Alan Uutiset | 11.2.2020

Mantsinen Group hankki räätälöityjä työtasoja Zargesilta

Suomalainen hydraulisten materiaalinkäsittelykoneiden valmistaja Mantsinen Group oli uusien työtasojen tarpeessa. Tarpeisiin sopivia vakiomallisia tuotteita ei löytynyt, mutta Zargesin Creaxess verkkosuunnittelutyökalun avulla Mantsisella oli mahdollisuus räätälöidä hankkimiensa tasojen mitat juuri sopiviksi. 

mantsinen

Mantsinen Group valmistaa suuria materiaalinkäsittelykoneita muun muassa satamakäyttöön. 

Mantsinen valitsi Zargesin työtasot niiden räätälöitävyyden vuoksi. Yhtiö tarvitsi yksilöllisiä tuotteita, joita ei markkinoilta löytynyt valmiina. Zargesin Creaxess verkkosuunnittelutyökalun avulla Mantsisella oli mahdollisuus räätälöidä juuri omiin tarpeisiinsa sopivat mittatarkat tuotteet. 

– Mantsisella työturvallisuus on ykkösprioriteetti, ja sitä kehitetään jatkuvasti koko organisaation voimin. Meillä valmistetaan suuria materiaalikäsittelykoneita muun muassa satamakäyttöön ja tämä tarkoittaa sitä, että useat tuotannon työvaiheet suoritetaan korkealla. Korkealla työskentely vaatii varmoja ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja, ja tähän tarpeeseen Zargesilta hankitut tuotteet ovat tuoneet hyvän lisän, sanoo Mantisen tuotantopäällikkö Marko Maksimainen.

Mantsisella ollaan tyytyväisiä tilattuihin tuotteisiin. Helppokulkuiset työtasot ja kulkutiet mahdollistavat Maksimaisen mukaan muun muassa sujuvamman ja tuottavamman työnteon.

Zarges Oy:n tuoteasiantuntija Marko Someroja aikoo pian vierailla Mantsisella.  

–  Haluan nähdä, että kaikki toimii hyvin ja tavata henkilöt, jotka tuotteiden kanssa työskentelevät, Someroja sanoi.

 

Uusimmat artikkelit

21.7.2020 | Alan Uutiset

Clean Steel aloittaa yhteistyön kansainvälisen sellujätin kanssa

Clean Steel on tehnyt sopimuksen Uruguaylaisen Montes del Platan sellutehtaan kanssa. Stora Ensolla ja Arauconille kuuluvan yhteisyrityksen tuotantolaitos sijaitsee Lounais-Uruguayssa, Punta Pereirasssa. Lyhytkuitusellua tuottava tehdas aloitti toimintansa vuonna 2014 ja sen vuosittainen tuotantokapasiteetti on 1,4 miljoonaa tonnia.

Saksalaisjätti Schaeffler lanseeraa suomalaisen partneriverkoston avulla kehitetyn kunnonvalvontajärjestelmän

Saksalainen auto- ja teollisuusalan yritys Schaeffler on toteuttanut kunnonvalvontajärjestelmänsä OPTIME:n suomalaisen partneriverkoston avulla. Saksalaisyhtiö on jo aikaisemmin perustanut tuotekehitystiimin Suomeen ja nyt yhteistyöllä luotua tuotetta lanseerataan kaupallisesti.

Pauligilla on Suomen ensimmäisenä elintarvikealan yrityksenä Science Based Targets aloitteen hyväksymät ilmastotavoitteet

Paulig kertoo noudattavansa Suomen ensimmäisenä elintarvikealan yrityksenä Science Based Targets asettamia ilmastotavoitteita. Yhtiön tavoitteena on vähentää 80 prosenttia oman toiminnnan luomista kasvihuonepäästöistä ja 50 prosenttia arvoketjujen päästöistä vuoteen 2030 mennessä. 

EVA: Talouskriisi on suomalaisten suurin uhka

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA:n julkaisemassa tutkimuksessa kysyttiin, kuinka uhkaavina suomalaiset pitävät maailmalla ja Suomessa tapahtuvia konflikteja ja kriisejä omalle ja läheistensä turvallisuudelle. Eniten pelkoa suomalaisissa herätti uusi laajamittainen talouskriisi (77 prosenttia vastaajista) sekä toiseksi eniten pandemiat ja tartuntataudit (72 prosenttia vastaajista).

Signify tuo markkinoille uusia desinfioivia valaisimia

UV-teknologiaan perustuvaan valaistukseen erikoistunut Signify kertoi kasvattavansa UV-C-valaistuksen tuotantokapasiteettiaan ja laajentavansa UV-C-tuotevalikoimaansa maailman kasvaneen desinfiointitarpeen vuoksi.

Asfalttikoneista saatava data parantaa päällysteen laatua, vähentää päästöjä

Asfalttikoneiden anturien tuottaman tiedon avulla voidaan vaikuttaa päällysteen laatuun ja kestävyyteen.

29.5.2020 | Kumppaniartikkeli

Viafin Service jatkaa yrityskaupan jälkeen kasvu-uralla

Teollisuuden kunnossapitoa tarjoava Viafin Service Oyj on vuoden ajan sulatellut suurta kaasualan käyttö- ja kunnossapitopalveluihin liittyvää yrityskauppaa. Nyt Viafin GASiksi nimetyn yhtiön hankinta on saatettu onnistuneesti päätökseen ja listautunut emoyhtiö voi jatkaa matkaa kohti seuraavaa tavoitetta. Päämääränä on nousta sadan miljoonan euron liikevaihtoa pyörittäväksi teollisuuden kunnossapitoyhtiöksi vuoden 2022 aikana.