aiemmin. Konwellin asiakkaille uusi liiketoimintakauppa mahdollistaa jatkossa laajat toimituskokonaisuudet myös eri kaasujärjestelmien puolella.

- Kaasun ja muiden prosessiväliaineiden kautta kytkeydymme suoraan asiakkaiden arvoketjuun. Siinä asemassa voimme tuottaa asiakkaille arvoa kustannussäästöjen ja huipputasoisen käytettävyyden muodossa, korostaa Konwellin toimitusjohtaja Pia Heinänen-Alasaari.

Huippuosaamista kaasulaitteista ja -järjestelmistä

Liiketoimintakaupan myötä Konwell saa joukkoonsa todellista syväosaamista, kun riveihin liittyy kaasualan pitkän linjan asiantuntija Lennart Wikström. Saksasta uransa käynnistänyt Wikström on alan johtavia ja arvostetuimpia asiantuntijoita ja hänen uransa jatkuu nyt Konwellilla.

- Minulle on tärkeää huolehtia asiakkaideni palvelun laadusta ja jatkuvuudesta ja olen vakuuttunut siitä, että Konwellin tiimin kanssa tämä onnistuu. Minusta on myös hienoa, että asiakkaani voivat hyötyä Konwellin korkeatasoisesta osaamisesta myös muiden prosessiväliaineiden sekä muiden laiteratkaisujen osalta, sanoo Lennart Wikström.

Wikström on iloinen, että Konwell voi tarjota hänen päämiehilleen jatkossa hyvän kodin.

Liiketoimintakaupan myötä Konwellin edustuksiin siirtyvät alan johtavat brändit, kuten FAS Flüssiggas-Anlagen GmbH, RegO, ITRON, gAvilar B.V., VoTech Filter GmbH, Rochester Gauges Int, GTS-Thielmann Energietechnik GmbH  sekä Stag GmbH. 

Uusimmat artikkelit

Tuulivoimainvestoinnit kattavat yli viidenneksen teollisuuden kiinteistä investoinneista 2021

Kuluvana vuonna Suomeen rakennetaan noin 1 000 megawatin edestä uutta tuulivoimaa. Määrä tulee kasvattamaan Suomen tuulivoimakapasiteettia 40 prosenttia. Investointeina tämä tarkoittaa noin 1,2 miljardia euroa, mikä vastaa 23 prosenttia kaikista tälle vuodelle arvioiduista teollisuuden kiinteistä investoinneista. Vuosien 2022 - 2023 aikana tuulivoimainvestointien määrä tulee olemaan vielä korkeampi, ja sijoittajat uskovat kiinnostuksen puhtaaseen sähköntuotantoon säilyvän myös jatkossa.

10.6.2021 | Tutkimus ja koulutus

Jatkuvatoiminen prosessi luo edellytykset joustavammalle ja tehokkaammalle lääkkeiden valmistamiselle

Siirtyminen perinteisestä eräprosessista vaihtoehtoiseen jatkuvatoimiseen prosessiin on ajankohtainen aihe ja haastava tehtävä lääketeollisuudelle, kun se pyrkii löytämään yhä kustannustehokkaampia ja joustavampia ratkaisuja lääkkeiden valmistamiseen. 

9.6.2021 | Alan Uutiset

Yli puolet suomalaisista haluaa käyttää aurinkoenergiaa kodin sähkön kulutuksessa

Sähkönjakeluyhtiö Carunan teettämä kansalaiskysely osoitti kuluttajien keskuudessa selkeän trendin: aurinkopaneelien käyttö kiinnostaa 54 prosenttia suomalaisista. Kiinnostus näkyy myös aurinkopaneelien määrässä ja vuoden 2020 aikana aurinkosähköntuottajien määrä Carunan sähkönjakeluverkossa kasvoi yli 40 prosenttia. 

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.

Voitelun kunnossapito-ohjeet laitevalmistajilta ja voitelun asiantuntijalta

Toimivaksi ja hyväksi havaittu käytäntö on merkittävin tekijä oikeassa voiteluhuollossa. Teoria antaa usein yleisohjeita, jotka sopivat mahdollisimman laajalle alueelle.

Rakennussähkösuunnittelijan pätevyys mittaa projektin kokonaishallintaa

Rakennussähkösuunnittelijan pätevyyslautakunta on saanut tietoonsa, että rakennusten tietoteknisiin järjestelmiin erikoistuneilta suunnittelijoilta (telesuunnittelijat) on edellytetty tarjouspyynnöissä rakennussähkösuunnittelijan pätevyyttä.