Alan Uutiset | 11.2.2020

Mantsinen Group hankki räätälöityjä työtasoja Zargesilta

Suomalainen hydraulisten materiaalinkäsittelykoneiden valmistaja Mantsinen Group oli uusien työtasojen tarpeessa. Tarpeisiin sopivia vakiomallisia tuotteita ei löytynyt, mutta Zargesin Creaxess verkkosuunnittelutyökalun avulla Mantsisella oli mahdollisuus räätälöidä hankkimiensa tasojen mitat juuri sopiviksi. 

mantsinen

Mantsinen Group valmistaa suuria materiaalinkäsittelykoneita muun muassa satamakäyttöön. 

Mantsinen valitsi Zargesin työtasot niiden räätälöitävyyden vuoksi. Yhtiö tarvitsi yksilöllisiä tuotteita, joita ei markkinoilta löytynyt valmiina. Zargesin Creaxess verkkosuunnittelutyökalun avulla Mantsisella oli mahdollisuus räätälöidä juuri omiin tarpeisiinsa sopivat mittatarkat tuotteet. 

– Mantsisella työturvallisuus on ykkösprioriteetti, ja sitä kehitetään jatkuvasti koko organisaation voimin. Meillä valmistetaan suuria materiaalikäsittelykoneita muun muassa satamakäyttöön ja tämä tarkoittaa sitä, että useat tuotannon työvaiheet suoritetaan korkealla. Korkealla työskentely vaatii varmoja ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja, ja tähän tarpeeseen Zargesilta hankitut tuotteet ovat tuoneet hyvän lisän, sanoo Mantisen tuotantopäällikkö Marko Maksimainen.

Mantsisella ollaan tyytyväisiä tilattuihin tuotteisiin. Helppokulkuiset työtasot ja kulkutiet mahdollistavat Maksimaisen mukaan muun muassa sujuvamman ja tuottavamman työnteon.

Zarges Oy:n tuoteasiantuntija Marko Someroja aikoo pian vierailla Mantsisella.  

–  Haluan nähdä, että kaikki toimii hyvin ja tavata henkilöt, jotka tuotteiden kanssa työskentelevät, Someroja sanoi.

 

Uusimmat artikkelit

21.2.2020 | Alan Uutiset

Business Finland: "Koronaviruksen vaikutukset suomalaisiin yrityksiin eivät ole vielä laajasti nähtävillä"

Noin puolet suomalaisyrityksistä arvioi, ettei koronavirusepidemia juurikaan vaikuta liikevaihtoon tai vientiin lyhyellä aikavälillä. Kolmasosa arvioi, että vaikutukset ovat joko kielteisiä tai hyvin kielteisiä lyhyellä aikavälillä, selviää Business Finlandin toteuttamasta kyselystä.

21.2.2020 | Tutkimus ja koulutus

Vaasan yliopisto vahvistaa energiatutkimustaan

Vaasan yliopiston energiatutkimuksen tavoitteena on pyrkiä vastaamaan joustavan energiantuotannon, energialiiketoiminnan ja kestävän yhteiskunnallisen kehityksen globaaleihin tarpeisiin. Tutkimusta tehdään muun muassa tulevaisuuden älykkäisiin energiajärjestelmiin ja -verkkoihin, uusiin polttoaineisiin sekä teollisuuden ja alueellisiin kiertotalouden ratkaisuihin liittyen.

Työhyvinvointi on kahden kauppaa

Työ teollisuuden alalla on kuormittavaa, ja kuormitusta kasvattaa entisestään työn epäsäännöllisyys. Vuorotyö lisää muun muassa sydän- ja verisuonisairausten riskiä, mutta haittojen vähentämiseen voivat vaikuttaa niin työntekijä kuin työnantajakin.

Boomin dataintegraatiopalvelu IFS:n asiakkaiden käyttöön

IFS:n kenttähuollon ratkaisut, toiminnanohjausjärjestelmät ja kunnossapidon järjestelmät hyödyntävät jatkossa Boomin tarjoamia integraatiomahdollisuuksia yhdistämällä laajat ja nopeasti muuttuvat tietojoukot sovelluksiinsa.

Ratkaisu sähköautojen akkuongelmaan?

Lontoon UCL:n (University College of London) ja Kiinan tiedeakatemian tutkijat ovat kehittäneet ja osoittaneet uuden taivutettavan, grafeenista valmistetun superkondensaattorin, joka lupaa ratkaista sekä sähköautojen että kannettavien laitteiden akkuongelmat. Asiasta kertoi ETN.fi-verkkosivusto.

Fortum jatkaa käyttö- ja kunnossapitoyhteistyötään Caverion-omisteisen Maintpartnerin kanssa Uudellamaalla

Fortum jatkaa Uudenmaan voima- ja lämpölaitoksia sekä verkkoja koskevaa käyttö- ja kunnossapitokumppanuuttaan Maintpartnerin kanssa neljällä vuodella. Maintpartner on hoitanut palvelua vuodesta 2016. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

16.12.2019 | Kumppaniartikkeli

Insta opettaa prosessit tuottavammiksi

Oikein käytetty data on teollisuudessa rahan arvoinen voimavara. Oppivat koneet tehostavat teollisia prosesseja, jolloin energiaa ja raaka-aineita säästyy, päästöt pienenevät ja yrityksen tuottavuus kohentuu. Opetusdata muuttuu prosessiteollisuudessa sen viimeisen viivan alla näkyväksi tulokseksi.