https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 27.10.2022

Metso Outotec huoltaa Kevitsan kaivoksella

Viisivuotinen sopimus kattaa myllynvuorausten toimitus- ja optimointipalvelut neljälle myllylle.

Boliden_Kevitsa

Metso Outotec toimittaa elinkaaripalvelut Bolidenin Kevitsan kaivokselle

Metso Outotec ja Boliden ovat allekirjoittaneet elinkaaripalvelusopimuksen Bolidenin Sodankylän kunnassa sijaitsevalle Kevitsan kaivokselle. 3+2-vuotinen sopimus kattaa myllynvuorausten toimitus- ja optimointipalvelut neljälle myllylle. Sopimus kattaa myös myllynvuorausten huoltoseisokkien suunnittelu- ja toteutuspalvelut sekä käytettyjen vuorausten kierrätyksen.

Sopimuksen arvo on 35 miljoonaa euroa. Suorituskykypohjaisen sopimuksen tavoitteena on varmistaa jauhatuspiirin käyttövarmuus ja maksimoida tuotantoaika.

"Olemme erittäin ilahtuneita, että voimme laajentaa yhteistyötä Bolidenin kanssa Suomessa. Metso Outotec on sitoutunut tukemaan Bolidenin tuotanto - ja kestävän kehityksen tavoitteita ja entisestään pidentämään myllynvuorausten käyttöikää", Metso Outotecin Mill Lining -liiketoimintalinjan johtaja Anssi Poutanen sanoo.

Metso Outotec lanseeraa myös uuden myllynvuorausten kierrätyspalvelun. Yli kymmenen vuotta kehitetty käytettyjen myllynvuorausten erotuslinja mahdollistaa kaikenkokoisen kumi, Poly-Met- ja Megaliner -vuorausten käsittelyn. 

Yhtiön mukaan uusi myllynvuorausten kierrätyspalvelu ratkaisee asiakkaiden käytettyjen myllynvuorausten hävittämisongelman. Se tarjoaa keinon vähentää hiilidioksidipäästöjä ja parantaa ympäristötehokkuutta, kun aikaisempaa vähemmän materiaalia viedään käsittelemättömänä kaatopaikoille.

Uusimmat artikkelit

29.11.2022 | Alan Uutiset

Wärtsilä liittoutuu suomalaisen Hycamiten kanssa vetytuotannon kehittämiseksi

Konseptissa hyödynnetään olemassa olevaa LNG-infrastruktuuria.

Tutkimus todistaa: aggregaattien päästöistä eroon kannettavalla virtalähteellä

Tuore EU-rahoitteinen tutkimus osoittaa kannettavien virtalähteiden päästövähennys- ja kustannusäästöpotentiaalin.

Stora Enso uudisti Imatran tehtaiden puunkäsittelyn – vettä kuluu 500 miljoonaa litraa vähemmän vuodessa

Stora Enson Imatran tehtaiden käyttämät puut kuoritaan ja haketetaan keskitetysti Kaukopään tehtaan kolmella kuorintalinjalla.

4.11.2022 | Kumppaniartikkeli

Mekaaninen tiiviste on laitteen herkin kohta - näin tuotteen valinta ja huolto säästää rahaa

Oikeanlaisella tiivisteellä vältetään rikkoontumisia ja optimoidaan käyttökustannuksia. Mekaanisen tiivisteen huolto säästää rahaa ja ympäristöä. Sulzerin asiantuntijaverkosto on asiakkaan tukena kaikissa tiivisteisiin liittyvissä aiheissa.

Viranomaiselta hyväksyntä: Helen siirtää käyttö- ja kunnossapitopalveluita Enersenselle

Helen ostaa palvelut jatkossa Enersense IN Oy:ltä. Sopimuksen kesto on vähintään neljä vuotta.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.