https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 10.6.2022

Metsä- ja kemianteollisuuden tapahtumissa verkostoiduttiin tehokkaasti

Metsäteollisuuden kansainvälinen PulPaper 2022 ja kemian ja bioteollisuuden ChemBio Finland 2022 sekä kemikaaliturvallisuuden Helsinki Chemicals Forum järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa samanaikaisesti. PulPaper järjestettiin kolmipäiväisenä 7.–9.6.2022 ja muut tapahtumat kaksipäiväisinä 8.–9.6.2022.

maapallo1200x628px

Tapahtumakokonaisuudessa vieraili yli 6 000 henkilöä ja osallistui yli 300 näytteilleasettajaa.

– Saamamme palautteen mukaan tapahtumissa on vieraillut oikeanlaisia kävijöitä. Vanhojen ja uusien asiakkaiden sekä kollegojen tapaaminen on ollut tärkeätä. Tapahtumien yhteydessä järjestettävät verkostoitumistilaisuudet ovat olleet erittäin suosittuja ja tapahtumissa on viihdytty pitkään, kertoo tapahtumakokonaisuudesta vastaava liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Tapahtumien ajankohta kesäkuussa vaikutti opiskelijoiden osallistumiseen tapahtumiin, Bergström lisää.

–  Opiskelijat ovat jo kesätöissä ja eivät päässeet tapahtumiin samalla tavalla kuin aikaisemmin, kun tapahtumat on järjestetty keväällä.

PulPaper järjestettiin edellisen kerran ennen koronaa vuonna 2018 ja ChemBio Finland vuonna 2019.

Runtech Systems osallistui PulPaper-tapahtumaan näyttävällä osastolla ja lanseerasi aktiivisen magneettilaakeroinnin.

– PulPaper-tapahtumassa luomme yritys- ja työnantajamielikuvaa. Pitkän tauon jälkeen on tärkeätä tavata asiakasyritysten henkilöitä, joista osa on vaihtunut vuosien kuluessa, kertoo toimitusjohtaja Ville Mattsson.

– PulPaperissa kohtasimme useita tärkeitä kansainvälisiä asiakkaita, joiden kanssa olemme käyneet hyviä keskusteluja.

ChemBio Finlandissa jo useamman kerran näytteilleasettajana olleen Immuno Diagnostics Oy:n osastolla iloittiin kohtaamisista ja siitä, että nyt väkeä oli enemmän eri aloilta.

– Samanaikainen tapahtuma PulPaperin kanssa toimii erinomaisesti ja tapahtuma ohjelmineen soljuu tasapainoisesti, sanoo Immuno Diagnostic Oy:n markkinointipäällikkö Liisa Peri.

 

Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestettiin ti-to 7. – 9.6. 2022. Messukeskus järjesti tapahtuman yhdessä Puunjalostusinsinöörit ry:n kanssa.

ChemBio Finland 2022 ja Helsinki Chemicals Forum 2022 järjestettiin ke-to 8. – 9.6.2022.  Messukeskus järjesti ChemBio Finland -tapatuman yhteistyössä Suomen Kemian Seurojen, Kemianteollisuuden ja Suomen Bioteollisuuden kanssa. Seuraavan kerran ChemBio Finland ja Helsinki Chemicals Forum järjestetään seuraavan kerran 10. – 11.4.2023 Helsingin Messukeskuksessa. PulPaper-tapahtuman seuraavat päivämäärät ilmoitetaan syksyllä. 

Uusimmat artikkelit

21.6.2022 | Alan Uutiset

ESG näkyy nyt ylimmän johdon agendalla - yli kolmannes eurooppalaisista yrityksistä palkannut kestävän kehityksen johtajan

Vuonna 2021 kansainvälisissä yrityksissä nimitettiin enemmän kestävän kehityksen johtajia kuin viitenä edellisenä vuotena yhteensä, ilmenee PwC:n globaalin strategiakonsultointiin erikoistuneen yksikön Strategy&:n tutkimuksesta.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

Automatisointi lievittää logistiikan työvoimapulaa

Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö ja teknologiajohtaja Kari Hänninen kertovat, että esimerkiksi logistiikka-alalla robottien harteille voidaan ulkoistaa uuvuttavat ja toisteiset tehtävät.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.