https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 6.9.2022

Metso Outotec laajentaa digitaalista huoltoa

Metso Outotecin digitaalisen huollon palvelut laajentuvat. Yhtiö on saanut päätökseen pohjoisamerikkalaisen teknologiayhtiö Global Physical Asset Managementin yrityskaupan. Hankinnan myötä Metso Outotec kykenee tarjoamaan digitaalisia huoltopalveluita jauhinmyllyjen kunnontarkastuksissa.

Metso_Outotec

Kaupassa Metso Outotec saa patentoitua teknologiaa kunnosapidon menetelmiin, jotka tarjoavat Metso Outotecin asiakkaille lisää tietoa jauhinmyllyjen huoltotarpeista ja auttaa parantamaan tuotantolaitosten suorituskyvyn luotettavuutta. Yhtiön mukaan hankittu teknologia mahdollistaa 60 prosenttia nopeammat ja tarkat vaihteiston kunnontarkistukset perinteisiin menetelmiin verrattuna.

”Yrityskauppa on askel kohti strategista tavoitettamme olla ensisijainen valinta palveluntarjoajaksi toimialallamme. Ainutlaatuinen teknologia ja digitaalinen tarkastusmenetelmä sopivat erinomaisesti palvelustrategiaamme ja jauhatuksen tarjoamaamme. Tavoitteemme on myös kehittää digitaalisen kunnontarkastuksen valmiuksia murskausratkaisuillemme”, Metso Outotecin Palvelut-liiketoiminta-alueen johtaja Sami Takaluoma sanoo.

Metso Outotecilla on kokemusta yli 8 000 jauhinmyllyn suunnittelusta, valmistuksesta ja toimituksesta maailmanlaajuisesti, mukaan lukien maailman suurimpien SAG/AG-myllyjen valmistus ja toimitus. Global Physical Asset Managementin hankinnan myötä Metso Outotec voi hyödyntää laajaa asennettua laitekantaa ja kenttäpalvelujen verkostonsa vahvuutta sekä kasvattaa valmiuksiaan palvella myös muiden laitevalmistajien asennuskantaa.

Yrityskaupan arvoa ei ole kerrottu julkisuuteen.

Global Physical Asset Management on vuonna 2007 perustettu yksityisomisteinen teknologiayritys. Yhtiöllä on 20 työntekijää Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Yrityksen liikevaihto oli noin viisi miljoonaa euroa vuonna 2021.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

28.9.2022 | Kumppaniartikkeli

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Fescon Oy palvelee voimalaitosasiakkaita erilaisin teknologiapalveluin, jota luotsaa Fesconin teknologiajohtaja Tapio Klasila yli 20-vuoden kokemuksellaan. Klasila on voimalaitosmateriaalien ja -järjestelmien rautainen ammattilainen ja hänen kokemuksensa on auttanut asiakkaita saavuttamaan merkittäviä etuja liiketoiminnassaan.

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.